Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rensning af tagrender

Hurtig og effektiv rensning af tagrender

Lillegaard Rengøring arbejder professionelt med rensning af tagrender. Hvis du har problemer med tilstoppede tagrender, kan vi derfor hjælpe dig.
Vi renser grundigt dine tagrender og dit nedløb uden brug af stiger og lifte, så vi undgår at skade din græsplæne.

Som en af de eneste i Danmark bruger vi specialbyggede tagrendesugere, der sikrer dig et effektivt stykke arbejde.

Ring til os på ☎ 70 20 28 04 og få en snak om rensning af dine tagrender.

Løsningen på tilstoppede tagrender

Tidligere varede tagrensningsarbejdet 10 arbejdsdage for to mand, samt en lift der blandt andet forårsagede skader på græsplænen. Vores mand udfører i dag arbejdet på 5 arbejdsdage uden brug af lift. Vi forårsager derfor heller ingen skader på græsplænen. På grund af det kan vi i dag også garantere en væsentlig lavere pris.

Få foto-dokumentation med af dine nye rene tagrender

Ved hjælp af et kamera monteret på toppen ved mundstykket af tagrendesugeren og et display i øjenhøjde, kan operatøren følge arbejdet nøje og dokumentere arbejdet ved brug af foto eller video.

Så du kan se, hvor rene dine tagrender er blevet, sender vi dig en kopi af billederne af vores tagrenderensning bagefter.

Her kan du se før- og efter-billeder af vores arbejde med tagrenderne:

 Før rensning                                                                                   Efter rensning

rensning af tagrenderHvis du ruller længere ned på siden, kan du se en kort video, der demonstrerer tagrensning af et stort gårdanlæg i Nordsjælland.

Som du kan se i videoen, kan vi rense tagrender i omkring 20 meters højde.

Den følgende video demonstrerer rensning af tagrender på et kontorbyggeri. Tidligere brugte 2 mand 2 arbejdsdage, samt en lift, på denne opgave, med skader på græsplænen som følge. Vores mand udfører arbejdet på 6 timer, uden brug af lift, og selvfølgelig uden skader til følge. I videoen kan du også se resultatet i tagrendehøjde.

Vores droner tjekker, om dine tagrender skal renses

Hvis du ønsker en vurdering af, om dine tagrender trænger til en rensning, kan vi nemt sende en drone op i tagrendehøjde, og derved hurtigt få et overblik og dokumentation for, om tagrensning er nødvendigt og i hvilket omfang. I værste tilfælde kan stoppede tagrender resultere i vandskader, når der falder tung regn, som ikke kan løbe nedløbsrørene.

Har vores grundige rensning af tagrender skabt interesse, er du meget velkommen til at ringe ☎ 70 20 28 04 og få et uforpligtende tilbud på rensning af dine tagrender.

Læs mere om rensning af skilte

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!