Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring København

Hos Lillegaard Rengøring kan vi klare alle typer af rengøring – for både det offentlige, virksomheder og private. Vi udfører rengøring København og i resten af hovedstadsområdet.

✔️ Forsikret personale
✔️ Miljøvenlige produkter
✔️ Rengøringsfirma siden 1974
✔️ Fast tilknyttet rengøringspersonale

Ring på ☎ 70 20 28 04 eller send en besked til os her med dine spørgsmål.

Læs med og bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med ↓

Hvilke opgaver varetager vi inden for erhvervsrengøring København?

Kort sagt tilbyder vi alt inden for erhvervsrengøring, men vi har her udarbejdet en specifik liste med ydelser, som vi igennem årene har udviklet en særlig erfaring inden for:

erhvervsrengøring-københavn

 Har du en forespørgsel, som du ikke helt føler er dækket ind af ovenstående, ser vi dog gerne, hvad vi kan gøre for dig i din situation uanset. Vi skræddersyr dit personlig forløb med erhvervsrengøring København, så du får akkurat de services, din bygning eller ejendom har brug for.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 28 04 eller sende en mail til lillegaard@lillegaard.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.   

Se hvor effektivt og grundigt vi renser kontorstole ↓

Hvorfor vælge Lillegaard til at stå for din erhvervsrengøring København?

Hos Lillegaard Rengøring kombinerer vi årtiers erfaring med en dyb forståelse for vores kunders unikke behov. Vi er dedikerede til at levere rengøring, der overstiger forventningerne og skaber glade og tilfredse kunder. Når du vælger os, kan du forvente:

 1. Vi holder vores aftaler
  Hos Lillegaard rengøring er det vigtigt, at vores kunder ved, at de kan regne med os. Vi overholder derfor altid vores aftaler, og er meget fleksible, så vi stort set altid kan tilpasse skemaet efter jer.
 2. Vi skræddersyr din rengøring
  Vi ved, at ikke alle virksomheder har samme præferencer og krav. Er du f.eks. på udkig efter en aftale om rengøring til en institution er det særligt vigtigt, at rengøringsremedierne er helt og aldeles ufarlige. Vi tager derfor altid højde for de præferencer du har.
 3. Erhvervsrengøring med uddannet personale
  Vi gør en dyd ud af, at vores arbejde altid er pletfrit. Alt bliver derfor udført grundigt og til perfektion. Når vi udfører erhvervsrengøring i København, gør vi det på samme høje niveau, hver gang vi tropper op hos dig. Vi stræber efter at behandle dine lokaler og din bygning, som ejede vi dem selv, og derfor efterlader vi ikke stedet, uden at du er tilfreds med resultatet.

Se hvordan vi renser baderumsgulve her ↓

Hvorfor er erhvervsrengøring vigtigt?

 • Miljøvenlig erhvervsrengøring: Sundt og rent med økonomiske fordele:Vi anvender kun de bedste og mest miljøvenlige rengøringsmidler og metoder for at sikre, at dine lokaler ikke blot ser rene ud, men også bidrager til et sundere indeklima. Ved at reducere risikoen for allergi og sygdom gennem brugen af de rette rengøringsmidler, bidrager vi også til økonomisk effektivitet i din virksomhed.
 • Skab et godt indtryk og imponér dine kunder: Det fysiske miljø i din virksomhed er ofte det første indtryk, kunderne får. Et rent og velholdt arbejdsmiljø signalerer professionalisme og struktur. Ved at vælge Lillegaard Facility Services sikrer du, at selv de mindste detaljer bliver taget hånd om – fra udskiftning af defekte pærer til reparation af små skader.

Her kan du læse mere om indeklima på arbejdspladser.

Få et tilbud på erhvervsrengøring i København i dag

Hvis du er på udkig efter erhvervsrengøring i Københavnsområdet, står Lillegaard Facility Services klar. Vi skaber et rent og sundt arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og sundhed for alle medarbejdere. Vores engagerede og erfarne team leverer rengøring, der overholder alle aftaler og skaber varige, positive resultater. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hvad koster erhvervsrengøring i København?

Priserne på erhvervsrengøring i København varierer. Det gør det fordi vi skræddersyer jeres rengøringstilbud helt ned til mindste detalje, og dermed sørger for at den passer til jeres behov og ønsker. Husk at vi altid gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til netop din virksomheds.

Tilpasset rengøring efter jeres ønsker

Har I specielle ønsker til jeres rengøring, så kontakt os endelig i dag. Vi kan imødekomme stort set alle vores kundernes behov og ønsker.

FAQ

Hos Lillegaard benytter vi en række miljøvenlige og effektive rengøringsmidler til kontorrengøring. Vi fokuserer på at anvende produkter, der er skånsomme mod miljøet, uden at gå på kompromis med rengøringskvaliteten. Vi vælger nøje vores leverandører og samarbejder med dem for at sikre, at de bedste rengøringsmidler og -udstyr anvendes. Dette omfatter blandt andet bionedbrydelige rengøringsmidler, mikrofiberklude og professionelle støvsugere, som er designet til at fjerne støv og snavs effektivt og efterlade kontorerne rene og indbydende.
Ja, hos Lillegaard bestræber vi os på at tilknytte fast personale til kontorrengøring for hver kunde. Dette gør vi for at sikre kontinuitet og en høj grad af tilfredshed hos kunderne. Ved at have et fast personale tilknyttet, er vi sikre på at imødekomme jeres behov hver gang.
Hos Lillegaard tilbyder vi erhvervs- og kontorrengøring i en række byer på Sjælland. Selvom vores hovedkontor er beliggende i Herlev, dækker vi et bredt geografisk område, herunder større byer som København, Værløse og Ballerup samt mindre byer og lokalområder. For at få et præcist overblik over, hvilke områder vi dækker, og om vi tilbyder tjenester i din specifikke by eller lokalområde, anbefales det at kontakte os direkte via vores kontaktformular på hjemmesiden eller ved at ringe til os her.
Ja, hos Lillegaard tilbyder vi kontorrengøring til både små og store virksomheder. Vi har en fleksibel tilgang og skræddersyr vores rengøringsløsninger til at imødekomme de unikke behov hos hver enkelt virksomhed, uanset størrelse eller branche. Vi forstår vigtigheden af et rent og indbydende arbejdsmiljø, og vores erfarne personale arbejder tæt sammen med kunderne for at sikre, at rengøringsplanen passer perfekt til virksomhedens krav og budget. Ved at tilbyde skræddersyede løsninger og en høj grad af kundeservice, kan vi imødekomme rengøringsbehovene hos både små og store virksomheder.

Vi finder en løsning til din erhvervsrengøring København 

Vi skræddersyr et forløb til netop din arbejdsplads eller institution, så I får akkurat den behandling, I har brug for. Ring til os på 70 20 28 04 eller smid os en mail på lillegaard@lillegaard.dk og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i København og omegn.

 

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!