Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rensning af glastage

Har du et glastag der trænger til en ordentlig omgang? Men orker du ikke eller har du ikke mulighed for selv at gøre det? Rensning af glastage er nemlig ikke altid lige nemt at udføre. Derfor tilbyder Lillegaard Facility Services, at gøre arbejdet for dig. Vi har det fornødne udstyr og de kompetente medarbejdere der skal til, for at rengøringen bliver udført sikkert og ordentligt.

Hos Lillegaard Rengøring kan vi klare alle typer af rengøring – for både det offentlige, virksomheder og private. Vi udfører rengøring København og i resten af hovedstadsområdet.

✔️ Forsikret personale
✔️ Miljøvenlige produkter
✔️ Rengøringsfirma siden 1974
✔️ Fast tilknyttet rengøringspersonale

Ring på ☎ 70 20 28 04 eller send en besked til os her med dine spørgsmål.

Læs med og bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med ↓

Hvorfor lade Lillegaard Facility Services gøre arbejdet for dig?

Vi er et erfarent rengøringsfirma, der vægter kvalitet utrolig højt. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at rengøringen af dit glastag er fuldendt til punkt og prikke. Det er som regel ikke noget, der bliver gjort hyppigt, og derfor er det essentielt, at arbejdet bliver gjort grundigt hver gang.

Et glastag er ikke til megen nytte, hvis ruderne er så beskidte, at solens stråler ikke kan trænge igennem.

For os er professionalitet en af de vigtigste komponenter, for at udføre et godt og effektivt stykke arbejde. Derfor er alle vores medarbejdere uddannet i at håndtere de metoder og midler, vi benytter for at rense dit glastag.

Hos os er du derfor garanteret:

 • Kompetente medarbejdere
 • Kvalitetssikret resultat
 • Højt serviceniveau

Derudover, er vi medlem af Danske Service, som er din garanti for et godt samarbejde.

Vil du have renset dine tagrender i samme omgang? Læs mere om Tagrenderensning.

Miljøvenlige metoder og gode resultater

Hos Lillegaard Facility Services anvender vi et topmoderne og innovativt rentvandssystem. Systemet er både miljøvenligt og efterlader glastaget uden nogen form for løbere eller kalkstriber. Vandet har samtidig den unikke egenskab at gøre glasset lettere til at modstå snavs. Derfor er du sikret et langvarigt resultat, så du kan nyde solens stråler i længere tid.

Rensning af glastage

Du kan læse mere om systemet her.

Har du brug for hjælp til andet end rensning af glastage? Vi yder også services i form af både:

Rensning af glastage FAQ

Rensning af glastage er vigtigt for at opretholde et klart og rent udseende og for at undgå skader på glasset. Over tid kan støv, snavs og fugtighed bygge sig op på glastaget og gøre det mere modtageligt for skader og misfarvning.
Det anbefales at få renset glastaget mindst en gang om året eller efter behov. Hvis du bemærker tegn på misfarvning, ridser eller snavsophobning, kan det være nødvendigt at få renset glastaget tidligere.
Rensning af glastage udføres normalt ved hjælp af specialudstyr og -værktøjer, der er designet til at rengøre og polere glasoverflader. Det kan omfatte fjernelse af snavs og støv med en blød børste, derefter skylning med rent vand og tørring af glasset med en blød klud eller moppe.
Når du vælger en rengøringsvirksomhed til rensning af glastage, er det vigtigt at undersøge deres erfaring, kundeanmeldelser og tjenester. Du kan også overveje deres priser og tidsplaner for at finde den bedste løsning til dine behov. Det er også en god idé at vælge en rengøringsvirksomhed, der tilbyder en garanti for deres arbejde.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du lyst til at høre mere eller er du nysgerrig efter et tilbud? Kontakt os på tlf. 7020 2804, eller smid en mail til lillegaard@lillegaard.dk, så får vi en snak, og finder en løsning der passer til dig.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!