Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Pleje af grønne områder

Pleje af grønne områder indebærer alt fra græsslåning, klipning af hæk, samling af blade og vanding af blomster.

Hvis buskene er vokset over hovedet på dig, hækkene har lagt sig ud, og dit blomsterbed ikke smiler, så trænger det hele til en kærlig, grøn hånd.

Leder du efter nogen, der kan varetage alle pligterne på dit udendørsareal, er du ikke kommet forgæves.

Hos Lillegaard Facility Services har vi professionelle medarbejdere med grønne fingre og en sans for detaljer. Hvis du ønsker et præsentabelt grønt område på ejendommen eller på virksomhedsgrunden kan vi derfor hjælpe dig. Send en besked lige her eller ring til os på tlf. 7020 2804.

En af vores glade og grundige viceværter

En af vores glade og grundige viceværter

Lad os sørge for, at dine grønne områder altid er indbydende

Lillegaard Facility Services tager sig af alt det udendørsarbejde, der er nødvendigt for, at dine grønne områder fremstår velpasset. Udendørsarealerne er ofte, det første man ser.

Nyslået græs, klippede hække, ingen blade og grene der ligger og flyder og velpassede blomster udstråler overblik. Et grønt område, der mangler at blive passet og plejet, udstråler det modsatte.

Vi sørger for, at jeres grønne områder er smukt vedligeholdt. Til både jeres egen og jeres besøgendes nydelse.

Hvad hører under pleje af grønne områder?  

Vi har stor erfaring med alle former for havearbejde. På listen herunder finder du de mest hyppige opgaver vi kommer ud til. Finder du ikke din specifikke opgave, skal du dog ikke tøve med at kontakte os. Vi er meget fleksible, så vi kan med garanti sørge for din have eller ejendom.

Pleje af grønne områder

 

 

 

 

 

 

Typiske vedligeholdelsesopgaver:

 • Rensning af tagrender
 • Lugning af bede
 • Græsslåning
 • Opsamling af blade
 • Beskæring af roser
 • Bortkørsel af haveaffald
 • Plantning af blomster og træer

Hvordan bestiller jeg havearbejde?

Du bestiller havearbejde og generelt pleje af grønne områder ved at ringe til et professionelt selskab og høre om deres ydelser.

Det er forskelligt fra selskab til selskab, hvad de tilbyder af havearbejde og hvad de tager for det.

I Lillegaard Facility Services starter vi med en kort snak om dine ønsker og spørgsmål. Herefter sender vi en af vores medarbejdere ud og inspirerer dit grønne område og lytter til dine ønsker. På den måde sikrer vi, at vi forstår jeres ønsker om pleje af grønne områder.

Vi arbejder med fornuftige priser, der giver mening for både jer og os. Send en besked online eller giv os et kald på tlf. 7020 2804, for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for jer. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Professionel pleje af grønne områder til både privat og erhverv

Hos Lillegaard har vi erfaring med havearbejde til både privat og erhverv. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, så uanset om det er bladene der skal samles, eller hele det grønne område der skal have en kærlig hånd, kan vi med garanti klare opgaven.

Ønsker du en fast aftale?
Ingen problem! Vi har stor erfaring med at lave faste aftaler. Når du har lavet en fast aftale med os, rykker vi ud med bestemte intervaller alt efter, hvilken form for havearbejde du/I skal have udført. Det betyder, at hækken aldrig når at vokse over til naboen, græsset hele tiden ser nydeligt ud og du/I ikke behøver skænke vedligeholdelsen en tanke.

Pleje af grønne områder – Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud

Er du usikker på, om vi kan hjælpe dig – så ring og få besvaret alle dine spørgsmål på 7020 2804 eller kontakt os online om pleje af grønne områder.

Vi vil altid gerne hjælpe dig og give dig kompetent rådgivning. Bestiller du vores gartnerarbejde, får du derfor også et fasttilknyttet personale, der kender din ejendom.

Vi sørger også for at pleje de grønne områder med miljøvenlige produkter. Vi tager hensyn til miljøet – fordi det giver det bedste resultat.

 

Læs om vigtigheden af grønne områders udtryk
Læs mere om trappevask og rensning af tagrender

 

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!