Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Privat rengøring

Privat rengøring på Sjælland, Fyn og Jylland

Leder du efter privat rengøring af dit hjem?

Vi er et hold af erfarne rengøringsfolk, der står klar til at hjælpe dig. I Lillegaard Rengøring har vi gjort rent i årtier, og lever af at få dit hjem til at skinne. Vi tilbyder rengøring på hele Sjælland, Fyn og Jylland.

Ring til os på 7020 2804 eller send en besked i kontaktformularen

Med rengøring af vores team, får du:

Rengøring i alle kroge og hjørner
Når du har booket rengøringshjælp hos os, tager vi en kort snak om, hvilke behov du har. Det er forskelligt fra hjem til hjem.
Det kan eksempelvis være, du ønsker et stort fokus på at få fjernet kalkpletter i badeværelset, eller en ekstra omgang skrubben af køkkenvasken.
Har du ikke særlige ønsker, gør vi grundigt hovedrent i hele din bolig. Vi støvsuger, vasker, skrubber og gnubber i alle rum – og vi stopper ikke, før det hele er skinnende rent.

Et pålideligt rengøringshold
Vi ved, at det kan være grænseoverskridende, når fremmede skal være i dit hjem.
Derfor har vi kun ansat rengøringspersonale, der er pålidelige, loyale og har stor erfaring med professionel rengøring. Med vores privat rengøring skal du føle dig tryg og sikker. Skulle det ske, at du ikke er tilfreds med vores service, sidder vi altid klar ved telefonen på ☎ 7020 2804.

Overkommelige priser
Priser på privat rengøring afhænger af din boligs størrelse. Med Lillegaard Rengørings´ priser skal du dog ikke til at spinke og spare. Vi kører fornuftige priser af privat rengøring, som ikke tager for hårdt på pengepungen.

Skriv en besked i formularen til højre eller ring og få en snak om tilbud og priser på rengøring af dit hjem på ☎ 7020 2804.

Gør din hverdag lettere

Med rengøring af din bolig gør du hverdagen lidt lettere. Vores kunder fortæller os, at grunden til, de vælger privat rengøring, er for at gøre hverdagen mere harmonisk.

I en hverdag med fuldtidsarbejde er der ikke meget tid til indkøb, madlavning, hentning af børn eller sågar motion og hobbyer.

Med rengøringshjælp 1-2 gange om ugen, er det lettere at få hverdagen til at hænge sammen. Men udover at give plus på overskudskontoen, giver et rent hjem dig også en sundere hverdag.

I Lillegaard arbejder vi udelukkende med miljøvenlige og kemikaliefrie rengøringsmidler. Vi bruger samtidig vores eget miljøvenlige ultra-rent vand fra vores egne rentvandstanke.

Dét er tricket til en sund og kemikaliefri rengøring af dit hjem. På den måde sørger vi også for, at indeklimaet i din bolig ikke forurenes, så du og din familie har frisk og ren luft i hjemmet.

Skal din virksomhed også have en tur? Læs mere om vores service af erhvervsrengøring her.

Ring til os på ☎ 7020 2804 eller send en besked i kontaktformularen

Privat rengøring og skat

At hyre rengøringshjælp er naturligvis altid en ekstra udgift. Det er dog ikke så slemt, som man skulle tro. Udover, at vi tilbyder budgetvenlige priser på privat rengøring, kan du også få skattefradag for din rengøring.

Få styr på SKAT og privatrengøring her

Privat rengøring af dit hjem

Super lokal rengøring af privat hjem

★★★★☆
4 5 1
Kan kun anbefale Lillegaard på det varmeste. Har et gammelt hus og en gammel hund, men det er ikke noget problem for dem. Jeg har også mødt stor fleksibilitet når jeg igen-igen har måttet lave om på den dag, de skal komme. Super rengøring og imødekommenhed! Og så er de lokale!

God service

★★★★★
5 5 1
Personalet er meget serviceminded, og går meget op i kundens behov. Vi har endnu ikke kunne sætte en finger på arbejdet, så vi er meget tilfredse!
Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!