Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804

Erhvervsrengøring i København
Færre kemikalier. Bedre miljø

Leder du efter en leverandør af erhvervsrengøring i København? Lillegaard har over fyrre års erfaring, samt mangeårige loyale kunder, der har været tilfredse med kvaliteten.

Vi leverer en lang række services, der sammen sikrer, at din virksomhed bliver rengjort fra kælder fra gulv til loft, samt alle kroge og hjørner.

Når I hyrer os, kommer vi ud og ser på området, og sikrer at jeres ønske go krav bliver hørt, så vi kan levere dem. Vi følger op, for at sikre, at I får erhvervsrengøring i København, som I har betalt for. Vi har kun succes, fordi vi hele tiden sikrer os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde vi leverer. Derfor er feedback en vigtig del af vores samarbejde.

Erhvervsrengøring i København skal foregå på en måde, der tager hensyn til indeklimaet og medvirker til et godt arbejdsmiljø. Hos Lillegaard Rengøring har vi fokus på at spare kemikalier og sæbe i erhvervsrengøring i København, hvor vi kan. Vi mener det er vores mål, at tage så meget hensyn vi kan.

Mere end erhvervsrengøring

Rengøringsmedarbejderne som udfører erhvervsrengøring i København arbejder for din virksomhed, som om det var deres egen.

Derfor vil du opleve, at du får noget ekstra udover erhvervsrengøring, nemlig en fornemmelse for helheden, så det ikke bare handler om et rent gulv, men om at lokalerne fremtræder indbydende. Vi går ikke derfra, før at vi føler der er udført en gennemgående rengøring, som vi er stolte af at overlevere.

Har du lyst til at komme forbi og snakke om at bestille erhvervsrengøring København, finder du vores kontor i København.

Lillegaard Rengøring er en del Danske Service, som er din garanti på ordentlig arbejsdsforhold og erhvervsrengøring København af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring København på 7020 2804, og oplev forskellen for din virksomhed.

Vi tilbyder også kontorengøring i København

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!