Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Privatrengøring i København

Privatrengøring København

Lillegaard Facility Services ApS leverer rengøringsydelser til både det offentlige og til private virksomheder i København. Vores arbejdsområder dækker alle branchens forskelligartede opgaver i København.

Ved at lade professionelle hjælpe med din privatrengøring, får du både en lettere hverdag og du får et rent og behageligt hjem.

Til trods for at studier har vist, at kedelige tjanser gør dig gladere for livet (læs artikel her), foretrækker du nok hellere at bruge tiden på noget andet. Gør livet nemmere og slip for også at skulle gøre rent i dit hjem i hovedstaden, for en lavere pris end du tror.

Husk: du kan få servicefradrag på privatrengøring. Læs mere om servicefradrag i forbindelse med rengøring <– her.

Du kan få fradrag for arbejdsløn inklusiv moms, men ikke for materialer.

Bruger du Lillegaard Rengøring slipper du også for den udgift, da vi leverer alle materialer.

Stabil og nem rengørings abonnementsordning

Medarbejderne spiller naturligvis en stor rolle. Derfor er stabile og motiverede medarbejdere en vigtig bestanddel her hos os i København.

Du kan nemt tegne et abonnement på din privatrengøring, plus en fast aftale om at dine vinduer og glaspartier regelmæssigt bliver pudset, i København.

Det kan spare dig for meget tid, at finde det rigtige rengøringsfirma første gang. Derfor finder du os i København.

Et rengøringsfirma er en nødvendighed. Det er ikke nok at der er gjort rent – der skal også føles rent. Sygedage kan nemt løbe op, på grund af manglende rengøring. Derfor gør vi en stor indsats for dig i København.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!