Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Privatrengøring

Privatrengøring i hele Storkøbenhavn

Leder du efter privatrengøring af dit hjem?

Vi er et hold af erfarne rengøringsfolk, der står klar til at hjælpe dig. I Lillegaard Facility Services har vi gjort rent i årtier, og lever af at få dit hjem til at skinne.

Ring til os på tlf. 7020 2804 eller send en besked i kontaktformularen

Med rengøring af vores team, er du altid garanteret:

 • Rengøring i alle kroge og hjørner
 • Privatrengøring skræddersyet til dine behov og ønsker
 • Et pålideligt rengøringshold
 • Overkommelige priser

Når du har booket rengøringshjælp hos os, tager vi en kort snak om, hvilke behov du har. Det er forskelligt fra hjem til hjem.
Det kan eksempelvis være, du ønsker et stort fokus på at få fjernet kalkpletter i badeværelset, eller en ekstra omgang skrubben af køkkenvasken.
Har du ikke særlige ønsker, gør vi grundigt rent i hele din bolig. Vi støvsuger, vasker, skrubber og gnubber i alle rum – og vi stopper ikke, før det hele er skinnende rent.

Vores løsninger er altid skræddersyede

To rengøringsopgaver er aldrig ens. Hos Lillegaard er vi vant til at arbejde med forskellige opgaver, og derfor kan vi nemt finde en løsning der er tilpasset dine behov og ønsker.

Efter booking af privatrengøring hos os, tager vi kontakt til dig for at høre om dine ønsker og behov. Har du specielle krav og ønsker til rengøring af badeværelse, køkken eller sågar rensning af tagrender, så sig endelig til. Du kan være sikker på, at du får noget for pengene, når vi rengør din private bolig.

Nervøs for at lukke folk ind du ikke kender? – Bare rolig

Privat rengøring

Vi ved, at det kan være grænseoverskridende, når fremmede skal være i dit hjem.
Derfor har vi kun ansat rengøringspersonale, der er pålidelige, loyale og har stor erfaring med professionel rengøring. Med vores privatrengøring kan du føle dig tryg og sikker. Skulle det ske, at du ikke er tilfreds med vores service, sidder vi altid klar ved telefonen på ☎ 7020 2804.

Hvad koster privatrengøring?

Priser på privatrengøring afhænger af din boligs størrelse. Med Lillegaards priser skal du dog ikke til at spinke og spare. Vi kører fornuftige priser af privatrengøring, som ikke tager for hårdt på pengepungen.

Skriv en besked i formularen øverst på siden til højre eller ring og få en snak om tilbud og priser på rengøring af dit hjem på ☎ 7020 2804.

Gør din hverdag lettere

Med rengøring af din bolig gør du hverdagen lidt lettere. Vores kunder fortæller os, at grunden til de vælger privatrengøring, er for at gøre hverdagen mere harmonisk.

Få tid til alt det der faktisk betyder noget

I en hverdag med fuldtidsarbejde er der ikke meget tid til indkøb, madlavning, hentning af børn eller motion og hobbyer. Med rengøringshjælp 1-2 gange om ugen, er det lettere at få hverdagen til at hænge sammen. Men udover at give plus på overskudskontoen, giver et rent hjem dig også en sundere hverdag.

Vi værner om miljøet og dit hjem

I Lillegaard Facility Services arbejder vi udelukkende med miljøvenlige og kemikaliefrie rengøringsmidler. Vi bruger samtidig vores eget miljøvenlige Ultra-Rent vand fra vores egne rentvandstanke.

Dét er tricket til en sund og kemikaliefri rengøring af dit hjem. På den måde sørger vi også for, at indeklimaet i din bolig ikke forurenes, så du og din familie har frisk og ren luft i hjemmet.

Skal din virksomhed også have en tur? Læs mere om vores service af erhvervsrengøring her.

Ring til os på ☎ 7020 2804 eller send en besked i kontaktformularen

Privatrengøring og skat

At hyre rengøringshjælp er naturligvis altid en ekstra udgift. Det er dog ikke så slemt, som man skulle tro. Udover, at vi tilbyder budgetvenlige priser på privatrengøring, kan du også få skattefradag for din rengøring.

Det betyder faktisk at prisen for privatrengøring bliver endnu billigere, når du vælger at benytte dig af vores ydelser. Hvis du bruger håndværkerfradraget, så kan du trække dine udgifter til eksempelvis privatrengøring eller vinduespolering fra på selvangivelsen. Den reelle pris, som du kommer til at betale, vil indebære en besparelse på 33%, når du gør brug af dit håndværkerfradrag.

Privat rengøring og skat

Hvor meget kan jeg få i håndværkerfradrag i 2020?
Fradragsbeløbet er på 6.100 kr. pr. person for serviceydelser. I praksis betyder det at du får cirka 100 kroner tilbage af SKAT, for hver 300 kr. du betaler en håndværker for serviceydelsen.

Er du i tvivl om håndværkerfradraget, eller har du yderligere spørgsmål, så kan du tage et kig på SKATs hjemmeside, som omhandler håndværkerfradraget, når det gælder serviceydelser – f.eks. privatrengøring.

Hvilke serviceydelser giver fradrag?
Håndværkerfradraget dækker en del serviceydelser. Du kan få fradrag for følgende ydelser når det gælder privatrengøring:

 • Vask og aftørring af flader i boligen
 • Rengøring af toilet og bad
 • Støvsugning, gulvvask og boning
 • Rensning eller vask af tæpper, gardiner, persienner m.m.

Du kan læse mere om de generelle betingelser for håndværkerfradraget og privatrengøring lige her.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i vores serviceydelser og i at få en pænere, flottere og mere indbydende bolig – så vælg os som dit faste private rengøringsfirma. Ring til os på 7020 2804 eller send en besked i kontaktformularen i dag.

Få styr på SKAT og privatrengøring her

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!