Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Professionel tæpperengøring i København og omegn

Det kan være forstyrrende på flere måde, hvis et tæppe ser snusket ud eller lugter bemærkelsesværdigt. Lugtende og beskidte tæpper er oftest noget af det første, man lægger mærke til, når man træder ind i et rum, og det kan være svært at fjerne fokus fra. Specielle lugt kan sidde dybt i et tæppe, hvad end de skyldes alder, vandskader, urin eller lignende. Hvis du har behov for en professionel og grundig omgang tæpperens, er du kommet til det rette sted.

Hos Lillegaard Facility Services tilbyder vi at udføre grundig tæpperens af højeste kvalitet til både private- og erhvervskunder. Vi er et professionelt rengøringsfirma, som udfører tæpperens og erhvervsrengøring København og omegn. Vi har mere end 50 års erfaring indenfor varetagelse af bl.a. almen- og kontorrengøring af højeste kvalitet, og vi sætter en stor ære i at udføre tæpperens og rengøring til den helt store guldstjerne.

Rengøring af tæpper på kontoret

At have rene og pæne tæpper medvirker til at give et godt helhedsindtryk af jeres lokale. Et helhedsindtryk inkluderer både tæppets udseende og indeklimaet, som det medvirker til at sætte. Derfor sørger vores kompetente medarbejdere hos Lillegaard Facility Services altid for at udføre professionel tæpperengøring, som fjerner selv de mærkeligste lugte og usynlige bakterier. Hvis I for nyligt har overtaget et lokale med gamle og beskidte tæpper, eller hvis det blot er på tide at få renset jeres nuværende tæpper, er I kommet til det rette sted. 

Vi tilbyder grundig erhvervsrengøring samt tæpperens til private og erhverv. Når du benytter Lillegaard Facility Services til at varetage jeres kontorrengøring sørger vi for, at jeres tæpper bliver frie for mørke plamager og dårlig lugt, og at de endnu engang ser ud, som var de nye.

 

Miljøvenlig tæpperengøring

Når vi foretager erhvervsrengøring såvel som tæpperens, gøres det med brug af miljømærkede rengøringsmidler. Vi gør brug af miljøvenlige produkter, når vi udfører tæpperengøring, da vi ønsker at sikre en renere jord og at passe på vores planet her og nu og i fremtiden. Ved at bruge disse produkter giver vi samtidig jer en hverdag med færre kemikalier. På længere sigt giver det et sundere indeklima for jeres medarbejdere og for vores rengøringsmedhjælpere. De miljømærkede rengøringsmidler som vi benytter, passer på miljøet.

 

Få en fast aftale til rengøring af jeres tæpper

Hvis jeres kontor trænger til at blive rengjort jævnligt, har I mulighed for at lave en fast aftale eller abonnementsordning til tæpperengøring eller eventuelt til erhvervsrengøring hvor rens af tæpper er inkluderet. På den måde kan I være sikret altid at have flotte tæpper og et behageligt indeklima. 

Vælger I en abonnementsordning, bliver I tilknyttet et fast team, som vil tage forbehold for jeres behov og ønsker til tæpperens. Det omfatter følgende: 

 • Erhvervsrengøring af højeste kvalitet og løbende kvalitetskontrol
 • Uddannet og lokalt rengøringsteam som er tilknyttet jeres virksomhed
 • Brug af miljømærkede rengøringsmidler (hvis dette ønskes)
 • Den mindst mulige mængde af affald 

Er I interesseret i at høre nærmere om mulighederne for tæpperens kan i ringe på tlf. 70 20 28 04, sende en mail eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig. Vi tilbyder gerne at give et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring og tæpperens. 

 

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!