Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Lagerrengøring i København og omegn

Hos Lillegaard Rengøring kan vi klare alle typer af rengøring – for både det offentlige, virksomheder og private. Vi udfører rengøring København og i resten af hovedstadsområdet.

✔️ Forsikret personale
✔️ Miljøvenlige produkter
✔️ Rengøringsfirma siden 1974
✔️ Fast tilknyttet rengøringspersonale

Ring på ☎ 70 20 28 04 eller send en besked til os her med dine spørgsmål.

Professionel rengøring af større lokaler som lager- og produktionshaller er en vigtig del af at vedligeholde maskiner, faciliteter og indeklimaet. Er lokalerne beskidte eller snavsede er der mulighed for, at det kan smitte af på både kvaliteten af de varer, som I sender ud, samt jeres medarbejderes arbejdsmorale. Et dårligt og støvet indeklima kan både demotivere medarbejdere og på sigt, kan det øge antallet af sygedage. 

For at sikre et sundt og godt arbejdsmiljø på kontoret, er det derfor en god ide at lade nogle professionelle stå for jeres erhvervsrengøring. Hos Lillegaard Facility Services tilbyder vi derfor at varetage jeres lagerrengøring. Vores dygtige og erfarne medarbejdere udfører altid en grundig og gennemført rengøring af alle hjørner og kroge.

Fliserens

Vi gør jeres lager rent, når det passer jer

Består jeres arbejdsplads af et større lager med reoler, hylder, maskiner og gange, kan rengøringen godt virke som en uoverskuelig process – men sådan behøver det ikke at være.  Ved at lade et professionelt rengøringsfirma varetage jeres kontorrengøring, sparer I tid og sikrer samtidig, at alle hjørner bliver pudset, så I kan bevare det gode indeklima. 

For at sikre, at jeres indeklima og arbejdsmiljø er i top, benytter vi udelukkende skånsomme rengøringsartikler med færre kemikalier. På den måde passer vi både på miljøet og jeres medarbejdere, når vi udfører grundig rengøring af lager. 

Det er herudover vigtigt, at jeres arbejde ikke bliver forstyrret, når der bliver gjort rent. Derfor tilbyder vi både at svinge kosten tidlig morgen, før jeres medarbejdere møder ind eller sen eftermiddag, når de er taget hjem. Uanset hvornår det passer jer bedst, står vi parate til at komme forbi. 

Få en fast aftale til rengøring af jeres lager

Når I benytter Lillegaard Facility Services til at varetage jeres erhvervsrengøring, har I både mulighed for at aftale rengøring som en engangsservice eller på fast basis. Har I behov for erhvervsrengøring på fast basis, bliver I tilknyttet et fast team af dygtige medarbejdere, som står til rådighed for jeres lager. På den måde kan I være sikre på, at personalet er bekendte med jeres lager, og at kvaliteten dermed altid er i top, efter et besøg fra Lillegaard Facility Services. 

Hvis I er interesseret i et uforpligtende tilbud på en enkelt rengøring eller rengøring på fast basis, er I velkomne til at ringe på tlf. 70 20 28 04 eller skrive en mail til info@lillegaard.dk.

Lagerrengøring FAQ

Lagerrengøring er en type rengøring, der udføres på lagerfaciliteter, hvor der opbevares varer eller produkter. Det kan omfatte rengøring af gulve, reoler, hylder, og andre lagerfaciliteter, samt fjernelse af støv og snavs.
Lagerrengøring er vigtig for at opretholde et rent og sikkert lagermiljø. Det kan hjælpe med at forhindre spredning af skadedyr og sygdomme, beskytte varerne mod støv og snavs, og sikre, at lageret er sikkert og produktivt.
Det er nødvendigt med lagerrengøring regelmæssigt for at opretholde et sundt og rent lagermiljø. Det kan også være nødvendigt at udføre lagerrengøring efter større lageroptimeringsprojekter eller efter at have modtaget nye varer.
Lagerrengøring inkluderer normalt rengøring af gulve, reoler, hylder, og andre lagerfaciliteter. Det kan også omfatte fjernelse af støv og snavs og rengøring af lagerområdets sanitære faciliteter.
Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!