Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Trappevask / rengøring

Lillegaard Facility Services tilbyder grundig trappevask og rengøring af opgange til boligselskaber, boligforeninger og privatejede bygninger i København og omegn samt Nordsjælland.

Trappeopgangen er noget af det første, man ser, når man ankommer som gæst eller beboer, og noget af det sidste man oplever, når man forlader bygningen igen. Det er som bekendt det sidste indtryk, der bliver hængende.

Det er i virkeligheden trappeopgangen og bygningens facade, der er ejendommens ansigt udadtil, og derfor er det vigtigt, at der jævnligt bliver foretaget en grundig trappevask.

Hos Lillegaard Facility Services tager vi os af dine trapper og ejendomsservice i det hele taget. Alt du skal gøre er at kontakte os for et godt tilbud.

Kontakt os for et godt tilbud. Ring tlf. 7020 2804 eller skriv til os online.

Trappevask

TRAPPEVASK – VI SØRGER FOR EN KÆRLIG HÅND JÆVNLIGT

Står du og mangler en varetager af de uendelig mange, fremtidige rengøringsopgaver i trappeopgangen? Eller synes du, det er udfordrende at opnå en glimtende ren trappeopgang med de ressourcer, du har adgang til? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Lillegaard Facility Services har vi omkring 50 års erfaring indenfor rengøring og ejendomsservice – herunder trappevask. Vi udfører vores arbejde for både erhverv og for private. Skal vi være dit nye professionelle rengøringsfirma, så tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål eller en uforpligtende samtale.

Vi holder til i Herlev, men opererer på hele Sjælland, Fyn og Jylland – dog hovedsageligt i og omkring Storkøbenhavn. Vores medarbejdere er fleksible, kompetente og grundige i vores arbejde. Og trods høje standarder og forventninger til os selv udfører vi vores arbejde med et stort smil på læben.

Grundig trappevask – er ingen sag for os! Kontakt os og book en tid til din trappevask.

VI VASKER TRAPPER FOR ALLE

Trapperengøring er typisk den udfordrende del af rengøringen i en ejendom eller en boligforening. Også selvom du synes, der ikke er gået lang tid siden sidste rengøring, kan din trappe godt se beskidt og snavset ud. Det skyldes, at trapperne bliver brugt utallige mange gange dagligt, uanset om der er tale om trapper i private opgange eller på en arbejdsplads.

Og hver gang vi bruger trapperne, tager vi udendørs snavs med ind. Det er derfor uundgåeligt for dine trapper ikke at have brug for en kærlig hånd med jævne mellemrum.

Lillegaard Facility Services tager sig af erhvervsrengøring, rengøringsopgaver i boligforeninger og ikke mindst alle mulige andre opgaver. Vi er derfor klar til at rykke ud for at komme dig eller din virksomhed til undsætning.

PUNKTLIG OG GRUNDIG TRAPPEVASK

Vi tilbyder dig grundig trappevask, og vi prioriterer at holde på vores aftaler – også i travle perioder. Ønsker du derfor at være sikker på, at dine kunder og samarbejdspartnere får et godt indtryk af din virksomhed? Eller går du op i, at kommende beboere skal føle, at de er ankommet til deres rene, nye hjem i din boligforening? Uanset hvilken situation du står i, vil du opleve det som en kæmpe hjælp, at din trappeopgang er rent og tiltalende, når udefrakommende træder ind i jeres territorium.

Hos Lillegaard Facility Services kan vi klare trappevasken og love dig:

 • En behovsorienteret rengøringsservice
 • At vi er punktlige og holder på vores aftaler – altid
 • Trappevask ved brug af miljøvenlig rengøringsmiddel
 • Glade og kvalitetsbevidste medarbejdere

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

Søger du et rengøringsfirma, der kan hjælpe dig med at få en ren trappeopgang? Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular øverst på siden eller ring ind til os på +45 70 20 28 04. Vi sidder altid klar til en snak, så vi kan finde frem til den bedst mulige rengøringsløsning for dig.
Find vores andre ydelser her. Vi tilbyder bl.a. :

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!