Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Tagrenderens

En årlig tagrenderens er vigtigt, hvis du gerne vil give dit hus eller ejendom de bedste forudsætninger for vedligeholdelse. At få lavet en rensning af dine overfyldte tagrender giver bl.a. følgende fordele: 

 • Slip for at dine døre, vinduer og udhæng får råd og svamp
 • Undgå at fugtige kældre og frostsprændinger i boligens facader og fundament. 
 • Fjernelse af vand, skidt og andre tilstoppelser på uhensigtsmæssige områder

Hos Lillegaard er vi eksperter når det kommer til rensning af tagrender og benytter den nyeste teknik på markedet. Vi udfører en tagrenderens med et støvsugelignende rør, som opsamler alt skidt, snavs og andet som gør dine tagrender tilstoppede. 

Herunder kan du se et eksempel på før og efter billeder af en tagrenderens:

før og efter billede af rensning af tagrender eller tagrenderens

 

Hos Lillegaard Facility Services har vi over 40 års erfaring med rengøring af ejendomme på ude- og indendørs arealer. Vi udfører rengøringsopgaver for både private og virksomheder i Storkøbenhavn og resten af Sjælland – dette gælder selvfølgelig også rensning af tagrender.

Vil du høre mere eller få et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 28 04, sende en mail til lillegaard@lillegaard.dk eller udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

Hvorfor er tagrenderens vigtigt?

Ofte overser husejere, at deres tagrender trænger til at blive renset. Der er dog rigtig mange fordele for dig og din bolig, hvis du prioriterer en årlig tagrenderens.

Forebyg vandskader i din bolig

Der ryger tæt på 700 liter nedbør pr. kvadratmeter ned på et tag årligt. Tagrendens vigtigste opgave er at føre vandet det rette sted hen, så bygningen undgår vandskader. 

I regnfulde Danmark, med konstant stigende nedbør, er det derfor alfa og omega at vedligeholde med tagrenderens. Ved at få renset dem i tide, sikrer du, at vandet ikke flyder ned over murværket af bygningen og ned til din kælder. 

blade i tagrende

Undgå fugtskader og skimmelsvamp

Beskyt dit hus for fugtskader på både facaden og den indvendige del af dit hjem. Når der opstår fugtgener indendørs, går det ud over både dit indeklima og kan give sundhedsskadelig skimmelsvamp. 

En vigtig måde at beskytte sit hjem på og holde det sundt, er ved at vedligeholde tagrenderne.

Pas på dit murværk

Er dine tagrender stoppet til, vil vandet løbe ned af muren på bygningen i stedet for. Bliver det ved over en længere periode, vil det gradvist ødelægge murværket.

For at opsummere, så er de typiske problemer ved overfyldte tagrender følgende:

 • Større risiko for fugt og frostskader på bl.a. tag, facade og sokkel
 • Vand på uhensigtsmæssige steder
 • Mindre levetid på tagrenderne

Er du i tvivl om dine tagrender trænger til en tagrenderens, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 28 04, så kommer vi gerne ud og tilser dem. 

Trænger dine ruder også til en kærlig hånd kan vi slå to fluer med ét smæk. Vi udfører nemlig også → vinduespolering

Sådan udføres en tagrenderens

Hos Lillegaard Facility Services bruger vi den nyeste og mest skånsomme teknologi, når tagrenderne skal renses effektivt. I de fleste tilfælde vil vi rense tagrenderne fra jorden, hvor vores renser fører et rør op i tagrenden. Herefter vil røret opsuge alt skidt, møg, løse blade m.m. som ligger i tagrenden.

For at få det bedst mulige resultat, så dine tagrender bliver så rene som muligt, vil vi påføre et kamera på røret. Det betyder at vores renser kan følge med i rensningsprocessen i tagrenden og ligeledes få det fulde overblik, så alt skidt og snavs bliver fjernet – og dermed fremstår ren og pæn.

Vores kamera kan både tage billeder og optage den løbende proces, så du kan se hvordan vi har renset dine tagrender. I nedenstående video kan du se hvordan det foregår.

Hvorfor vælge Lillegaard til at sørge for din tagrenderens? 

Nyeste udstyr på markedet 

tagrenderens med rør i et grønt område på et villahus

Hos Lillegaard Facility Services har vi stor fokus på kvaliteten af det arbejde vi laver. Vores mission er altid, at dine tagrender skal renses så effektivt og grundigt som muligt. Derfor benytter vi det nyeste udstyr på markedet til tagrenderens. Det betyder, at vi bruger droner til at tjekke, hvordan det står til med tagrenderne. Det giver mulighed for at danne et helhedsbillede af tilstanden af tagrenderne og på samme tid være effektiv. 

Derudover renser vi tagrenderne med en moderne tagrendesuger. Ovenpå sugeren sidder et kamera, der på et display viser operatøren hele processen, imens han renser renderne. På den måde kan vi også dokumentere over for dig, hvordan tagrenderne er blevet renset, og hvor rene de er, når vi er færdige. 

For at passe på din græsplæne bruger vi ikke lifte.

Tagrenderens er sundt for dig og din bolig

Hvis dine tagrender bliver tilstoppet, kan forårsage store skader på huset. Tilstoppede tagrender skyldes ofte mos, blade og andet nedfald. Selvom du måske ikke bor tæt på træer, så skal du stadig få renset dine tagrender. Det er nemlig ofte mos fra taget som er skyld i tilstopningen i disse områder.

Her kan du se hvordan en tagrenderens hos Lillegaard foregår

Over 40 års erfaring – og medlem af Danske Service

Vi vil vove at påstå, at vi kender vores tagrender. Vi har over 40 års erfaring inden for tagrenderensning – og går op i vores kunders tagrender med liv og sjæl. Vi er naturligvis også medlem af Danske Service, som er din garanti for professionelt arbejde i høj kvalitet.

Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere eller have et uforpligtende tilbud på tagrenderens er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 28 04, eller udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!