Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Kontorrengøring København

Få Kontorrengøring København, der gør en forskel for dit arbejdsmiljø.

Med de bedste arbejdsbetingelser kan dine medarbejdere præstere bedre og være mere effektive på jobbet. Et bedre indeklima med færre kemikalier og bakterier i luften og altid rene omgivelser sikrer en lavere fraværsprocent. Det kan i sidste ende være afgørende for din virksomhed.

Lillegaard Facility services – Dit foretrukne rengøringsfirma i København og resten af Sjælland

Hos Lillegaard Rengøring kan vi stå for din kontorrengøring, når det passer med jeres arbejdstider, så vi forstyrrer mindst muligt. Vi arbejder primært hos offentlige kontorområder og private virksomheder i København og hovedstadsområdet. Vi tager dog også gerne turen til kontorlokaler på resten af Sjælland, til kunder der ønsker kontorrengøring af højeste klasse.

Uanset din placering skal du have mulighed for et pletfrit kontor og tilfredse og raske medarbejdere.

Kontakt os her eller ring til os på tlf. 70 20 28 04 og lad os finde en løsning til dig.

Kontorrengøring København på fast basis

Ved kontinuerligt brug af kontorer kræves der kontinuerlig oprydning og rengøring. Det kan være dyrt at ansætte en dedikeret rengøringsassistent på fuld tid til firmaets kontorrengøring.

Kontorrengøring København

Derfor tilbyder vi en ordning, hvor vi kommer ud hver dag, et par gange om ugen eller enkelte dage på en måned. Løsningen afhænger helt og holdent af dine behov, og vi indretter os herefter.

Med kontorrengøring København på fast basis vil det være de samme velkendte ansigter, der kommer og gør rent hos jer – hver gang.

På den måde kan vi få en samarbejdsaftale op at køre, hvor der er tillid til og fra begge parter.

Fordele ved en fast rengøringsaftale hos Lillegaard Facility service: 

 • Altid sundt indeklima for ansatte
 • Godt førstehåndsindtryk for besøgende 
 • Altid lækre lokaler at opholde sig i 
 • Professionel rengøring udført af uddannet personale
 • Altid skræddersyede løsninger

Uddannet personale med mangeårig erfaring

Det er ikke bare hvem som helst, vi sender ud til jeres kontorrengøring. Vi benytter os kun af uddannet personale, som ved, hvad en situation som jeres kræver.

Vi har igennem 40 år opbygget tillid til vores kunder – og det ønsker vi at fortsætte med. Alle vores medarbejdere bærer derfor også navneskilt med foto, så I altid ved, hvem I har med at gøre.

Rengøring kontor københavn

Et kontor er et privat sted, hvor fortrolige informationer og dyrt udstyr til tider kan findes.

Alle vores medarbejdere har en ren straffeattest, så du trygt kan overlade dine kontorlokaler til os. Ligeledes taler de alle sammen dansk, læser dansk og kan skrive dansk. For os handler det ikke om tal og billige lønkroner – ordentligt arbejde er den bedste måde at skabe et godt omdømme på.

Sundt indeklima med kontorrengøring København

Det er altafgørende for indeklimaet og arbejdsmiljøet, at de rigtige metoder og materialer anvendes på både kort og lang sigt.

Vores medarbejdere er altid opdateret med de nyeste metoder inden for verdenen af rengøring, og vi bruger kun miljøvenlige rengøringsartikler egnet til kontorrengøring. Det betyder, at du og dine ansatte vil kunne effektivisere arbejdet. Samtidig vil det højst sandsynligt nedsætte antallet af fraværsdage grundet sygdom. Et sundt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere er vigtigt.

Vi skræddersyr en løsning til dine lokaler i København

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan varetage en opgave i henhold til kontorrengøring for dig?

Vi klarer alle typer af opgaver, og vi er sikre på, at vi også kan finde en løsning til dine kontorlokaler. Ring på 70 20 28 04 eller smid os en mail på lillegaard@lillegaard.dk og få et uforpligtende tilbud på netop din kontorrengøring.

Lillegaard Rengøring er en del af Danske Service, der er din garanti for ordentlig arbejdsforhold og resultater, når du bestiller kontorrengøring København

Læs mere om Erhvervsrengøring i København

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!