Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Pleje af grønne områder

Pleje af grønne områder indebærer alt fra græsslåning, klipning af hæk, samling af blade og vanding af blomster.

Hvis buskene er vokset over hovedet på dig, hækkene har lagt sig ud, og dit blomsterbed ikke smiler, så trænger det hele til en kærlig, grøn hånd.

Leder du efter nogen, der kan varetage alle pligterne på dit udendørsareal, er du ikke kommet forgæves.

I Lillegaard Facility Services har vi professionelle medarbejdere med grønne fingre og en sans for detaljer. Hvis du ønsker et præsentabel grønt område på ejendommen eller på virksomhedsgrunden kan vi derfor hjælpe dig. Send en besked lige her eller ring til os på Tlf. 7020 2804.

Få indbydende grønne områder

Lillegaard Facility Services tager sig af alt det udendørsarbejde, der er nødvendigt for, at dine grønne områder fremstår velpasset. Udendørsarealerne er ofte, det første man ser.

Nyslået græs, klippede hække, ingen blade og grene der ligger og flyder og velpassede blomster udstråler overblik. Et grønt område, der mangler at blive passet og plejet, udstråler det modsatte.

Vi sørger for, at jeres grønne områder er smukt vedligeholdt. Til både jeres egen og jeres besøgendes nydelse.

Hvordan bestiller jeg havearbejde?

Du bestiller havearbejde og generelt pleje af grønne områder ved at ringe til et professionelt selskab og høre om deres ydelser.

Det er forskelligt fra selskab til selskab, hvad de tilbyder af havearbejde og hvad de tager for det.

I Lillegaard Facility Services starter vi med en kort snak om dine ønsker og spørgsmål. Herefter sender vi en af vores medarbejdere ud og inspirerer dit grønne område og lytter til dine ønsker. På den måde sikrer vi, at vi forstår jeres ønsker om pleje af grønne områder.

Vi arbejder med fornuftige priser, der giver mening for både jer og os.  Send en besked online og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for jer, og hvad det vil koste.

Pleje af grønne områder – Ring og vi kommer forbi på besøg

Er du usikker på, om vi kan hjælpe dig – så ring og få besvaret alle dine spørgsmål på 7020 2804 eller kontakt os online om pleje af grønne områder.

Pleje af grønne områder

Vi vil altid gerne hjælpe dig og give dig kompetent rådgivning. Bestiller du vores gartnerarbejde, får du derfor også et fasttilknyttet personale, der kender din ejendom.

Vi sørger også for at pleje de grønne områder med miljøvenlige produkter. Vi tager hensyn til miljøet – fordi det giver det bedste resultat.

Læs om vigtigheden af grønne områders udtryk
Læs mere om Trappevask og Rengøring

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!