Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Kontorrengøring København

Få Kontorrengøring København, der gør en forskel for dit arbejdsmiljø.

Med de bedste arbejdsbetingelser kan dine medarbejdere præstere bedre og være mere effektive på jobbet. Et bedre indeklima med færre kemikalier og bakterier i luften og altid rene omgivelser sikrer en lavere fraværsprocent. Det kan i sidste ende være afgørende for din virksomhed.

Hos Lillegaard Rengøring kan vi stå for din kontorrengøring, når det passer med jeres arbejdstider, så vi forstyrrer mindst muligt.

Vi arbejder primært hos offentlige kontorområder og private virksomheder i København og hovedstadsområdet.

Vi tager dog også gerne turen til kontorlokaler på resten af Sjælland, til kunder der ønsker kontorrengøring af højeste klasse.

Uanset din placering skal du have mulighed for et pletfrit kontor og tilfredse og raske medarbejdere.

Kontakt os her eller ring til os på7020 2804 og lad os finde en løsning til dig.

Kontorrengøring København

Book din kontorrengøring København hos os.

Kontorrengøring København på fast basis

Ved kontinuerligt brug af kontorer kræves der kontinuerlig oprydning og rengøring. Det kan være dyrt at ansætte en dedikeret rengøringsassistent på fuld tid til firmaets kontorrengøring.

Derfor tilbyder vi en ordning, hvor vi kommer ud hver dag, et par gange om ugen eller enkelte dage på en måned.

Løsningen afhænger helt og holdent af dine behov, og vi indretter os herefter.

Med kontorrengøring København på fast basis vil det være de samme velkendte ansigter, der kommer og gør rent hos jer hver gang.

På den måde kan vi få en samarbejdsaftale op at køre, hvor der er tillid til og fra begge parter.

Uddannet personale med mangeårig erfaring

Det er ikke bare hvem som helst, vi sender ud til jeres kontorrengøring. Vi benytter os kun af uddannet personale, som ved, hvad en situation som jeres kræver.

Vi har igennem 40 år opbygget tillid til vores kunder – og det ønsker vi at fortsætte med. Alle vores medarbejdere bærer derfor også navneskilt med foto, så I altid ved, hvem I har med at gøre.

Et kontor er et privat sted, hvor fortrolige informationer og dyrt udstyr til tider kan findes.

Alle vores medarbejdere har en ren straffeattest, så du trygt kan overlade dine kontorlokaler til os. Ligeledes taler de alle sammen dansk, læser dansk og kan skrive dansk. For os handler det ikke om tal og billige lønkroner – ordentligt arbejde er den bedste måde at skabe et godt omdømme på.

Sundt indeklima med kontorrengøring København

Det er altafgørende for indeklimaet og arbejdsmiljøet, at de rigtige metoder og materialer anvendes på både kort og lang sigt.

Vores medarbejdere er altid opdateret med de nyeste metoder inden for verdenen af rengøring, og vi bruger kun miljøvenlige rengøringsartikler egnet til kontorrengøring.

Det betyder, at du og dine ansatte vil kunne effektivisere arbejdet. Samtidig vil det højst sandsynligt nedsætte antallet af fraværsdage grundet sygdom. Et sundt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere er vigtigt.

Vi skræddersyr en løsning til dine lokaler

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan varetage en opgave i henhold til kontorrengøring for dig?

Vi klarer alle typer af opgaver, og vi er sikre på, at vi også kan finde en løsning til dine kontorlokaler. Ring på 7020 2804 eller smid os en mail på lillegaard@lillegaard.dk og få et uforpligtende tilbud på netop din kontorrengøring.

Lillegaard Rengøring er en del af Danske Service, der er din garanti for ordentlig arbejdsforhold og resultater, når du bestiller kontorrengøring København

Læs mere om Erhvervsrengøring i København

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!