Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Håndværkerrengøring

Rengøring under Corona →

Lillegaard Facility Services udfører håndværkerrengøring for virksomheder, boligselskaber og ejerforeninger. Når håndværkerne har gjort deres arbejde, så gør vi vores – vi sørger for, at byggepladsen bliver gjort ordentligt rent.

Vi står klar med et dygtig holdt af rengøringsfolk og det rigtige udstyr ved rengøring efter både ombygning, tilbygning og nyopførelser.

Ring til os på 7020 2804 eller send en besked i kontaktformularen.

Hvad er håndværkerrengøring?

Håndværkerrengøring er en ydelse professionelle rengøringsfirmaer udbyder til jer, der står midt i et byggerod. Med håndværkerrengøring får I rengøring både under byggeprojektet og efter det er færdigt. Håndværkerrengøring kræver ofte specialudstyr og et erfarent rengøringshold.

Rengøring efter håndværkere – dét får I hos os

Det er meget forskelligt, hvilken stand ens lokaler, værksted eller byggeplads er i, både under og efter byggeprojekter.

Vores rengøringshold har erfaret lidt af hvert – og derfor er vi også klar til at hjælpe jer.

Vi sørger for, at der er ryddet og gjort rent efter at håndværkerne har været der, uanset hvilken stand det er i.

Med Lillegaards håndværkerrengøring får I bl.a.:

 • Affaldshåndtering og oprydning i byggefasen
 • Rengøring af byggepladser
 • Vedligeholdelse og rengøring af prøvelejligheder
 • Rengøring af skurvogne
 • Overdragelsesrengøring
 • Vinduespolering
 • Skadesservice og vandsugning

Vores hold er også altid klar på de ad-hoc-opgaver, I måtte have brug for midt i rodet. Ved store byggeprojekter kan I samtidig få tilknyttet en fast mand på projektet, der konstant er til rådighed for jer.

Få et godt tilbud på håndværkerrengøring

Vi ved, at der findes mange rengøringsvirksomheder, der udfører rengøring efter håndværkerarbejde. For at skille os ud fra mængden arbejder vi hver dag for at optimere vores arbejdsprocesser, og kvaliteten af den ydelse, vi leverer for dig.

Lillegaard håndværkerrengøring har snart 50 års erfaring med rengøring og oprydning af byggepladser, kontorlokaler og værksteder.

Vi tør derfor godt love dig, at vi udfører arbejdet professionelt, effektivt og altid med et smil på læben.

Ring til os på tlf. 7020 2804 – og mærk selv forskellen med Lillegaard håndværkerrengøring.

Læs mere om kontorrengøring her.

Håndværkerrengøring

Vi er medlem af Danske Service Brancheforening

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!