Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Institutionsrengøring

Lillegaard Facility Services har i mere end 10 års erfaring i institutionsrengøring.

Det er både på skoler, privatskoler, børnehaver, vuggestuer, fritidshjems, SFO’er, klubber og lignende.

Et sundt indeklima er ekstremt vigtigt på institutionsområdet. Det er nemlig ensbetydende med færre sygedage, som igen giver gladere børn og medarbejdere.

Det kan være en udfordring at udføre institutionsrengøring, idet vi ikke kun har med voksne mennesker at gøre, men også børn.
Børn rører som bekendt ved alt, hvorefter de propper fingrene i munden.

Børn kan være uforudsigelige.
F.eks. Blev en elev så syg på et toilet, at skolen var nødt til at aflukke hele toiletstammen. Lillegaard Facility Services blev tilkaldt, og mindre end tre kvarter efter uheldet havde vi rengjort, desinficeret og åbnet toiletterne igen.
– Det kalder vi service.

Som viceskoleinspektøren siger: “Lillegaard Facility Services er fleksibel. Når vi f.eks. har behov for at få udført forskellige ekstraopgaver, udføres opgaven altid hurtigt, grundigt og professionelt. Vi sætter stor pris på den service Lillegaard Facility Services yder.”

Lillegaard Facility Services går op i miljøet, og derfor anvender vi svanemærkede produkter, som er milde og let biologisk nedbrydelige.

En af vore styrker på institutionsrengøring er, at vores inspektør aflægger daglige besøg.

Ring tlf. 7020 2804, eller skriv til os online, så kommer vi på besøg og taler om, hvilken løsning der passer bedst til jer.

Læs mere om Håndværkerrengøring her. Udover håndværkerrengøring, så tilbyder vi også kontorrengøring samt erhvervsrengøring i København.

institutionsrengøring

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!