Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804

Rensning af tagrender

Døjer du med tilstoppede tagrender?
Lillegaard Rengøring kan hjælpe dig, hvis du har problemer med tilstoppede tagrender. Vi renser professionelt og grundigt dine tagrender uden brug af stiger og lifte.
Med specialbyggede tagrendesugere renser vi, stående på jorden, dine tagrender og nedløb hurtigt og sikkert.
Ved hjælp af et kamera, monteret på toppen ved mundstykket og et display i øjenhøjde, kan operatøren følge arbejdet nøje, og dokumenterer herefter sit arbejdet ved brug af foto eller video. Kunden har mulighed for at få tilsendt kopier på e-mail.

Hurtig og effektiv tagrensning
Hvis du ruller længere ned på siden, har du mulighed for at se en kort video, der demonstrerer tagrensning af et stort gårdanlæg i Nordsjælland. Tidligere varede tagrensningsarbejdet 10 arbejdsdage for to mand, samt en lift der blandt andet forårsagede skader på græsplænen. Vores mand udfører i dag arbejdet på 5 arbejdsdage uden brug af lift, og forårsager dermed heller ingen skader på græsplænen. Derudover kan vi i dag garanterer en væsentlig lavere pris. Video dokumenterer ligeledes, at vi kan rense tagrender i omkring 20 meters højde.

Den følgende video demonstrerer rensning af tagrender på et kontorbyggeri. Tidligere brugte 2 mand 2 arbejdsdage, samt en lift, på denne opgave, med skader på græsplænen som følge. Vores mand udfører arbejdet på 6 timer, uden brug af lift, og selvfølgelig uden skader til følge. I videoen kan du også se resultatet i tagrendehøjde.

Har det interesse?
Har vores professionelle og grundige rensning af tagrender skabt interesse, er du meget velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på rensning af dine tagrender.
Hvis du ønsker en vurdering af, om dine tagrender trænger til en rensning, kan vi nemt sende en drone op i tagrendehøjde, og derved hurtigt få et overblik og dokumentation for, om tagrensning er nødvendigt og i hvilket omfang.

Læs mere om Rensning af Skilte

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!