Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Kontorrengøring

Hos Lillegaard Rengøring kan vi klare alle typer af rengøring – for både det offentlige, virksomheder og private. Vi udfører rengøring København og i resten af hovedstadsområdet.

✔️ Forsikret personale
✔️ Miljøvenlige produkter
✔️ Rengøringsfirma siden 1974
✔️ Fast tilknyttet rengøringspersonale

Ring på ☎ 70 20 28 04 eller send en besked til os her med dine spørgsmål.

Læs med og bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med ↓

Kontorrengøring med færre kemikalier = Bedre indeklima

Kontorrengøring er ikke bare et nødvendigt onde, men bidrager positivt til indeklimaet i kontorer og mødelokaler.

Giv dig selv og dine medarbejdere et bedre indeklima, som reducerer risikoen for sygedage og nedsat effektivitet.

Lillegaards veluddannede personale forstår betydningen af dette, og arbejder målrettet med at mindske brugen af sæbe og kemikalier i den daglige rengøring.

Kontakt os på tlf. 7020 2804 eller send en besked her og få et godt tilbud på kontorrengøring.

Kontorrengøring der kan ses og mærkes

Når et lokale er gjort rent og alt står hvor det skal, så er det mere indbydende og rarere at opholde sig i.

Vores medarbejdere har blik for helheden, og sørger også for, at de små ting er på plads.

Det giver lidt ekstra ro og glæde, når I kan regne med, at alt er i orden. Hver dag.

Kontorrengøring

I får altid besked, hvis vi opdager, at noget ikke er som det skal være. Det kan for eksempel være døre, der ikke er låst, eller en hane der drypper. Kan vi ordne det med det samme, så gør vi det, og ellers har I mulighed for hurtigt at få løst problemet.

Det er de samme faste medarbejdere, der gør rent hos jer. De kender vores aftale og de kender bygningen. Det er ekstra trygt for jer, når I kender rengøringspersonalet.

Dit kontor er fyldt med bakterier

På kontorarbejdspladser smitter man desværre ofte hinanden. Det skyldes de tusindvis af bakterier, vi hver dag deler i luften, på tastaturerne, på computermusen og skrivebordet.

Når du sender en mail til Hanne fra HR, sniger der sig massevis af bakterier ned i dit keyboard. Og når du klør dig i håret eller på næsen, spreder der sig bakterier op på dit skrivebord. Dette kan ikke undgås, og sker på alle kontorer.

For at sørge for en ren og lækker arbejdsplads og frisk luft uden kemikalier, er det vigtigt at bestille kontorrengøring i høj kvalitet.

Det tør vi godt love, at vi kan levere.

Har I brug for personale til kantine eller reception, så klarer vi også det. Lad os tage en snak om jeres behov.

Priser på kontorrengøring afhænger af størrelsen af jeres lokaler og jeres behov.

Ring 7020 2804, eller skriv til os online, så kommer vi på besøg og taler om, hvilken løsning der er bedst for jer.

Kontorrengøring København

Kontorrengøring er en type rengøring, der udføres på kontorfaciliteter. Det kan omfatte rengøring af gulve, støvsugning, rengøring af møbler, sanitære faciliteter og andre kontorområder.
Kontorrengøring er vigtig for at opretholde et sundt og produktivt arbejdsmiljø. Det kan hjælpe med at forhindre spredning af sygdomme, reducere stress og øge medarbejderes trivsel.
Det er nødvendigt med kontorrengøring regelmæssigt for at opretholde et sundt og rent arbejdsmiljø. Det kan også være nødvendigt at udføre kontorrengøring efter større arrangementer eller hvis der er behov for en ekstra grundig rengøring.
Kontorrengøring inkluderer normalt rengøring af gulve, støvsugning, rengøring af møbler, sanitære faciliteter og andre kontorområder. Det kan også omfatte tømning af skraldespande og genanvendelige materialer.

Læs mere om Institutionsrengøring her

Læs mere om kontor-indeklima og få inspiration her

Se vores referencer

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!