Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Vinduespolering

Vinduespolering – Perfektion til en god pris

Vinduespolering med Lillegaard Rengøring

Få rene ruder med miljøvenlig og effektiv vinduespolering

Er det tid til polering og pudsning af dine vinduer?

Lillegaard Facility Services kan tilbyde dig vinduespolering med den mest skånsomme og effektive metode på markedet. Har du brug for vinduespudsning København eller vinduespudsning et helt andet sted i landet?

Send en besked i kontaktformularen, eller ring på 7020 2804.

Miljøvenlig polering af vinduer

Miljøet er efterhånden noget, de fleste har på sinde. Vi er bevidste om at genbruge vores plastikposer, ligesom vi hellere tager cyklen end bilen, når vi skal på arbejde eller ud at handle. Nogle af os har måske ligefrem valgt at boykotte flyrejser.

Lidt har bestemt også ret, når det handler om at passe på miljøet. For vi bidrager hver især til at mindske klimaaftrykket. Netop derfor har vi hos Lillegaard Facility Services valgt at tilbyde vores miljøvenlig vinduespolering – helt uden kemi og skrappe rengøringsmidler. For selvom vi blot er en virksomhed, der leverer rengøring i Danmark, ved vi, at vores arbejde sætter et aftryk på klimaet i hele verden.

Vi har derfor et særligt anlæg, der producerer ultra-rent og miljøvenligt vand til vinduespolering. Det betyder, at vi helt kan undgå at bruge sæbe og skadelige kemikalier ved vinduespolering.

Vi anvender et innovativt rentvandssystem, som renser vandet for saltforbindelser og kalk. Det sikrer, at du får skinnende blanke vinduer uden striber af kalk og sæbehinder.

Skånsomt men effektivt

Lillegaard Facility Services har et særligt anlæg, der producerer ultra-rent og miljøvenligt vand til vinduespolering. Det betyder, at vi helt kan undgå at bruge sæbe og skadelige kemikalier ved vinduespolering.

Vi anvender et innovativt rentvandssystem, som renser vandet for saltforbindelser og kalk. Det sikrer, at du får skinnende blanke vinduer uden striber af kalk og sæbehinder.

Skånsomt men effektivt

Nu spørger du måske dig selv, om dine vinduer kan blive helt rene uden sæbe. Svaret er et højtrungende ja! Ultra-vandet har en aggressiv natur i sig selv og kan derfor fjerne alt fedt, snavs og fugleklatter helt uden kemikalier.

Før vi rykker ud til dig, bliver vandet varmet op i en stor tank. Herfra transporteres det indvendig i teleskopstænger til vinduet, du ønsker poleret. Metoden er den absolut mest skånsomme for miljøet og giver et perfekt resultat – helt uden kalkpletter og smuds.

Udover polering af dine vinduer rengør vi også vinduesrammerne, så hele vinduespartiet fremstår rent og pænt.

Vælger du Lillegaard Facility Services som din leverandør af vinduespolering, sikrer du altså både skinnende rene ruder og en minimal miljøbelastning.

Læs mere om vores ultra-rene vand, og se videoer, hvor det er demonstreret

Få et uforpligtende tilbud på 7020 2804, eller send os en besked i kontaktformularen til højre.

Spar udgifter til lift og mærk det på pengepungen

Da vi bruger teleskopstænger til vinduespolering, er det ofte muligt at reducere omkostninger til lift. Det betyder ekstra plads i økonomien for dig.

Teleskopstængerne fungerer i op til 20 meters højde og fjerner dermed behovet for stige eller lift indenfor dette område.

Ved brug af teleskopstænger ved vinduespolering slipper vi også for at rykke rundt på dine møbler.

Foruden en skånsom og kvalitetsbevidst rengøring er der altså også praktiske og økonomiske grunde til at vælge Lillegaard Facility Services som din foretrukne leverandør af vinduespolering.

Andre fordele ved at vælge Lillegaard Facility Services

Hos Lillegaard Facility Services har vi selvfølgelig kvaliteten, miljøet og din økonomi og komfort i fokus. Men vi vægter også den personlige kundekontakt og din tryghed og tillid højt.

Derfor tager ethvert samarbejde udgangspunkt i dine behov og ønsker, ligesom at vi naturligvis passer på dine ting.

Vi udvælger vores medarbejdere på baggrund af deres kvalifikationer, stabilitet og tillidsvækkende natur. Det giver gode resultater – og tilfredse kunder uden bekymringer.

Ved at overlade ansvaret for rene ruder til os er du sikret følgende fordele:

 • Skinnende rene ruder – uden striber, løbere og helligdage
 • Kemikaliefri polering – skånsomt for miljøet
 • Ubesværet vinduespolering
 • Høj kvalitet, lavere omkostninger – mere luft i økonomien
 • Stabilitet
 • Personlig kundekontakt

Derfor er vinduespolering vigtigt

Der er flere gode grunde til at prioritere rengøringen af dine ruder og vinduespartier højt.

Først og fremmest give rene ruder mere lyse og imødekommende lokaler. Det giver gladere og mere energiske medarbejdere på kontoret – og glade kunderne i butikken. Og som bekendt er glade kunder gode kunder.

I det hele taget har vi brug for naturligt lys, og faktisk er lys direkte vigtigt for vores helbred og humør. Men rene ruder er også med til at gøre din virksomhed mere præsentabel. Er dine vinduespartier derimod beskidte og triste at se på, vil kunderne højst sandsynligt vælge et renere alternativ. For facaderne og ikke mindst ruderne er virksomhedens ansigt udadtil.

Kontakt os, og hør mere

Ring 7020 2804 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dine vinduer

Eller skriv til os via kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Lillegaard Facility Services udfører også privatrengøring, rengøring af solcelleanlæg, erhvervsrengøring og ejendomsservice.

Få 10 gode råd til vinduespudsning – eller overlad ansvaret til os, hvis du vil bruge tiden på noget andet.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!