Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rensning af tagrender

Hurtig og effektiv rensning af tagrender

Hvornår har du sidst fået tjekket eller renset dine tagrender?

Er det mere end et år siden, er det med sikkerhed på tide med et eftersyn og en grundig rensning.

Lillegaard Rengøring arbejder professionelt med rensning af tagrender. Derfor kan vi også hjælpe dig, hvis du har problemer med tilstoppede tagrender.

Vi renser grundigt dine tagrender og dit nedløbsrør – uden brug af stiger og lifte, så vi undgår at skade din græsplæne.
Og som en af de eneste i Danmark bruger vi specialbyggede tagrendesugere, der sikrer dig et effektivt stykke arbejde.

Ring til os på ☎ 70 20 28 04 og få en snak om rensning af dine tagrender.

Løsningen på tilstoppede tagrender

Har du selv forsøgt at rense tagrender, ved du også, hvor besværligt og tidskrævende det er.
Tagrenderne sidder højt og utilgængeligt, og arbejdet er beskidt – og ikke helt ufarligt.

Overlader du tagrenderensning til Lillegaard Rengøring, behøver du dog hverken at bekymre dig om besvær, skidt eller sikkerhed. Med erfaring og højt specialiseret udstyr klarer vi rensningen nemt og med sikkerheden i top.

Tidligere varede en typisk tagrenderensning ti arbejdsdage for to mand og en lift, der blandt andet forårsagede skader på græsplænen.

Vores mand udfører i dag arbejdet på fem arbejdsdage – uden brug af lift. Vi forårsager derfor heller ingen skader på græsplænen. På grund af det kan vi i dag også garantere en væsentlig lavere pris.

Få foto-dokumentation med af dine nye rene tagrender

Operatøren kan følge arbejdet nøje og dokumentere rensningen af tagrenderne ved brug af foto eller video. Det er muligt ved hjælp af et kamera, som er monteret på toppen af tagrendesugeren. Kameraet er tilsluttet et display, så operatøren kan udføre arbejdet fra jorden – både sikkert og grundigt.

Ønsker du at se, hvor rene dine tagrender er blevet, sender vi dig en kopi af billederne af vores tagrenderensning bagefter.

Med vores udstyr er du altså både sikret en høj kvalitet og garanti for veludført arbejde.

Her kan du se før- og efter-billeder af vores arbejde med tagrenderne:

 Før tagrenderensning                                                                                   Efter 

rensning af tagrenderHvis du ruller længere ned på siden, kan du se en kort video, der demonstrerer tagrensning af et stort gårdanlæg i Nordsjælland.

Som du kan se i videoen, kan vi rense tagrender i omkring 20 meters højde.

Den følgende video demonstrerer rensning af tagrender på et kontorbyggeri. Tidligere brugte 2 mand 2 arbejdsdage, samt en lift, på denne opgave, med skader på græsplænen som følge. Vores mand udfører arbejdet på 6 timer, uden brug af lift, og selvfølgelig uden skader til følge. I videoen kan du også se resultatet i tagrendehøjde.

Det kan blive dyrt at forsømme dine tagrender

Det kan godt være, at du ikke ser skidtet i din tagrender. Men ude af syne betyder ikke ude af sind. Tværtimod kan forsømte tagrender komme til at koste dig rigtig mange bekymringer – og penge.

For dine tagrender tjener en vigtig funktion. De leder regnvand væk fra dit hus og forebygger vandskader. Netop derfor er det vigtigt at få udført rensning af tagrender mindst én gang om året.

Forsømmer du derimod dine tagrender, vil der med tiden ophobe sig skidt og alger i tagrender og nedløbsrør. Det betyder, at vandet ikke kan transporteres væk fra huset – og det kan have alvorlige konsekvenser. Ignorerer du behovet for rensning af tagrender, risikerer du for eksempel:

 • Vandskader
 • Fugt og skimmelsvamp
 • At regnvand løber ned ad muren og ødelægger den
 • Oversvømmelse i kælderen

Risikoen for at blive ramt af ovenstående konsekvenser bliver ikke mindre af, at Danmark oplever stigende mængder nedbør.

Vores droner tjekker, om dine tagrender skal renses

Vil du minimere risikoen for vandskader, svamp og andre konsekvenser af tilstoppede tagrender? Vi kigger gerne forbi for en vurdering af behovet for rensning af tagrenderne.

Hvis du ønsker en vurdering af, om dine tagrender trænger til en rensning, kan vi nemt sende en drone op i tagrendehøjde. Dermed kan du hurtigt få et overblik og dokumentation for, om tagrensning er nødvendigt og i hvilket omfang.

Kontakt os for en vurdering eller bestille en tagrenderensning

Har vores grundige rensning af tagrender skabt interesse, er du meget velkommen til at ringe ☎ 70 20 28 04 og få et uforpligtende tilbud på rensning af dine tagrender.

Læs mere om rensning af skilte

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!