Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Vinduespudsning i København – kemikaliefrit

Få et godt tilbud på vinduespudsning København

Vinduespudsning København

Lillegaard tilbyder vinduespudsning København. Vi renser dine vinduer skånsomt og effektivt, og efterlader intet smuds og ingen kalkpletter på dine ruder.

Lillegaard er et professionelt hold af vinduespudsere med over 40 års erfaring med vinduespudsning København. Vi tilbyder vinduespudsning i København og til resten af hovedstadsområdet.

Vores vinduespudsere rykker ud til både lejligheder og huse i flere etager og trænger ind i alle kroge af dine vinduer.

Rene vinduer giver mere lys, sol og varme i dit hjem eller din virksomhed.

Det giver ikke bare et mere visuelt lækkert udtryk, men påvirker også dit generelle humør , særligt i de mørke måneder i Danmark.

Få ekstra rene ruder i København uden kemikalier

Lillegaards vinduespudsere arbejder med skånsom vinduespudsning i København. Det er både bedre for dit indemiljø og dine medkøbenhavneres udemiljø. Vi bruger hverken kemikalier eller sæbe til vinduespudsning og vinduespolering.

Det gør vi ikke, fordi vi har vores helt eget anlæg til at producere ekstra rent vand. Vandet til din vinduespudsning renses gennem vores 5-filtersystem, som filtrerer jern, kalk og saltforbindelser fra. Det er både bedre for dine vinduer, dit indeklima og miljøet.

Det rene varm opvarmes i vores tanke og transporteres i teleskopstænger til vinduet for at bibeholde dets rene kvalitet. Det giver ekstra rene ruder, da vores kemikaliefrie vand ikke efterlader smuds eller kalk på vinduerne.

Udover at være miljøvenligt er vandet et af de skrappeste midler til at fjerne alt fra fedtefingre til stædige fugleklatter.

Med vores service får du derfor vinduespudsning i høj kvalitet.

Læs mere om vores ultra-rene og miljøvenlige vand her

Spar tid og find den rigtige første gang

Det sparer dig meget tid at finde den bedste vinduespudser første gang. Derfor finder du os her i København. Lillegaard vinduespudning gør en ære i at arbejde effektivt og minimere forstyrrelserne så meget som muligt.

Vi benytter teleskopstænger til vores arbejde, i stedet for stiger, så vi som oftest undgår at flytte møbler i forbindelse med vinduespudsning. Det er især fordelagtig for dig, der bor i lejlighed eller i et hus på flere etager.

Vi er derfor langt hurtigere til at pudse dine vinduer, og det betyder, at der er færre gener for dig, din familie eller medarbejdere.

Læs 10 gode råd til vinduespudsning

Ring til os på 7020 2804 og få et tilbud på vinduespudsning København

Vi udøver altid god service og giver dig konkurrencedygtige priser.

Vores priser skræddersys efter:

 • Vinduernes størrelse
 • Antal kvadratmeter
 • Hvor let det er at komme til vinduerne
 • Om der er brug for lift
 • Hvor ofte vinduerne skal poleres

Læs mere om Lillegaard Rengøring »

Har du brug for mere end vinduespudsning?

Lillegaard vinduespudsning København udbyder også:

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!