Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rengøring af lejlighed

Går hverdagene for stærkt med arbejde og familietid derefter? Og vil du allerhelst slippe for at afsætte tid til rengøring i din fritid? Så kan du glæde dig over, at Lillegaard tilbyder en grundig og regelmæssig rengøring af lejlighed. Går du derfor op i at holde din lejlighed rent i en travl periode, hvor du også prioriterer at være nærværende med familien, så har vi den mest ideelle løsning for dig. 

Vi er et hold af passionerede medarbejdere, der står klar til at svinge klude og vaske gulve for en lejlighed rengøring. Vi har mange års erfaring med i bagagen og har ry for at efterlade skinnende resultater. Kunne du overveje at abonnere på en aftale om lejlighed rengøring eller vil du have en vejledende samtale med os, så giv os et kald på tlf. 7020 2804 eller send os en besked via kontaktformularen

Få hjælp til at holde lejlighed rent

Ofte kan omstændigheder være en begrænsning på at skulle bruge tid på det, man elsker at bruge tid på. Det gælder også omstændigheder, der er nødvendige for ens daglige struktur og mentale overblik. Rengøring af lejlighed er et rigtig godt eksempel på dét. 

Hverdagen bliver så meget nemmere, hvis bare lejligheden kunne rengøre sig selv. Lyder det også lidt som en drøm i dine ører? Det behøves det ikke at være. Lillegaard tilbyder nemlig regelmæssig hjælp til at holde din lejlighed rent. 

Alt efter dit behov er vi klar til regelmæssigt at give din lejlighed en kærlig hånd – uden at du får peget en finger. Med en rengøring hos Lillegaard kan du forvente:

 • At alle kroge og hjørner bliver rengjort
 • At vi tager højde for dine ønsker og behov
 • At du møder et omhyggeligt og troværdigt rengøringshold
 • Overkommelige priser

Er du urolig over at lukke et fremmed rengøringshold ind i din lejlighed? 

Det forstår vi godt, hvis du ikke har prøvet det før. Vi ved, at det kan være ubehageligt at lukke fremmede mennesker ind i et privat sted som ens egen hjem. Netop af den grund har vi kun pålidelige og rare medarbejdere. 

Med et rengøringshold fra Lillegaard vil du ikke blive skuffet over dine oplevelser. Efter et par ganges rengøringer kan vi garantere dig for, at du vil savne dem, hvis de skulle udeblive. Med vores rengøring af lejlighed kan du føle dig tryg og tillidsfuld. Skulle der mod alt forventning ske, at du ikke er tilfreds med vores resultater, står vi klar til rådighed ved tlf. 7020 2804.

Pris på regelmæssig rengøring af lejlighed

Prisen på regelmæssig rengøring af lejlighed afhænger af størrelsen på din bolig. Den gode nyhed er dog, at vi har fornuftige priser, der sikrer, at du har pengepungen i orden også på trods af en regelmæssig ordning. Udover overkommelige priser kan du også få skattefradrag for din rengøring. Benytter du fradraget fra serviceydelser, kan prisen på lejlighed rengøring blive billigere. 

Er du derfor interesseret i rengøring af lejlighed, så du altid kan nyde et rent og nydeligt hjem – så skriv en besked til os i formularen eller ring og få et uforpligtende tilbud på rengøring af dit hjem på 7020 2804. Vi vil hjerteligt gerne hjælpe dig med dine behov og ønsker for lejlighed rengøring.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!