Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Coronarengøring

Rengøring og hygiejne er et af vores bedste værn for at mindske coronasmitten. Derfor er det, som aldrig før, vigtigt, at rengøringen er grundig og gennemgribende for at komme alle vira til livs. Lillegaard Facility Services består af erfarne og fagligt dygtige rengøringsfolk, som er klar til at gøre dit hjem skinnende rent for at komme Corona til livs.

Bliv tryg med coronarengøring

I kampen mod Corona er grundig rengøring det bedste forsvar. For at mindske smitten og sikre, at virussen ikke lever på overfladerne i dit hjem, er en effektiv coronarengøring essentiel. Under Corona er det vigtigt jævnligt at gøre rent selv og afspritte overflader. Dog kan de rengøringsartikler, man bruger, vise sig ikke at være tilstrækkelige nok, hvis man skal få has på corona. Her kan Lillegaard hjælpe med at sørge for, at dit hjem får en gennemgribende og omhyggelig coronarengøring, så du trygt kan færdes indenfor.

Rengøring efter corona i hjemmet

Hvis du selv, eller en anden i din husholdning, har været smittet med corona og har været isoleret i hjemmet, kræver det en dybdegående rengøring efter afsluttet sygdom. Corona kan være hårdt for kroppen, og det er ikke sikkert, at man orker at skulle i gang med en større hovedrengøring, når man først er blevet rask. Derfor kan det betale sig at få professionelle til at klare opgaven.

Vigtige kontaktoverflader at være opmærksom på i rengøringen efter corona:

 • Dørhåndtag
 • Overflader som bordplader, skuffer og stikkontakter
 • Håndvaske
 • Toiletter
 • Fjernbetjeninger

Skræddersyet rengøring med komplet desinfektion

Selvom to rengøringsopgaver aldrig er ens, så er resultatet hos os altid det samme; komplet desinfektion af dit hjem. Hos Lillegaard tilpasser vi rengøringen til dine behov og vores løsninger er altid skræddersyede. Har du derfor særlige ønsker til rengøringen, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi finder den løsning sammen, der passer bedst til dine krav og ønsker. 

Pålideligt rengøringspersonale

Vi ved, at man kan være påpasselig med at lukke fremmede ind i sit hjem især under corona. Hos Lillegaard har vi pålideligt personale, som sørger for en grundig coronarengøring, og vi tager naturligvis alle forholdsregler for god hygiejne og smittebekæmpelse. Det er vigtigt for os, at du er fuldt ud tilfreds med vores rengøringsservice, og skulle der opstår problemer, kan du kontakte os på 7020 2804. 

Kontakt Lillegaard for et coronafrit hjem

Hos Lillegaard kan vi give din bolig en komplet desinfektion, hvilket er nødvendigt, hvis corona virussen har levet inden for hjemmets fire vægge. Vi har flere års erfaring med rengøring og ved, hvad der skal til for at komme virussen til livs. 

Kontakt os på 7020 2804 eller send en besked i kontaktformularen i dag for at få et coronafrit hjem.

 

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!