Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Ultra-rent vand

Lillegaard Facility Services anvender et moderne og innovativt rentvandssystem, Ultra-Rent vand, til at sikre dig skinnende rene og blanke vinduer uden løbere og kalkstriber, og uden en sæbehinde som tiltrækker og fastgør nyt snavs.

Rul længere ned, for at se videoer hvor anlægget er demonstreret!

Vinduer og andre overflader der er vasket med Ultra-Rent vand efterlader en steril overflade, som effektivt afviser snavs og derfor forbliver ren i længere tid.

Vi renser vandet gennem et 5-filtersytem der fjerner alt jern, saltforbindelser og kalk, der ellers ville blive efterladt på vinduerne efter polering.

Ultra-Rent vand er fra naturens side, et meget aggressivt middel mod snavs og andre partikler der aflejres på vinduerne. Der er derfor ikke længere brug for sæbe og andre kemiske tilsætningssstoffer.

Ud over at spare vand er Ultra-Rent vand til vinduespolering således også miljø- og dyrevenligt.

Yderligere opvarmer Lillegaard Facility Services det Ultra-Rene vand til mellem 60 og 80 grader, umiddelbart inden det bruges på vinduet. Derved fjernes selv de allermest genstridige fugleklatter og andre pletter, i en enkel arbejdsgang og efterlader vinduer og rammer Ultra-Rene.

Lillegaard Facility Services er desuden et af de første, om ikke det første firma i Danmark, der har indført samme system med Ultra Rent Vand til polering af facadeglas indvendigt samt interne glas og spejle.

Ultra-Rent vand kombineret med lette teleskopstænger og tilhørende specialbørster, gør det muligt for os at vaske vinduer, facader, solcelleanlæg og skilte skinnende rene, i op til 24 meters højde uden brug af stiger, stilladser eller lifte.

Dette er en stor fordel for miljøet, men også for økonomien.

Kontakt os på 7020 2804 – og se hvor billigt vi kan polere dine vinduer.

Læs også om: Erhvervsrengøring, Ejendomsservice , Rengøring København og Privatrengøring.

Se videoer herunder, hvor en af vores dygtige vinduespudsere demonstrerer, hvordan vores Ultra-Rentvandsanlæg fungerer.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!