Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Tagrenderensning

Få foretaget din tagrenderensning af professionelle og effektive folk.

Hos Lillegaard rengøring har vi stor erfaring med tagrenderensning på hele Sjælland. Vi rykker ud, uanset opgavens størrelse. Det eneste du skal gøre er at give os et kald, så aftaler vi i fællesskab en dag det passer ind.

Vi kan kontaktes på tlf. 70 20 28 04 , eller du kan udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.  

Hvornår er det tid til en tagrenderensning?

Er du i tvivl om det er tid til at få renset dine tagrender? Så er allerede dét nok til, at du burde få taget et kig på dem. En årlig tagrenderensning er nemlig vigtig, hvis du gerne vil sikre dine tagrendes levetid, og dermed gardere dig mod potentielle vandskader.

Hos Lillegaard Rengøring anbefaler vi et årligt tjek af tagrenderne. Det må nemlig ikke undervurderes, hvor hurtigt der samler sig blade, mos og skidt. Går der for lang tid mellem rensningerne, og der samles for meget, kan det få store konsekvenser for huset eller bygningen.

Hvorfor er tagrenderensning en vigtig prioritet?

Tagrendens funktion for huse og bygninger bliver ofte undervurderet. Derfor bliver rensningen af dem også tit overset. Tagrender har dog den vigtige funktion, at de fører regnvand væk fra et hus eller bygning. Hvis ikke det bliver gjort, kan vandet ende med at lave store vandskader på bygningens fundament.

3 gode grunde til at bestille en tagrenderensning i dag:

 • Du undgår omkostningsfulde vandskader
 • Du undgår et ødelagt murværk
 • Du mindsker risikoen for skimmelsvamp

Vil du høre mere om tagrenderensning, er du velkommen til at ringe på tlf. 70 20 28 04 eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.
Trænger dine vinduer også til en kærlig hånd, kan du i samme omgang få foretaget en → Vinduespudsning.

Hvorfor lade Lillegaard Rengøring stå for din tagrenderensning?

Hos Lillegaard Rengøring er du garanteret en god service. Vi gør altid en dyd ud af at give vores kunder en personlig og professionel oplevelse. Dine tagrende er vores levebrød, og vi værner derfor højt om dem.

Vi har over 40 års erfaring med tagrenderensning. Derfor ved vi også, hvilke nye tiltag der findes på markedet, som kan effektivisere rensningen af tagrende.

Vi benytter det nyeste udstyr på markedet

Når vi skal tjekke om dine tagrende trænger til en tagrenderensning benytter vi en drone. Før i tiden var vi nødsaget til at have gang i enten en stige eller en lift.

I dag bliver selv rensningen foretaget med begge ben plantet i jorden. Vi bruger nemlig en speciel suger med et kamera monteret. På den måde kan vi følge med i alt der foregår i dine tagrender.

Se her hvordan en tagrenderensning foregår her ↓

Derudover er vi medlem af Danske Service, hvilket er din forsikring om en service ud over det sædvanlige.

Pris på tagrenderensning

Prisen på en tagrenderensning varierer alt efter størrelsen på taget, og hvor meget der skal til for, at tagrenderne bliver helt fri for blade og skidt. Hvis du gerne vil høre en ca. pris, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 70 20 28 04, så prøver vi så vidt muligt at give dig et overslag.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!