Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Hvem er vi

Lillegaard Rengøring receptionLillegaard Facility Services ApS er et veletableret og familieejet virksomhed, med over 40 års erfaring.

Vi er et professionelt og dynamisk team af rengøringsfolk og vinduespudsere, der sætter fokus på dine behov og ønsker, nemlig: kvalitet, stabilitet og sikkerhed til den rigtige pris.

Vi opererer på hele Sjælland, Fyn og Jylland, dog hovedsagligt i og omkring Storkøbenhavn. Lillegaard Rengøring har sit domicil i Herlev.

Vi gør alt hvad der står i vores magt for, altid at have god kundekontakt, og derfor er vi kendt som en professionel og loyal samarbejdspartner. Oplev forskellen med Lillegaard Facility Services.

Udover det, beskæftiger Lillegaard Facility Services sig udelukkende med velkvalificerede og loyale medarbejdere, som er i besiddelse af de nødvendige kvalifikationer. Dette er naturligvis er en forudsætning for, at vi kan levere den aftalte kvalitet.

Oplev selv forskellen med Lillegaard Rengøring.

Kontakt os på 7020 2804 eller skriv til os, og få et godt tilbud på alt slags rengøring/service.

Vi tager altid telefonen, også selvom klokken har slået 16.00.

Læs om vores service af vinduespolering her

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!