Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Professionel rengøring af børnehaver

Hos Lillegaard Rengøring kan vi klare alle typer af rengøring – for både det offentlige, virksomheder og private. Vi udfører rengøring København og i resten af hovedstadsområdet.

✔️ Forsikret personale
✔️ Miljøvenlige produkter
✔️ Rengøringsfirma siden 1974
✔️ Fast tilknyttet rengøringspersonale

Ring på 70 20 28 04 eller send en besked til os her med dine spørgsmål.

Børnehaver og andre børneinstitutioner er steder, hvor der færdes mange mennesker i løbet af dagen, og er typisk områder, hvor det hurtigt kan blive uhygiejnisk. Derfor er det nødvendigt med daglig rengøring. 

Da der ofte er mange aktiviteter på en børnehave eller skole, ønsker de fleste institutioner, at rengøringen foregår om morgenen eller sent aften. Hos Lillegaard Facility Services står vi til rådighed lige når I har brug for det. 

Vores medarbejdere har mange års erfaring med institutionsrengøring, og arbejder derfor hurtigt og effektivt, når I eksempelvis skal have foretaget børnehave rengøring. Det betyder, at I slipper for unødvendige arbejdstimer. 

Mindre sygdom med vores institutionsrengøring 

Børnehaver er områder hvor mange børn samler sig, og der er derfor større sandsynlighed for at forkølelse og andre sygdomme vil sprede sig. 

Med en grundig og daglig rengøring, vil mange af de bakterier og smittekilder, som forårsager sygdomme, blive fjernet. Det gælder også lugtgener, der hurtigt kan opstå pga. manglende eller mangelfuld rengøring – det sker især hvis f.eks. badeværelser eller køkkener ikke bliver afkalket med hyppige mellemrum, eller hvis der ikke bliver gjort ordentligt rent på gulvarealerne, samt polishbehandling af gulve. 

 

Andre særlige forhold ved børnehave rengøring

Der er stor forskel på, hvad der lægges vægt på, når vi hos Lillegaard Facility Services f.eks. foretager kontorrengøring og ved rengøring af børnehaver. 

Sanitære forhold ved børnehaver og vuggestuer er en særlig udfordring, da man skal være ekstra grundig hver eneste dag. Der bliver ofte slæbt sand og jord ind fra legepladsen, hvilket medfører, at gulvene bliver ekstra beskidte, især om vinteren. 

Børnene har ofte en tendens til at kravle på gulvene og smage på ting der er i nærheden hvorfor hygiejnen skal være i top.

 

Lillegaard Facility Services bruger miljøvenlige rengøringsmidler 

Der er desværre mange rengøringsmidler i daglighandlen som er overparfumerede og af dårlig kvalitet, og kan i værste fald være med til skabe allergi hos børn og unge. 

Overparumerede rengøringsmidler er oftest et tegn på, at de er af dårlig kvalitet, da det blot er et forsøg på at dække over dårlig rengøring, ved at spraye en syntetisk duft ud i lokalet, så det giver en fornemmelse af rengøring i god kvalitet, da det dufter “rent”, men det bliver det altså ikke renere af. 

Hos Lillegaard Facility Services anvender vi derfor rengøringsmidler der er allergitestet og er miljøvenlige, når vi gør rent på institutioner og børnehaver. Så er vi nemlig sikre på, at ingen tager skade af rengøringsmidlerne, som er det vigtigste element, når vi skal gøre rent i jeres lokaler.  

Rengøring af børnehaver FAQ

Professionel rengøring af børnehaver er en speciel type rengøring, der fokuserer på at skabe et rent, sundt og sikkert miljø for børnene. Det kan omfatte rengøring af gulve, overflader, legetøj, badeværelser og køkkener, samt fjernelse af bakterier og andre sundhedsfarer.
Professionel rengøring af børnehaver er vigtig for at opretholde et sundt og sikkert miljø for børnene. Det kan hjælpe med at forhindre spredning af sygdomme og bakterier og sikre, at børnene trives og udvikler sig i en ren og hygiejnisk atmosfære.
Det er nødvendigt med professionel rengøring af børnehaver regelmæssigt for at opretholde et sundt og rent miljø for børnene. Det kan også være nødvendigt at udføre ekstra rengøring efter større arrangementer eller hvis der er behov for en ekstra grundig rengøring.
Professionel rengøring af børnehaver inkluderer normalt rengøring af gulve, overflader, legetøj, badeværelser og køkkener. Det kan også omfatte fjernelse af bakterier og andre sundhedsfarer.

Få et tilbud til rengøring af børnehaver

Er I interesseret i at høre nærmere om mulighederne for børnehave rengøring kan I ringe på tlf. 70 20 28 04, sende en mail eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig. Vi tilbyder gerne at give et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring og institutionsrengøring. 

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!