Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring København

Står du og mangler erhvervsrengøring København er du landet det rigtige sted. Om det er din institution eller virksomhed, er irrelevant for os. Vi har stor erfaring med alle former for erhvervsrengøring. Du er derfor garanteret, at vi tager hånd om din virksomhed eller institution, som var det vores egen.

Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 28 04 eller sende en mail til lillegaard@lillegaard.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

Hvilke opgaver varetager vi inden for erhvervsrengøring København?

Kort sagt tilbyder vi alt inden for erhvervsrengøring, men vi har her udarbejdet en specifik liste med ydelser, som vi igennem årene har udviklet en særlig erfaring inden for:

erhvervsrengøring-københavn

 Har du en forespørgsel, som du ikke helt føler er dækket ind af ovenstående, ser vi dog gerne, hvad vi kan gøre for dig i din situation uanset. Vi skræddersyr dit personlig forløb med erhvervsrengøring København, så du får akkurat de services, din bygning eller ejendom har brug for.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 28 04 eller sende en mail til lillegaard@lillegaard.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.   

Herunder kan du se hvor effektivt og grundigt vi renser kontorstole ↓

Hvorfor vælge Lillegaard til at stå for din erhvervsrengøring København?

Hos Lillegaard Rengøring har vi mange års erfaring. Vi ved derfor også, hvad der skal til for, at levere et solidt stykke arbejde, der giver glade og tilfredse kunder. Du er derfor altid garanteret at:  

Vi holder vores aftaler
Hos Lillegaard rengøring er det vigtigt, at vores kunder ved, at de kan regne med os. Vi overholder derfor altid vores aftaler, og er meget fleksible, så vi stort set altid kan tilpasse skemaet efter jer. 

Vi skræddersyr din rengøring
Vi ved, at ikke alle virksomheder har samme præferencer og krav. Er du f.eks. på udkig efter en aftale om rengøring til en institution er det særligt vigtigt, at rengøringsremedierne er helt og aldeles ufarlige. Vi tager derfor altid højde for de præferencer du har.

Vi er alle uddannet
Vi gør en dyd ud af, at vores arbejde altid er pletfrit. Alt bliver derfor udført grundigt og til perfektion. Når vi udfører erhvervsrengøring i København, gør vi det på samme høje niveau, hver gang vi tropper op hos dig. Vi stræber efter at behandle dine lokaler og din bygning, som ejede vi dem selv, og derfor efterlader vi ikke stedet, uden at du er tilfreds med resultatet.

Se hvordan vi renser baderumsgulve her ↓

Hvorfor er erhvervsrengøring vigtigt?

Sundt indeklima
Med vores erhvervsrengøring i din institution eller virksomhed kan du være sikker på, at vi kun benytter de bedste og mest miljøvenlige rengøringsartikler og -metoder. Det skal se pænt ud, men det skal også være sundt at færdes i omgivelserne. Du undgår allergi og sygdom ved brug af rigtige rengøringsmidler, og det betyder flere penge i kassen i sidste ende.

Giver et godt indtryk
Over for kunder er det også vigtigt at vise, at man arbejder struktureret og i ordentlige forhold. Roder det, eller er der generelt beskidt, påvirker det deres indtryk af din virksomhed, og det kan ændre deres endelige valg af udbyder. Vi fanger derfor også de små ting i vores erhvervsrengøring. Virker en pære ikke, eller er der slået en flis af en dørkarm, fikser vi det eller siger det til jer.

Her kan du læse mere om indeklima på arbejdspladser.

Få et tilbud på erhvervsrengøring i København i dag

Leder du efter rengøring til din virksomhed i Københavnsområdet – så står Lillegaard Facility Services klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi sørger for din virksomhed får et rent og godt indeklima, så alle medarbejderne kan trives i et sundt og rent miljø.

Vi ønsker at vores kunder kan stole på os. Det er derfor at vi altid overholder vores aftaler når det gælder erhvervsrengøring – fordi vi lever af glade og tilfredse kunder. Vores hold består af erfarne og grundige medarbejdere der vil gøre alt for I har rene lokale.

Priserne på erhvervsrengøring i København varierer. Det gør det fordi vi skræddersyer jeres rengøringstilbud helt ned til mindste detalje, og dermed sørger for at den passer til jeres behov og ønsker.

Har I specielle ønsker til jeres rengøring, så kontakt os endelig i dag. Vi kan imødekomme stort set alle vores kundernes behov og ønsker.

Vi finder en løsning til din erhvervsrengøring København 

Vi skræddersyr et forløb til netop din arbejdsplads eller institution, så I får akkurat den behandling, I har brug for. Ring til os på 70 20 28 04 eller smid os en mail på lillegaard@lillegaard.dk og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i København og omegn.

rengøring-erhverv

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!