Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Vinduespolering

Vinduespolering – Perfektion til en god pris

Er det tid til polering og pudsning af dine vinduer? Så er du landet det rigtige sted. 

Lillegaard Facility Services kan tilbyde dig vinduespolering med den mest skånsomme og effektive metode på markedet. Har du brug for vinduespudsning i København eller vinduespudsning et helt andet sted i landet? Så er du velkommen til at kontakte os.

Derfor skal du have udført vinduespolering af Lillegaard: 

 • Resultatet er skinnende rene ruder
 • Vi benytter de nyeste teknologier på markedet 
 • Vi skåner miljøet 
 • Vi er top professionelle og efterlader altid dine ruder poleret og 100 % pletfri

Send en besked i kontaktformularen, eller ring på 7020 2804.

Miljøvenlig vinduespolering

Hos Lillegaard er det en mærkesag, at vores erhverv ikke bidrager til miljøforurening. Derfor bruger vi også den nyeste teknologi på markedet – et super innovativt rentvandssystem. Med systemet undgår vi fuldstændig brugen af kemi og skrappe rengøringsmidler. For en rengøringsvirksomhed som os, kan mængden af miljøforurenende produkter nemlig hurtigt løbe op – og det vil vi gerne undgå.

Skånsomt men effektivt 

Vinduespolering med Lillegaard Rengøring

Med det højteknologiske anlæg kan vi producere ultra-rent og miljøvenligt vand til vinduespolering. Det betyder, at vi helt undgår at bruge sæbe og skadelige kemikalier når vi polerer dine vinduer. Det unikke rent-vands system renser vandet for saltforbindelser og kalk, hvilket sikrer, at dine vinduer efterlades skinnende blanke og uden striber af kalk og sæbehinder.

Sådan fungerer det

Det kan virke utroligt, at vinduer kan blive skinnende rene uden brug af hverken sæbe eller kemikalier – men der er ingen hokus pokus i det.

 1. Før vi rykker ud til dig, bliver vandet varmet op i en stor tank.
 2. I tanken bliver vandet renset for saltforbindelser og kalk.
 3. Her får vandet en aggressiv natur og kan efterfølgende fjerne alt; både fedt, snavs og fugleklatter.
 4. Til sidst transporteres vandet i teleskopstænger ud til de vinduer vi skal polere for dig.

Dine vinduer efterlades frie for pletter og miljøet fri for kemikalier. 

Læs mere om vores ultra-rene vand, og se videoer, hvor det er demonstreret.

Få et uforpligtende tilbud på tlf. 7020 2804, eller send os en besked i kontaktformularen til højre.

Økonomisk løsning – spar på liften

Hos Lillegaard Rengøring bruger vi teleskopstænger når vi udfører vinduespolering. Det betyder, at vi i de fleste tilfælde kan spare den økonomisk tunge lift væk, så du får ekstra plads i økonomien. Teleskopstænger fungerer i op til 20 meters højde og kan derfor bruges til alle private hjem og de fleste industribygninger.

Andre fordele ved at vælge Lillegaard Facility Services

Hos Lillegaard Facility Services har vi selvfølgelig kvaliteten, miljøet, din økonomi og komfort i fokus. Men vi vægter også den personlige kundekontakt, din tryghed og din tillid højt.

Derfor tager ethvert samarbejde udgangspunkt i dine behov og ønsker, ligesom at vi naturligvis passer på dine ting.

Vi udvælger vores medarbejdere på baggrund af deres kvalifikationer, stabilitet og tillidsvækkende natur. Det giver gode resultater – og tilfredse kunder uden bekymringer.

Ved at overlade ansvaret for rene ruder til os er du sikret følgende fordele:

 • Skinnende rene ruder – uden striber, løbere og helligdage
 • Kemikaliefri polering – skånsomt for miljøet
 • Ubesværet vinduespolering
 • Høj kvalitet, lavere omkostninger – mere luft i økonomien
 • Stabilitet
 • Personlig kundekontakt

Derfor er vinduespolering vigtigt

Der er flere gode grunde til at prioritere rengøringen af dine ruder og vinduespartier højt.

Først og fremmest give rene ruder mere lyse og imødekommende lokaler. Det giver gladere og mere energiske medarbejdere på kontoret – og gladere kunder i butikken. Og som bekendt er glade kunder gode kunder.

I det hele taget har vi brug for naturligt lys, og faktisk er lys direkte vigtigt for vores helbred og humør. Men rene ruder er også med til at gøre din virksomhed mere præsentabel. Er dine vinduespartier derimod beskidte og triste at se på, vil kunderne højst sandsynligt vælge et renere alternativ. For facaderne og ikke mindst ruderne er virksomhedens ansigt udadtil.

Kontakt os, og hør mere

Ring 7020 2804 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dine vinduer

Eller skriv til os via kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Lillegaard Facility Services udfører også tagrenderens, privatrengøring, rengøring af solcelleanlæg, erhvervsrengøring, ejendomsservice, snerydning og meget mere.

Få 10 gode råd til vinduespudsning – eller overlad ansvaret til os, hvis du vil bruge tiden på noget andet.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!