Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Ejendomsservice

Med Lillegaard Facility Services får du helhedsorienteret og professionel ejendomsservice til meget fornuftige priser. Vi udøver service til både offentlige og private virksomheder over hele Sjælland.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er en service til vedligeholdelse af ejendomme. Det gælder både vedligeholdelse af den indvendige og udvendige del af ejendommen, herunder også fortove og grønne arealer. Når du er bestyrer eller ejer af en ejendom, er ejendomsservice en vigtig del af dit ansvar.
Vi løfter med glæde ansvaret fra dine skuldre. Ring til os på tlf. 7020 2804 og få en snak om dine behov.

En glad og grundig vicevært

En glad og grundig vicevært

Dét får du med Lillegaards ejendomsservice

Med ejendomsservice hos os, får du alt i én “pakke”. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og kan derfor love dig al service af højeste standard.

Fast, tilknyttet personale
Som en af de vigtigste dele af vores service af din ejendom, sender vi altid de samme medarbejdere ud til dig. Vi tror på, at en personlig relation er væsentlig for et trygt og velfungerende samarbejde.

Miljøvenlig rengøring
Lillegaard Facility Services anvender de mest miljøvenlige metoder og midler til rengøring. Både af hensyn til miljøet, men også af hensyn til indeklima og arbejdsmiljø.
Det giver det bedste resultat, med minimal miljøbelastning ude og inde.
Med vores ejendomsservice får du alt indenfor rengøring, herunder bl.a. trappevask, rengøring af fraflytningslejligheder, rengøring efter håndværkere og graffitiafrensning.

Pleje af grønne områder
Som en del af vores ejendomsservice får du også tilknyttet vores gartnere til pleje og vedligeholdelse af de grønne områder af ejendommen.

Professionel vinduespudsning
Vores vinduespudsere sørger for at vedligeholde ejendommens vinduer og vinduesrammer med miljøvenlige metoder og midler.

Oliebehandling og pleje af trægulve
Når jeres trægulve trænger til en omgang, tilbyder vi både oliebehandling og almindelig løbende pleje af gulvene.

Rensning af graffiti
Hvis uheldet er ude, fikser vi hurtigt ejendommen for graffiti.

Snerydning
Vi står for al snerydning og glatførebekæmpelse i de kolde måneder.

Rensning af tagrender 

Vi tilbyder også tagrenderensning ved jeres ejendomme.

Forskellen ligger i samarbejdet

Vi ser på ejendomsservice som et partnerskab. Vi gør en dyd ud af at yde en optimal service af din ejendom, og at lægge lyttende ører til dine behov og ønsker. Derfor er vi altid kun ét opkald væk.

Som en del af vores service, sørger vi også for at holde øje med, om der er ting i ejendommen, der skal repareres, eller der er problemer med sikkerheden i ejendommen.

Har du særlige behov og forespørgsler, så tøv ikke med at ringe. Vi finder en løsning til dig.

Hvem er Lillegaard Ejendomsservice?

Vi er et hold af dedikerede rengøringsfolk og vinduespudsere, der brænder for at yde god service. Lillegaard Facility Services er en familievirksomhed med over 40 års erfaring inden for ejendomsservice.

Du kan læse mere om os her.

Kontakt os for service af din ejendom

Få et uforpligtende tilbud på tlf. 7020 2804 eller kontakt os online her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er medlem af Danske Service – din garanti for god kvalitet.

Ejendomsservice

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!