Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804

Vores Persondatapolitik

Oplysninger om Lillegaard Rengørings behandling af dine personoplysninger mv.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
Lillegaard Rengøring er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Lillegaard Rengøring

Gammel Klausdalsbrovej 469

2730 Herlev

CVR-nr.: 31488354

Telefon: 70 20 28 04

E-mailadresse: lillegaard@lillegaard.dk

Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi ingen personoplysninger.

Hvis du skriver en kontakt formular på vores hjemmeside, indsamler vi følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

• Persondataloven Afsnit II kap. 4 § 5 stk. 2 – 5

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

• Dine egne oplysninger.

Opbevaring af dine personoplysninger:

• Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på din henvendelses formål, din interesse for vores virksomhed, muligheden for at opretholde en aftale, samt eventuelt tilbud du udbeder, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

Hvis du ansøger om et job hos os, behandles følgende personoplysninger:

• Formål: Vurdering af egnethed
• Hvilke typer personoplysninger behandler vi:
• Kvaliteter
• Erfaring
• CV
• Referencer
• Anbefalinger

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

• Persondataloven Afsnit II kap. 4 § 5 stk. 2 – 5

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

• Dine egne oplysninger samt oplysninger fra referencer

Opbevaring af dine personoplysninger:

• Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på din henvendelses formål, din interesse for vores virksomhed, muligheden for opretholde en aftale, samt eventuelt tilbud du udbeder, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

Når du handler hos os, behandles følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

• Persondataloven Afsnit II kap. 4 § 5 stk. 2 – 5

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

• Dine egne oplysninger.

Opbevaring af dine personoplysninger

• Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på et eventuelt samarbejdets længde under hensyntagen til SKATs lovgivning, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning
Dette er 1.0 version af Lillegaard Rengøring persondatapolitik skrevet 27. april 2018.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!