Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rengøring København

Hos Lillegaard Rengøring kan vi klare alle typer af rengøring – for både det offentlige, virksomheder og private. Vi udfører rengøring København og i resten af hovedstadsområdet.

✔️ Forsikret personale
✔️ Miljøvenlige produkter
✔️ Rengøringsfirma siden 1974
✔️ Fast tilknyttet rengøringspersonale

Ring på ☎ 70 20 28 04 eller send en besked til os her med dine spørgsmål.

Læs med og bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med ↓

Rengøring København: institutioner og virksomheder

Rengøring af større lokaler og kontorområder i København er vigtigt for at skabe et miljø, hvor alle kan være. Rene miljøer betyder færre bakterier og kemikalier, der kan fremprovokere sygdom og allergier. Rengøring-i-København

Det betyder, at dine medarbejdere ved hjælp af god rengøring kan koncentrere sig i længere tid og undgå sygdom, der udmunder sig i et økonomisk tab for din virksomhed.

Vi tilbyder blandt andet:

Og meget mere. Fortæl os dit rengøringsproblem og så finder vi en løsning, der passer jer.

Send os en besked i kontaktformularen og vi vender hurtigt tilbage til dig →

Rengøring af hjemmet i København

Står du foran en stor begivenhed derhjemme, eller trænger bopælen bare til en omgang hovedrengøring?

Med vores rengøring får du:Rengøring København

Et trygt samarbejde med erfarne rengøringsfolk
Vi forstår godt, at privatrengøring kan være et stort tillidsspring. Derfor går vi meget op i kun at have pålidelige og dedikerede rengøringsfolk ansatte I Lillegaard. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg – derfor møder vi også altid op med navneskilte med billede på.

På den måde ved du, hvem du lukker ind i dit hjem.

Alle taler, læser og snakker desuden dansk, så kommunikationen imellem os alle sammen ikke er et problem.

Vi sidder derudover altid klar ved telefonen til at hjælpe dig – skulle du have brug for det.

Fornuftige priser
Vi er stolte af, at vores priser på rengøring København ligger som nogle af de billigste i hele hovedstadsområdet. Ring på 7020 2804 og lad os give dig et uforpligtende rengøringstilbud. Husk, at du kan få håndværkerfradrag for vores rengøring.

Rengøring i alle hjemmets kroge
Efter en grundig snak om, hvilken type rengøring, dit hjem trænger til – giver vi os i kast med at hovedrengøre hele din bolig. Vi lægger skulderen til med masser af knofedt, og sikrer dig, at du bliver glad for det endelige resultat. En typisk omgang rengøring har fokus på at afstøve og rengøre alle overflader og kroge i hjemmet.

Ønsker du, at vi giver bestemte områder en ekstra kærlig hånd, skal du blot fortælle os det, før vi går i gang med rengøringen. Det kan eksempelvis være afkalkning af indgroet kalk i hjørner af badeværelset.

Uddannet rengøringspersonale
Vi har mere end 40 år på bagen, og alle vores ansatte er uddannede inden for feltet. Vi bliver løbende opdateret med ny viden, så vores arbejdsmetoder og valg af udstyr altid er blandt det førende i branchen. Det letter vores arbejde, og giver dig en mere effektiv rengøring.

Miljøvenlig rengøring
Vi benytter os altid af miljøvenlige og effektive rengøringsmidler som bærer Svanemærket.

Rengøring København FAQ

Rengøring inkluderer normalt rengøring af gulve, overflader, møbler og sanitære faciliteter. Det kan også omfatte støvsugning, fjernelse af skrald og rengøring af vinduer.
En professionel rengøringsvirksomhed vil have erfaring med at udføre rengøring og have det rette udstyr og værktøjer til at udføre opgaven sikkert og effektivt. Det kan spare dig for tid og besvær ved at udføre rengøringen selv, og det sikrer, at resultatet bliver tilfredsstillende.
Når du vælger en rengøringsvirksomhed til at udføre rengøring, er det vigtigt at undersøge deres erfaring og kundeanmeldelser. Du kan også overveje deres priser og tidsplaner for at finde den bedste løsning til dine behov. Det er også en god ide at vælge en rengøringsvirksomhed, der tilbyder en garanti for deres arbejde.

Hør fra os om rengøring København

Rengøring er mange ting, og udfordringerne varierer ofte.

Vi er dog alligevel overbeviste om, at uanset hvor omfattende og anderledes din opgavetype er, kan vi finde en løsning, der passer dine behov. Vi skræddersyr forløbet, så du får en pris baseret på netop din specifikke opgave. Hos os kan du få udført alt slags rengøring – fra erhvervsrengøring København til kontorrengøring.

Vi er en del af Danske Service, der er din garanti for ordentlige arbejdsvilkår og et professionelt resultat.

Du kan fange os på 7020 2804 eller sende os en mail på lillegaard@lillegaard.dk for at høre, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!