Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring København
Færre kemikalier. Bedre miljø

Leder du efter en leverandør af erhvervsrengøring i København og omegn?

Med Lillegaard Rengøring er din virksomhed altid sikret en professionel og pålidelig service.

Vi leverer en lang række services, der sammen sikrer, at din virksomhed bliver gjort ren – fra gulv til loft og i alle kroge og hjørner. Vi gør rent på både kontorer og institutioner, ligesom vi også tilbyder grundig håndværkerrengøring.

Vi tilbyder kort sagt rengøring til næsten alle behov. Og med kontor i Herlev er vi aldrig langt væk, når du har behov for erhvervsrengøring i København.

Kunne du tænke dig et overblik over, hvad rengøring af din virksomhed vil koste? Send os en besked i kontaktformularen til højre →

Eller ring til os på: 70 20 28 04

Grundig og kvalitetssikker erhvervsrengøring København

Med Lillegaard Rengøring får du grundig og professionel rengøring. Vi er et hold af rengøringsfolk med mange års erfaring med erhvervsrengøring i København.

Overvejer du at bruge vores rengøringsservice, starter vi med at tage en snak i telefonen om dine ønsker. Vælger du at bruge Lillegaard Rengøring, tager vi herefter ud til jer og kigger på området.

På den måde sikrer vi, at vores team udøver den bedst mulige rengøring – skræddersyet til jeres lokaler og jeres behov.

Som en del af vores rengøringsservice til erhverv følger vi løbende op på, at du og dine kollegaer er tilfredse. Vi har kun succes, fordi vi hele tiden sikrer os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi leverer. Derfor er feedback en vigtig del af vores samarbejde.

Alt indenfor erhvervsrengøring

Vælger du Lillegaard Rengøring, får du samlet alle dine behov for professionel erhvervsrengøring ét og samme sted – uanset om du har brug for daglig rengøring af kontoret, om du ønsker institutionsrengøring, eller om du er håndværksmester med behov for hjælp til at rydde op i byggerodet.

Vi tilbyder blandt andet følgende opgaver indenfor erhvervsrengøring:

Har du brug for hjælp til en af ovenstående ydelser? Eller har du en forespørgsel på en helt fjerde opgave?

Kontakt os allerede i dag på 70 20 28 04, og hør nærmere.

Tryg og tillidsvækkende rengøring

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du kontakter os med behov for erhvervsrengøring i København.

Derfor udvælger vi med omhu hver eneste af vores medarbejdere. Det sikrer ikke blot en høj kvalitet og et tilfredsstillende resultat – men også en tillidsvækkende og diskret rengøring.

Få et bedre arbejdsmiljø med professionel rengøring

Erhvervsrengøring i København skal foregå på en måde, der tager hensyn til indeklimaet og medvirker til et godt arbejdsmiljø. Hos Lillegaard Rengøring har vi fokus på at spare på kemikalier og sæbe. Det er vores mål at tage så meget hensyn til miljøet, som vi kan.

Med miljørigtig erhvervsrengøring sikrer du, at du og dine medarbejdere får et sundt og behageligt indeklima uden sundhedsskadelige kemikalier i luften. Det giver gladere og mere produktive medarbejdere.

Men erhvervsrengøring bidrager ikke kun til arbejdsmiljøet. For virksomheder såvel som institutioner er det også med til at frigive ressourcer og tid til at fokusere på deres kerneydelser. Ikke mindst er en hyppig og grundig rengøring også med til at give virksomheden et mere professionelt udtryk.
Der er altså flere gode grunde til at overlade rengøringen i virksomheden til en professionel leverandør.

Og vælger du Lillegaard Rengøring som din foretrukne leverandør af erhvervsrengøring i København, er du altid sikret en kompromisløs kvalitet.

Ring til os, og få et tilbud

Vores rengøringsteam lægger altid skulderen til.

Vi efterlader derfor aldrig dine lokaler, før alle pletter er fjernet, og alt snavs er “borte med kosten”.

Ønsker du et fornuftigt tilbud på rengøring af din virksomhed? Send os en besked i kontaktformularen eller ring til os på 70 20 28 04.

Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dine erhvervslokaler.

Vores andre rengøringsydelser

Lillegaard Rengøring er en del Danske Service, som er din garanti for ordentlige arbejdsforhold og erhvervsrengøring i København af højeste kvalitet.

Vores hold af rengøringsfolk og vinduespudsere kan også hjælpe dig med vinduespudsning, trappevask eller rensning af tagrender.

Find vores andre services her.

 

Erhvervsrengøring København

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!