Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring

Det får I med Lillegaards erhvervsrengøring

Lillegaard Facility Services tilbyder jeres virksomhed professionel erhvervsrengøring, hvad end I bor på Sjælland, Fyn eller Jylland.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring på 70 20 28 04  eller send os en besked i formularen.

ET RENGØRINGSTEAM, I KAN STOLE PÅ

Vi er en familieejet virksomhed med 40 års erfaring af rengøring af erhverv. Derfor ved vi også, at tillid er nøgleordet. Vores rengøringspersonale føler et stort ansvar for jeres virksomhed, og gør en dyd ud af at give jer en god service. Vi er et kvalitetssikret rengøringsfirma – er I ikke tilfredse med vores rengøring, sidder vi altid klar ved telefonen med et lyttende øre, så vi kan forbedre vores service.

Et skræddersyet rengøringsprogram efter jeres behov

Før I booker jeres aftale med os, tager vi en snak om jeres behov og ønsker. Baseret på en faglig vurdering af jeres erhvervslokaler og vores snak, skræddersyr vi et rengøringsprogram til jer.

En helhedsorienteret løsning

Vi laver klare aftaler om, hvad rengøringen indebærer. Det stopper dog ikke vores personale i at have et vågent øje på, om alting fungerer som det skal.

Er der en pære, der ikke virker, en flis, der er slået af en dørkarm, eller en ulåst dør, så får du besked om det med det samme. Rengøringsmedarbejderne arbejder for jeres virksomhed, som om det var deres egen.

Derfor vil I opleve, at I får noget ekstra udover rengøring. Vi kigger på helheden af lokalerne. For os handler det ikke bare om et rent gulv, men at lokalerne fremtræder indbydende.

Se videoen af vores grundige rengøringsarbejde, hvor vi renser snavsede stole fra et mødelokale skinnende rene – eller læs videre længere nede og få et godt tilbud ↓

Miljøvenlig rengøring af din virksomhed

Med miljøvenlig erhvervsrengøring får du en hverdag med færre kemikalier. Det giver et sundere indeklima for dine medarbejdere – og for vores rengøringspersonale.

Med miljøvenlig rengøring passer I også på miljøet, både her og nu og i fremtiden.

I Lillegaard Facility Services sparer vi på kemikalierne og arbejder med dét, der hedder ultra-rent vand. Vandet stammer fra vores egne rentvandstanke, der dagligt filtrerer vandet helt rent.

Kort fortalt – så sikrer I jer et sundere arbejdsmiljø med miljøvenlig erhvervsrengøring. 

Læs mere om hvad god rengøring kan gøre for dit arbejdsmiljø her.

Se også her, hvordan en af vores rengøringsmedarbejdere tager sig af et meget snavset gulv på et autoværksted:

Tilbud på erhvervsrengøring – Både Sjælland, Jylland og Fyn

Vi sidder altid klar til en snak på 70 20 28 04. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, der gør jeres virksomhed et nyk lækrere og jeres indeklima et hak sundere. 

Find vores andre ydelser her Vi tilbyder bl.a. vedligeholdelse af grønne områder, snerydning, linned- og måtteservice, rengøring af skurvogne, trappevask eller anden form for ejendomsservice.

Lillegaard Facility Services er et rengøringsfirma, der tilbyder rengøring af høj kvalitet. Læs mere om rengøring københavn her. Husk også at vi tilbyder erhvervsrengøring København.

Erhvervsrengøring

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!