Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Vinduespudsning i København

Få et godt tilbud på vinduespudsning København

Vinduespudsning København

Lillegaard tilbyder vinduespudsning København. Vi renser dine vinduer skånsomt og effektivt – og efterlader intet smuds og ingen kalkpletter på dine ruder

Lillegaard tilbyder vinduespudsning København. Vi renser dine vinduer skånsomt og effektivt – og efterlader intet smuds og ingen kalkpletter på dine ruder.

Lillegaard er et professionelt hold af vinduespudsere med over 40 års erfaring med vinduespudsning København. Vi tilbyder vinduespudsning i København og i resten af hovedstadsområdet.

Vores vinduespudsere rykker ud til både lejligheder og huse i flere etager og trænger ind i alle kroge af dine vinduer.

Har du brug for vinduespudsning? Kontakt os på 7020 2804, eller skriv til os i kontaktformularen → – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud og vores helt specielle udstyr til miljøvenlig men effektiv polering.

DERFOR SKAL DU VÆLGE VINDUESPUDSNING I KØBENHAVN

Heldigvis er København en af de mere miljøvenlige hovedstæder i verden. Men det ser dog ikke ud til, at vi slipper for bilos lige foreløbigt. Har du eller din virksomhed hjemme i hovedstaden, betyder bilosen desværre også, at ruderne hurtigt bliver snavsede.

Derfor er der også god grund til at vælge professionel vinduespudsning København og sikre, at ruderne altid er rene. Rene vinduer giver nemlig mere lys, sol og varme i dit hjem eller din virksomhed. Det giver ikke bare et mere visuelt lækkert udtryk men påvirker også dit generelle humør – særligt i de mørke måneder i Danmark. Derfor bør du aldrig gå på kompromis med vinduespudsningen – hverken i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Men rene ruder har især betydning på arbejdspladsen. Her opholder du og dine kollegaer jer 7-8 timer 5 dage om ugen – og nogle gange flere. Det kan hurtigt blive nogle lange og triste dage med hovedpine og træthed, hvis du og dine kollegaer ikke får lys nok.

Samtidig sender rene ruder et signal til kunderne om, at jeres virksomhed har overskud og professionalisme. Ville du for eksempel selv handle i en butik med fedtede og snavsede ruder? Eller ville du gøre forretning med en virksomhed med mørke og uimødekommende kontorlokaler?

Få ekstra rene ruder i København uden kemikalier

Lillegaard Rengørings vinduespudsere arbejder med skånsom vinduespudsning i København. Det er både bedre for dit indemiljø og dine medkøbenhavneres udemiljø. Vi bruger hverken kemikalier eller sæbe til vinduespudsning og vinduespolering.

Vi har nemlig vores helt eget anlæg til at producere ekstra rent vand. Vandet til din vinduespudsning renses gennem vores 5-filtersystem, som filtrerer jern, kalk og saltforbindelser fra. Det er både bedre for dine vinduer, dit indeklima og miljøet.

Det rene varm opvarmes i vores tanke og transporteres i teleskopstænger til vinduet for at bibeholde dets rene kvalitet. Det giver ekstra rene ruder, da vores kemikaliefrie vand ikke efterlader smuds eller kalk på vinduerne.

Udover at være miljøvenligt er vandet et af de skrappeste midler til at fjerne alt fra fedtefingre til stædige fugleklatter.

Med vores service får du derfor vinduespudsning i høj kvalitet.

Læs mere om vores ultra-rene og miljøvenlige vand her

Spar tid, og find den rigtige første gang

Det sparer dig meget tid at finde den bedste vinduespudser første gang. Derfor finder du os her i København. Lillegaard vinduespudning gør en ære i at arbejde effektivt og minimere forstyrrelserne så meget som muligt.

Vi benytter teleskopstænger til vores arbejde i stedet for stiger, så vi som oftest undgår at flytte møbler i forbindelse med vinduespudsning. Det er især fordelagtig for dig, der bor i lejlighed eller i et hus på flere etager.

Vi er derfor langt hurtigere til at pudse dine vinduer, og det betyder, at der er færre gener for dig, din familie eller medarbejdere.

Læs 10 gode råd til vinduespudsning

Ring til os på 7020 2804 og få et tilbud på vinduespudsning København

Vi udøver altid god service og giver dig konkurrencedygtige priser.

Vores priser skræddersys efter:

 • Vinduernes størrelse
 • Antal kvadratmeter
 • Hvor let det er at komme til vinduerne
 • Om der er brug for lift
 • Hvor ofte vinduerne skal poleres

Læs mere om Lillegaard Rengøring »

Har du brug for mere end vinduespudsning?

Lillegaard vinduespudsning København udbyder også:

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!