Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Institutionsrengøring

Lillegaard Facility Services har mere end 10 års erfaring i institutionsrengøring

Det er både på skoler, privatskoler, børnehaver, vuggestuer, fritidshjems, SFO’er, klubber og lignende.

Et sundt indeklima er ekstremt vigtigt på institutionsområdet. Det er nemlig ensbetydende med færre sygedage, som igen giver gladere børn og medarbejdere.

Det kan være en udfordring at udføre institutionsrengøring, idet vi ikke kun har med voksne mennesker at gøre, men også børn.
Børn rører som bekendt ved alt, hvorefter de propper fingrene i munden.

Børn kan være uforudsigelige.
F.eks. blev en elev så syg på et toilet, at skolen var nødt til at aflukke hele toiletstammen. Lillegaard Facility Services blev tilkaldt, og mindre end tre kvarter efter uheldet havde vi rengjort, desinficeret og åbnet toiletterne igen – det kalder vi service.

Som viceskoleinspektøren siger: “Lillegaard Facility Services er fleksibel. Når vi f.eks. har behov for at få udført forskellige ekstraopgaver, udføres opgaven altid hurtigt, grundigt og professionelt. Vi sætter stor pris på den service Lillegaard Facility Services yder.”

Lillegaard Facility Services går op i miljøet, og derfor anvender vi svanemærkede produkter, som er milde og let biologisk nedbrydelige.

En af vore styrker på institutionsrengøring er, at vores inspektør aflægger daglige besøg.

Ring tlf. 7020 2804, eller skriv til os online, så kommer vi på besøg og taler om, hvilken løsning der passer bedst til jer.

Læs mere om håndværkerrengøring her. Udover håndværkerrengøring, så tilbyder vi også kontorrengøring, vinduespolering, tagrenderens samt erhvervsrengøring i København.

institutionsrengøring

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!