Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804

Trappevask København

Trappevask og rengøring af opgange er af og til nødvendigt for alle boligselskaber, boligforeninger og privatejede bygninger. Trappen og gangområdet er det første, man bliver mødt af som kunde, personale eller beboer. Her kan du være på forkant og give det rigtige førstegangsindtryk.

Hos Lillegaard Rengøring tilbyder vi dig en samlet pakke, så du kan få udført trappevask til alle dine ønskede opgange. Vi opererer typisk i København og omegn, men vi klarer også opgaver på Nordsjælland.

Skab et sundt miljø med trappevask

Det er først og fremmest sundt for kroppen og huden, at der bliver gjort rent på fast basis. Det minimerer risikoen for sygdom, og samtidig kan vi med miljørigtige rengøringsartikler sikre, at det ligefrem er behageligt at opholde sig i opgangen og på trappen. Har du en kunde eller en potentiel ny lejer, der skal se stedet, efterlader du et stærkt og ordentligt indtryk.

Udover ovenstående er det bare rart for eventuelle ansatte eller beboere at komme ind et sted, der ikke oser af mangel på rengøring. Vi skaber klarhed og giver din trappeopgang den nødvendige behandling med en professionelt udført trappevask. Det giver værdi til dem, der benytter stedet, og det giver værdi til din bygning.

En del af omfattende ejendomsservice

Er trappevask ikke nok for dig, og vil du gerne sørge for, at hele bygningen bliver ordentligt præsenteret, kan vi tilbyde vores totalløsning i form af fuld ejendomsservice. Her sørger vi for, at hele dit ønskede område bliver gjort rent og præsentabelt med alt, hvad det indebærer.

Folk, der har lejet sig ind i din boligforening, står hovedsageligt for egen rengøring, hvorfor trappevask er nok her. Det gæler ikke for privatejede bygninger eller kontorlokaler kan fuld ejendomsservice være sundt for både medarbejdere og bygningen selv. Det er sundt for de ansatte og sundt for forretningen, idet nye klienter og kunder får det rigtige førstegangsindtryk.

Få en fast aftale og undgå dyre engangsydelser

Engangsforestillinger i form af trappevask kan sjældent betale sig, fordi det uden fast aftale er dyrere per gang. Opgangen alligevel skal rengøres igen efter kort tid for at forblive pæn og nydelig, fordi trappen anvendes af mange mennesker. Når vi sender vores personale ud til at stå for din trappevask, bliver det de samme personer, dine arealer bliver tilknyttet.

De ved akkurat, hvad de skal gøre for dig, og du skal hverken guide eller bruge ekstra tid, som du kunne have brugt mere effektivt. Alle vores ansatte har den fornødne erfaring til at kunne give dig og din bygning den trappevask, der er den bedste egnede i netop din situation.

Få et uforpligtende tilbud på din trappevask

Er du i tvivl om pris, kvalitet eller andet ved vores ordninger, skal du endelig bare ringe og høre nærmere. Vi vurderer hver opgave individuelt, så du får en pris, der passer til lige præcis den trappevask, du skal have udført.

Lillegaard Rengøring er en del af Danske Service, der er din garanti for ordentlig arbejdsforhold og resultater, når du bestiller kontorrengøring København

Kontakt os på 70 20 28 04 eller send os en mail på lillegaard@lillegaard.dk og hør, hvad vi kan tilbyde dig, og hvor vi ligger prismæssigt.

Læs mere om Erhvervsrengøring i København

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!