Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Klinikrengøring

Hos enhver sundhedsklinik er rengøring altafgørende. Derfor er det en god idé at overlade ansvaret til et professionelt rengøringshold, der ved, hvad der skal til for at sikre en optimal rengøring. Hos Lillegaard Rengøring gør vores uddannede personale rent ud fra de højeste standarder. Vi har over 40 års erfaring og tilbyder skræddersyet rengøringsløsninger.

Kontakt os i dag på tlf. 7020 2804 eller send en besked her for at få et tilbud på rengøring af jeres klinik.

Grundig rengøring af din klinik

Det er særligt vigtigt, at der er gjort grundigt rent i din klinik, så den lever op til alle hygiejnestandarder. Dette er for blandt andet at mindske smitterisiko og infektioner. Rengøringen har ikke kun betydning for dit og dine medarbejderes helbred men i høj grad også for dine patienter. Derfor skal rengøringsstandarden være høj, så du og dine patienter føler jer trygge.

Hos især de sundhedsfaglige klinikker er der brug for, at rengøringen er i top. Dette gælder f.eks. tandlægeklinikker, lægeklinikker, fysioterapeuter og kiropraktorer, hvor det er vigtigt, at områderne er gennemgående rene og sterile.

Et sundt indeklima er altid vigtigt, især på klinikker, men helt specielt i denne coronatid, skal der være ekstra fokus på indeklimaet. Derfor er det nødvendigt at være særlig opmærksom på de områder, hvor bakterier og vira gror.

Vær opmærksom på disse områder i din klinik:

 • Overflader som bordplader, skuffer og håndtag
 • Dørhåndtag
 • Håndvaske
 • Toiletter
 • Skriveborde
 • Reception
 • Venteværelse

For at sikre at rengøringen i din klinik er optimal, kan du med fordel søge hjælp hos et professionelt rengøringsfirma. 

Hos Lillegaard Rengøring klarer vi rengøringen af din klinik efter strikse forskrifter, så infektioner og smittefare undgås. I samarbejde med jer aftaler vi hvilke områder, der skal rengøres, så i har muligheden for at skræddersy jeres rengøring. Uanset hvordan I sammensætter jeres rengøringsplan, er i sikret et resultat, der lever op til alle hygiejnestandarder. 

Erhvervsrengøring af din klinik

Når patienter træder ind på en klinik, forventer de at renheden er i top, og at lokalerne fremstår sterile. Hos Lillegaard Rengøring kender vi til de typiske faldgruber, hvor rengøringen kan mangle og hvor bakterier spredes. Derfor kræver det, at klinikken dagligt rengøres efter højeste standarder, så kontakten med patienter forbliver ren og hygiejnisk.

Vi tilbyder vores service til alle typer klinikker, og vi opererer på hele Sjælland.

Få professionel klinikrengøring hos Lillegaard Rengøring

Lillegaard Rengøring leverer rengøring af jeres klinik efter højeste standarder. Vi har over 40 års erfaring, og ved derfor, hvad der skal til for at sikre en optimal klinikrengøring. Når du samarbejder med os, er du garanteret et professionelt samarbejde, og vores retningslinjer og arbejdsgange giver et topresultat.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på klinikrengøring. Du kan ringe til os på 7020 2804 eller bruge vores kontaktformular. Så sørger vi for at rengøre jeres klinik efter højeste hygiejnestandarder.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!