Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rensning af tagrender København

Hos Lillegaard er vi eksperter i professionel rengøring – og det gælder også rensning af tagrender København.

Selvom tagrenden er ideel til at lede vand ned i afløbet, så er det ikke kun vand der kommer igennem nedløbsrøret. Jord, blade, mudder samt andet skidt og snavs bliver også opfanget af tagrenderne, hvilket i sidste ende kan føre til et tilstoppet nedløbsrør.

Formen på en tagrende gør den ideel til at lede vand og smeltevand fra taget og ned i afløbet på en sikker måde. Dog skal du alligevel have foretaget en rensning af tagrender København.

Ring til os på, hvis du har brug for en rensning af tagrender København hurtigst muligt. Vi udfører også erhvervsrengøring, ejendomsservice og privatrengøring. Du kan træffe os på tlf. 7020 2804 eller via kontaktformularen.

Vi arbejder derfor grundigt med dine tagrender og nedløbsrør for at fjerne så meget skidt og snavs som muligt. Som en af de eneste virksomheder i Danmark bruger vi en specialbygget tagrendesuger, der sikrer at fjerne skidtet, så dine tagrender igen kan lede vand ned i afløbet – derfor skal du vælge os til at rense dine tagrender.

Her kan du derfor se en kort video af, hvordan vi kan rense tilstoppede tagrender i 20 meters højde – perfekt til dig eller jer som bor i lejlighed eller hus i København og skal rense tagrender i København.

Vi dokumenterer vores effektive rensning af tagrender København

Vores effektive og specialbyggede tagrendesuger er monteret med et kamera. Det betyder at vi nemt kan dokumentere, men også effektivisere vores arbejde med dine tagrender, så alt skidt og snavs bliver fjernet. Kameraet er tilsluttet et display, så operatøren altid kan følge med i, hvordan arbejdet bliver udført – til gavn for dig og dit hjem.

Med vores drone, kan vi nemt tjekke om dine tagrender trænger til en rensning. Dronen bliver sendt op i luften, hvorefter vi nemt kan få et overblik over, om dine tagrender skal renses – og i hvilket omfang.

Vi sender dig også gerne billeder fra vores rensning af dine tagrender, så du kan se hvordan arbejdet er udført. Et eksempel på en veludført rensning af tagrender i Københavnsområdet kan du se her.

 Før tagrenderensning                                                                                   Efter 

Tagrenderensning

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7020 2804 eller via kontaktformularen, for at høre nærmere om en rensning af tagrender København.

Tilstoppede tagrender kan blive en dyr affære

blade i tagrende

Efter et blæsende efterår og en hård vinter, så er det oplagt at du tjekker dine tagrender. Ellers kan det hurtigt blive en økonomisk dyr affære for dig.

Vælger du ikke at rense dine tagrender, så vil der med tiden ophobe diverse snavs, alger og skidt i dine tagrender og nedløbsrør. Derfor kan du risikere følgende scenarier:

 • Vandskader
 • Fugt og skimmelsvamp
 • Regnvand langs husmuren
 • Oversvømmelse i kælderen

Disse risici er stadig stigende, hvis du vælger ikke at rense dine tagrender, da Danmark i en årrække har oplevet flere regnvejrsdage. Faktisk er den årlige nedbør i Danmark steget med 100 mm i gennemsnit siden 1870’erne.

Kontakt os derfor for et uforpligtende tilbud om rensning af tagrender i København, og undgå konsekvenserne ved tilstoppede tagrender. Du kan ringe til os på tlf. 7020 2804.

Rensning af tagrender i København – for private og erhverv

Ingen opgave er for lille eller stor til os, og derfor renser vi tagrender på alt fra større ejendomme i indre by til det lille parcelhus. Vi tager en god og uforpligtende snak med dig om opgaven for at se hvordan vi hurtigst og mest effektivt kan få rense tagrenderne i din ejendom.

Vi tilbyder også rensning af tagrender hos boligforeninger, i form af vores professionelle ejendomsservice.

Husk at få renset dine tagrender i efteråret

Efteråret er så småt ankommet til det danske land – og hovedstadsområdet. Det betyder knækkede grene, faldende blade og regn. Sidstnævnte påvirker måske ikke dine tagrender, men det gør de knækkede grene og faldende blade til gengæld.

Det er ofte kombinationen af disse, som tilstopper dine tagrender, hvilket betyder at regnen ikke kan løbe ned – og dette kan give problemer på sigt. En rensning af dine tagrender er derfor en god idé, nu hvor det blæsten og regnen er ankommet.

Søger du derfor en rengørning eller rensning af dine tagrender – måske i Københavnsområdet? Kontakt os i dag på tlf. 7020 2804 eller via kontaktformularen, så står vi klar til at hjælpe dig og din bolig i København.

Kontakt os i dag for tilbud om en rensning af tagrender København

Hos Lillegaard Rengøring mener vi at en rengøringsopgave skal fokusere på kvalitet, omhyggelighed og tillid. Derfor kan du være sikker på, at en rensning af tagrender altid vil udføres på en effektiv måde.  

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7020 2804, for at høre nærmere om en rensning af tagrender København.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!