Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Tagrenderens

En årlig tagrenderens er vigtigt, hvis du gerne vil give dit hus de bedste forudsætninger for vedligeholdelse.  

Hos Lillegaard er vi eksperter når det kommer til rensning af tagrender og benytter den nyeste teknik på markedet.

Vil du høre mere eller få et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 28 04, eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

Hvorfor er tagrenderens vigtigt?

Ofte overser husejere, at deres tagrender trænger til at blive renset. Der er dog rigtig mange fordele for dig og din bolig, hvis du prioriterer en årlig tagrenderens.

Forebyg vandskader i din bolig

Der ryger tæt på 700 liter nedbør pr. kvadratmeter ned på et tag årligt. Tagrendens vigtigste opgave er at føre vandet det rette sted hen, så bygningen undgår vandskader. 

I regnfulde Danmark, med konstant stigende nedbør, er det derfor alfa og omega at vedligeholde med tagrenderens. Ved at få renset dem i tide, sikrer du, at vandet ikke flyder ned over murværket af bygningen og ned til din kælder. 

blade i tagrende

Undgå fugtskader og skimmelsvamp

Beskyt dit hus for fugtskader på både facaden og den indvendige del af dit hjem. Når der opstår fugtgener indendørs, går det ud over både dit indeklima og kan give sundhedsskadelig skimmelsvamp. 

En vigtig måde at beskytte sit hjem på og holde det sundt, er ved at vedligeholde tagrenderne.

Pas på dit murværk

Er dine tagrender stoppet til, vil vandet løbe ned af muren på bygningen i stedet for. Bliver det ved over en længere periode, vil det gradvist ødelægge murværket.

For at opsummere, så er de typiske problemer ved overfyldte tagrender følgende:

 • Større risiko for fugt og frostskader på bl.a. tag, facade og sokkel
 • Vand på uhensigtsmæssige steder
 • Mindre levetid på tagrenderne

Er du i tvivl om dine tagrender trænger til en tagrenderens, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 28 04, så kommer vi gerne ud og tilser dem. 

Trænger dine ruder også til en kærlig hånd kan vi slå to fluer med ét smæk. Vi udfører nemlig også → vinduespolering

Hvorfor vælge Lillegaard til at sørge for din tagrenderens? 

Nyeste udstyr på markedet 

tagrenderens

Hos Lillegaard Facility Services har vi stor fokus på kvaliteten af det arbejde vi laver. Vores mission er altid, at dine tagrender skal renses så effektivt og grundigt som muligt. Derfor benytter vi det nyeste udstyr på markedet til tagrenderens. Det betyder, at vi bruger droner til at tjekke, hvordan det står til med tagrenderne. Det giver mulighed for at danne et helhedsbillede af tilstanden af tagrenderne og på samme tid være effektiv. 

Derudover renser vi tagrenderne med en moderne tagrendesuger. Ovenpå sugeren sidder et kamera, der på et display viser operatøren hele processen, imens han renser renderne. På den måde kan vi også dokumentere over for dig, hvordan tagrenderne er blevet renset, og hvor rene de er, når vi er færdige. 

For at passe på din græsplæne bruger vi ikke lifte.

Tagrenderens er sundt for dig og din bolig

Hvis dine tagrender bliver tilstoppet, kan forårsage store skader på huset. Tilstoppede tagrender skyldes ofte mos, blade og andet nedfald. Selvom du måske ikke bor tæt på træer, så skal du stadig få renset dine tagrender. Det er nemlig ofte mos fra taget som er skyld i tilstopningen i disse områder.

Her kan du se hvordan en tagrenderens hos Lillegaard foregår

Over 40 års erfaring – og medlem af Danske Service

Vi vil vove at påstå, at vi kender vores tagrender. Vi har over 40 års erfaring inden for tagrenderensning – og går op i vores kunders tagrender med liv og sjæl. Vi er naturligvis også medlem af Danske Service, som er din garanti for professionelt arbejde i høj kvalitet.

Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere eller have et uforpligtende tilbud på tagrenderens er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 28 04, eller udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!