Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rengøring af hus

Rengøring af huse i Storkøbenhavn

Lillegaard har næsten 50 års erfaring i rengøringsbranchen, hvilket gør os til nogle af de mest garvede rengøringsfolk på markedet. Vi lever af at få dit hjem til at skinne. 

Lillegaard holder dit hus skinnende rent

Med rengøring af vores erfarne team, er du altid garanteret:

 • Rengøring i alle kroge og hjørner af dit hus
 • Privatrengøring skræddersyet til dine behov og ønsker
 • Et pålideligt rengøringshold som respekterer dine private omgivelser
 • Overkommelige priser

Få mere tid i din hverdag

At holde huset rent kan for mange virke som en uoverskuelig opgave i en travl hverdag med arbejde, familie og de sædvanlige gøremål som indkøb, madlavning og hobbyer. Har hele huset brug for en hovedrengøring, kan det være svært overhovedet at komme i gang. 

Hos Lillegaard prioriterer vi din tid, og vores erfarne medarbejdere tager sig af rengøringen af dit hjem. På den måde, kan du roligt bruge din tid på de ting, som i virkeligheden betyder noget for dig, imens vi tager os af alt det praktiske.

Et rent hjem betyder et rent sind og en sund krop. Dit mentale overskud bliver større, når du ikke er omringet af rod, støv og beskidte overflader. 

Lad Lillegaard stå for rengøringen af dit hus. Du betaler ikke bare for et rent hjem – du betaler for en sundere hverdag med mere tid til vigtigere ting. 

Skræddersyede løsninger, når Lillegaard rengør dit hus

Når du booker rengøring hos Lillegaard, tager vi kontakt til dig for at sætte os ind i dine behov og husets særlige fokusområder. Er brusekabinen proppet til med kalk? Er børnenes værelse ekstra støvet under bunkerne af legetøj? Hos Lillegaard er vores rengøringsopgaver aldrig ens, og vores personale har altid vores kunders behov og ønsker i tankerne.

Med Lillegaard Facility Services kan du være sikker på, at du får noget for pengene.

Lillegaard har snart 50 års erfaring i branchen, hvilket betyder, at det store fokus der er kommet på at være miljøvenlige, selvfølgelig også gælder i vores arbejde. 

Skal vi stå for rengøringen af dit hus? Ring til os på 7020 2804 eller send en besked i kontaktformularen. 

Effektiv, grundig og professionel husrengøring

Lillegaards rengøringspersonale har stor erfaring med professionel rengøring, hvilket betyder, at de arbejder effektivt, men efterlader et grundigt resultat. 

Længden på din rengøringsopgave er en vurderingssag, som vi sammen finder ud af, når vi har en dialog. Det kommer an på størrelsen af opgaven – hvor stort er dit hus, ønsker du hele huset rengjort eller har du et par target-rum, skal badeværelset have en bekæmpelse mod hårdføre mængder af kalk osv. 

Mange faktorer spiller ind, når vi skal aftale et vejledende timeantal, men én ting du kan være sikker på er, at Lillegaards personale er pålidelige, loyale og deres tidligere erfaring betyder, at du trygt og sikkert kan overlade dit hjem til dem. 

Hvad koster rengøring i dit hus af Lillegaard?

Prisen for rengøring af dit hjem varierer, ligesom timeantallet, alt efter din boligs størrelse. 

 

Med Lillegaards priser skal du dog ikke til at spinke og spare. Vi kører fornuftige priser af privatrengøring, som ikke tager for hårdt på pengepungen. I den sammenhæng tilbyder Lillegaard også en abonnementsløsning, så det bliver billigere, jo oftere vi kommer på besøg. 

 

Skriv os en besked i formularen eller ring og få en snak om tilbud og priser på rengøring af dit hjem på 7020 2804

Lillegaard holder dit hus rent. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Er du interesseret i vores serviceydelser, og i at få pænere, renere og mere indbydende omgivelser i dit hus – så vælg os som dit faste private rengøringsfirma. Ring til os på 7020 2804 eller send en besked i kontaktformularen i dag.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!