Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804

Pleje af grønne områder

Er buskene vokset over hoved på dig, og har hækkene lagt sig ud? Trænger de til en kærlig hånd?

Leder du efter en, der kan varetage alle pligterne på udendørs arealerne. Slå græs, klippe hæk, samle blade og generelt vedligeholde og pleje grønne områder?

Det får du hos Lillegaard Rengøring. Vi har professionelle medarbejdere med grønne fingre, og en sans for detaljer. Så hvis du ønsker et præsentabel grøn område på ejendommen, på virksomhedsgrunden eller privat, bør du læse videre.

Vi sikrer dig indbydende grønne områder

Lillegaard rengøring tager sig af alt det udendørs arbejde, der er nødvendig for, at jeres grønne områder fremstår professionelle og passet. Da udendørs arealerne er det første man ser, er det med til at danne et positivt eller negativt førstehåndsindtryk.

Nyslået græs, klippede hække, ingen blade og grene der ligger og flyder og blomster der har fået nok vand udstråler overblik. Et grønt område der mangler at blive passet og plejet, udstråler det modsatte. Vi sørger for, at gæster, kunder og besøgende træder ind på jeres grund, og ser hvor pænt I holder det udenfor.

Hvordan bestiller I havearbejde

En af vores medarbejder kommer ud og inspicerer området og skriver jeres ønsker og krav ned. Det gør det nemmere for os at forventnings afstemme, samt sikre at vi også fuld forstår jeres ønsker om pleje af grønne områder.

Forskellen ligger i samarbejdet, og i vores indstilling til det som et partnerskab.

Ring derfor 7020 2804 og aftal, at vi kommer forbi til et besøg.

Pleje af grønne område. vedligeholdelse af grønne områderDu får altid fast personale, der kender din ejendom og kender aftalerne.

Lillegaard Rengøring anvender de mest miljøvenlige metoder og midler til at pleje grønne områder. Vi viser hensyn til miljøet.

Besøg

Det giver det bedste resultat, med minimal miljøbelastning ude og inde.

Få et uforpligtende tilbud på 7020 2804 eller kontakt os online om pleje af grønne områder.

Læs mere om Trappevask og Rengøring

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!