Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Vinduespudsning

Professionel og effektiv vinduespudsning

Vinduespudsning

Vinduespudsning – Ring til os på 7020 2804, og bestil en vinduespudser

Er det tid til at få pudset dine vinduer? Med Lillegaard Rengøring får du pudset dine vinduer helt rene og pletfri med en professionel vinduespudser.

Vi er et team af vinduespudsere, der hver dag arbejder for at skabe skinnende rene vinduer. Vi rykker ud med teleskopstænger, stiger, vand og vinduesglæde til hele Sjælland, Jylland og Fyn.

Skal du eller din virksomhed også have pletfri ruder? Kontakt os på 7020 2804, og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering.

VINDUESPUDSNING FOR PRIVATE OG ERHVERV – DERFOR ER DET VIGTIGT MED RENE RUDER

Rene ruder er rare for alle – for private såvel som virksomheder. Men er du erhvervsdrivende, bør du især prioritere vinduespudsningen højt.

Snavsede ruder sender nemlig et forkert signal til dine kunder. Derimod signalerer rene og skinnende ruder professionalisme og overskud. For ruder og vinduespartier er i høj grad virksomhedens ansigt udadtil.

Ikke mindst giver rene ruder også gladere og mere effektive medarbejdere. Er dine ansatte fanget bag beskidte ruder med begrænset lysindfald hele dagen, vil humøret og effektiviteten derimod dale. For forkert lys giver hovedpine og træthed.

MILJØVENLIG OG EFFEKTIV VINDUESPUDSNING

Som nogen af de eneste i Danmark arbejder vi helt uden miljøskadelige kemikalier og sæbe. Det betyder, at vi skåner både dit indemiljø og dine naboers udemiljø. Vi har vores egne tanke og eget moderne rentvandssystem, hvor vandet filtreres og opvarmes, før vi udfører vinduespudsning.

Ved at filtrere vandet for jern, kalk og saltforbindelser sørger vi for, at dine vinduer undgår kalkstriber, løbere og fastgørelse af nyt snavs.

Læs meget mere om vores miljøvenlige vand her

Lige inden vi banker på din dør, har vi opvarmet det rene vand til 60-80 grader. Det er den optimale temperatur til at rengøre dine vinduer til perfektion. Med det skånsomme og effektive rene vand opnår vores vinduespudsere hurtigt resultater for både dine vinduer og den resterende del af vinduespartiet.

Ring og få et tilbud på 7020 2804 – eller send en besked i kontakformularen →

BOOK VINDUESPUDSNING, OG SPAR PENGE PÅ UDGIFTER TIL LIFT

Booker du vinduespudsning hos Lillegaard Rengøring, kan du spare udgifterne til lift. Vores vinduespudsere arbejder netop med teleskopstænger til helt op til 20 meter. Derfor behøver vi sjældent at bruge ekstra tid, plads og omkostninger på stige og lift.

Ved at bruge teleskopstænger behøver vores vinduespudsere heller ikke at omrokere dine møbler, når de kommer på besøg.

Vælg det tidspunkt, der passer dig

Vælg det tidspunkt, der passer dig
I Lillegaard Rengøring er vi fleksible og kan sende vinduespudsere ud på lige netop det tidspunkt, der passer dig. Fortæl os, hvilken dag der passer dig, og vi finder en vinduespudser til dig.

Kontakt os på 7020 2804 eller i kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på vinduespudsning.

Læs mere om miljø- og dyrevenlig vinduespudsning her

Læs mere om hvem vi er

Vil du selv pudse vinduer? Læs gode råd til at undgå sæbestriber

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!