Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Miljøvenlig rengøring

Vil du have en gennemført rengøring, hvor du samtidigt passer på dine medmennesker og miljøet? Kontakt Lillegaard Rengøring, og vi kan udføre det for dig. Kontakt os i dag på tlf. 7020 2804 eller send en besked her for at få et tilbud på vores miljøvenlige rengøring.

Hvorfor vælge miljøvenlig rengøring?

Grundig rengøring er en vigtig del af dagligdagen – uanset om der er tale om rengøring i hjemmet eller på kontoret. Det er vigtigt at mindske spredningen af bakterier og vira, og det bidrager en udførlig rengøring til. Dog er mange traditionelle rengøringsmidler hverken gode for mennesker eller miljøet. Faktisk indeholder mange rengøringsprodukter unødvendige indholdsstoffer, som hverken er miljøvenlige eller sunde for helbredet.

Sådan rengør du miljøvenligt:

 • Gå efter rengøringsmidler med blomsten og svanemærket
 • Brug mikroplastfrit tilbehør
 • Brug mindre rengøringsmiddel

Med en miljøvenlig rengøring sikrer du et bedre indeklima. Hermed undgår du også allergi og sygdom, når du bruger de rigtige rengøringsmidler samtidigt med, at du ikke belaster miljøet. Ved at arbejde efter grønne og bæredygtige principper sikrer vi, at vores rengøring efterlader et skånsomt miljø til vores kunder. Vi håber, det efterlader en følelse af tryghed både overfor jer og miljøet.

Fordele ved miljøvenlige rengøringsmidler:

 • Tryghed
 • Sundere indeklima
 • Bedre for mennesker og miljøet
 • Grønne principper og bæredygtighed
 • Mindsker allergi og sygdom

Miljøvenlig rengøring i hjemmet

Er du privatkunde og ønsker en grundig og miljøvenlig rengøring i dit hjem, er vi de rette til opgaven.

Hos Lillegaard Rengøring har vi snart 50 års erfaring, og vi sætter en ære i at holde dit hjem rent og pænt. Ved at søge professionel rengøring har du tid til andre praktiske gøremål, og en professionel rengøring af din private bolig letter i sidste ende din hverdag. Herudover kan du træde ind i dit nyrengjorte hjem med ro i maven om, at der er brugt miljøvenlige rengøringsmidler, hvis det er det du ønsker. Hos Lillegaard Rengøring har vi både dig, din familien og miljøet i tankerne, når vi gør rent.

Fordele ved miljøvenlig rengøring i hjemmet

 • Et sundere indeklima for dig og familien
 • Ingen brug af skadelige kemikalier
 • Pas på familiens helbred

Miljøvenlig rengøring på kontoret

Som arbejdsplads er der også en lang række fordele ved at vælge et rengøringsfirma, der anvender miljøvenlige rengøringsmidler. For det første får du et sundere indeklima for dine medarbejdere, hvilket kan resultere i færre sygedage. Herudover får i et professionelt rengøringspersonale, som sørger for, at jeres kontor altid er pænt og præsentabelt. Derfor er miljøvenlig rengøring både en fordel for virksomheden og de enkelte medarbejderes sundhed. 

Fordele ved miljøvenlig rengøring på kontoret

 • Miljøvenlig rengøring sikrer optimale arbejdsbetingelser
 • Arbejdspladsen fremstår ren og velholdt
 • Bedre indeklima og færre sygdom blandt medarbejderne
 • Overhold krav om hygiejne

Skræddersyet grøn rengøring

Ingen rengøringsopgaver er ens, men vi bestræber os på at levere det samme høje resultat hver gang. Hos os har du mulighed for at skræddersy din rengøring – uanset om der er tale om privat rengøring eller erhvervsrengøring. Vi planlægger rengøringen i samarbejde med dig, så den passer til dine krav og behov.

Kontakt Lillegaard for miljøvenlig rengøring

Vil du have have en miljøvenlig rengøring enten privat eller på din arbejdsplads? Så er Lillegaard Rengøring den rette til at varetage opgaven. Vi har erfarent personale, som sørger for en grundig rengøring med de rette produkter. 

Kontakt os på 7020 2804 eller brug vores kontaktformular. Så sørger vi for en gennemført rengøring efter miljømæssige standarder, hvis dette ønskes.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!