Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804

Erhvervsrengøring København

Erhvervsrengøring er et centralt element i enhver virksomhed, fordi personalet med et bedre indeklima er mindre syge og kan holde fokus i længere tid. Hos Lillegaard Rengøring står vi for både kontorrengøring, kantinerengøring, vinduespolering og meget mere – og vi tager hånd om din virksomhed eller institution, som var det vores egen.

Typisk kommer vores kunder fra området i og omkring København, men har du forespørgsler på erhvervsrengøring på ejendomme på resten af Sjælland, giver vi dig også gerne et tilbud.

Vores services inden for erhvervsrengøring

Kort sagt tilbyder vi alt inden for erhvervsrengøring, men vi har her udarbejdet en specifik liste med ydelser, som vi igennem årene har udviklet en særlig erfaring inden for:

 

 • Kontorrengøring
 • Kantineservice
 • Pasning af reception
 • EDB- og telefonrens
 • Rengøring af skurvogne
 • Linned og måtteservice
 • Rengøring og oprydning efter håndværkere
 • Graffitiafrensning
 • Vinduespolering
 • Hovedrengøring
 • Oliebehandling og pleje af oliebehandlede trægulve
 • Vedligeholdelse af grønne arealer

 

Har du en forespørgsel, som du ikke helt føler er dækket ind af ovenstående, ser vi dog gerne, hvad vi kan gøre for dig i din situation uanset. Vi skræddersyr dit personlig forløb med erhvervsrengøring, så du får akkurat de services, din bygning eller ejendom har brug for.

En aftale baseret på tillid

Vi tager ansvar for din virksomhed og forstår, at korrekt og god rengøring samt oprydning har stor betydning for dine medarbejderes velbefindende og kundernes førstegangsindtryk. Vi gør vores arbejde ordentligt, fordi den bedste måde at skabe god omtale på er ved at levere gode resultater. Når vi udfører erhvervsrengøring, gør vi det på samme høje niveau, hver gang vi tropper op hos dig.

Men du skal også kunne stole på de folk, du lukker ind på din grund. Alle vores medarbejdere er uddannede i branchen, og så har de alle en ren straffeattest. Vi stræber efter at behandle dine lokaler og din bygning, som ejede vi dem selv, og derfor efterlader vi ikke stedet, uden at du er tilfreds med resultatet.

Færre sygedage og et sundere arbejdsmiljø

Med vores erhvervsrengøring i din institution eller virksomhed kan du være sikker på, at vi kun benytter de bedste og mest miljøvenlige rengøringsartikler og -metoder. Det skal se pænt ud, men det skal også være sundt at færdes i omgivelserne. Du undgår allergi og sygdom ved brug af rigtige rengøringsmidler, og det betyder flere penge i kassen i sidste ende.

Over for kunder er det også vigtigt at vise, at man arbejder struktureret og i ordentlige forhold. Roder det, eller er der generelt beskidt, påvirker det deres indtryk af din virksomhed, og det kan ændre deres endelige valg af udbyder. Vi fanger derfor også de små ting i vores erhvervsrengøring. Virker en pære ikke, eller er der slået en flis af en dørkarm, fikser vi det eller siger det til jer.

Vi finder en løsning til din erhvervsrengøring

Vi skræddersyr et forløb til netop din arbejdsplads eller institution, så I får akkurat den behandling, I har brug for. Ring til os på 70 20 28 04 eller smid os en mail på lillegaard@lillegaard.dk og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!