Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Polering med Ultra-Rent vand

Lillegaard Facility Services anvender et moderne og innovativt rentvandssystem, Ultra-Rent vand, til at sikre dig skinnende rene og blanke vinduer uden løbere og kalkstriber, og uden en sæbehinde som tiltrækker og fastgør nyt snavs.

Rul længere ned, for at se videoer hvor anlægget er demonstreret!

Vinduer og andre overflader der er vasket med Ultra-Rent vand efterlader en steril overflade, som effektivt afviser snavs og derfor forbliver ren i længere tid.

Vi renser vandet gennem et 5-filtersytem der fjerner alt jern, saltforbindelser og kalk, der ellers ville blive efterladt på vinduerne efter polering.

Ultra-Rent vand er fra naturens side, et meget aggressivt middel mod snavs og andre partikler der aflejres på vinduerne. Der er derfor ikke længere brug for sæbe og andre kemiske tilsætningssstoffer.

Ud over at spare vand er Ultra-Rent vand til vinduespolering således også miljø- og dyrevenligt.

Yderligere opvarmer Lillegaard Facility Services det Ultra-Rene vand til mellem 60 og 80 grader, umiddelbart inden det bruges på vinduet. Derved fjernes selv de allermest genstridige fugleklatter og andre pletter, i en enkel arbejdsgang og efterlader vinduer og rammer Ultra-Rene.

Lillegaard Facility Services er desuden et af de første, om ikke det første firma i Danmark, der har indført samme system med Ultra-Rent vand til polering af facadeglas indvendigt samt interne glas og spejle.

Ultra-Rent vand kombineret med lette teleskopstænger og tilhørende specialbørster, gør det muligt for os at vaske vinduer, facader, solcelleanlæg og skilte skinnende rene, i op til 20 meters højde uden brug af stiger, stilladser eller lifte.

Dette er en stor fordel for miljøet, men også for økonomien.

Se videoen herunder, hvor vi nåede nye højder, da vi med vores ultra-rent vands anlæg på ryggen, tog op for at rense store mosaikbilleder på toppen af København. De står polerede, som da de var nye. Men aller vigtigst: Kunden var yderst tilfreds. Vi elsker at gøre vores kunder tilfredse! 🙂

Har du også brug for rensning eller polering af skilte, facader, vinduer, solcelleanlæg eller lignende? Kontakt os i dag, og vi vil glæde os til at hjælpe dig.

Endnu en video, hvor en af vores dygtige vinduespudsere demonstrerer, hvordan vores Ultra-Rentvandsanlæg fungerer.

Kontakt os på tlf. 7020 2804 – og se hvor billigt vi kan polere dine vinduer.

Læs også om: Erhvervsrengøring, ejendomsservice , rengøring i København og privatrengøring.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!