Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Privatrengøring – i Storkøbenhavn

Lillegaard Facility Services ApS leverer rengøringsydelser til både det offentlige og til private virksomheder i Storkøbenhavn. Vores arbejdsområder dækker alle branchens forskelligartede opgaver i Storkøbenhavn.

Ved at lade professionelle hjælpe med din privatrengøring, får du både en lettere hverdag og du får et rent og behageligt hjem.
Medarbejderne spiller naturligvis en stor rolle. Derfor er stabile og motiverede medarbejdere en vigtig bestanddel her hos os i Storkøbenhavn.

Du kan nemt tegne et abonnement på din privatrengøring, plus en fast aftale om at dine vinduer og glaspartier regelmæssigt bliver pudset, i Storkøbenhavn.

Det kan spare dig for meget tid, at finde det rigtige rengøringsfirma første gang. Derfor finder du os i Storkøbenhavn.

Et rengøringsfirma er en nødvendighed. Det er ikke nok at der er gjort rent – der skal også føles rent. Sygedage kan nemt løbe op, på grund af manglende rengøring. Derfor gør vi en stor indsats for dig i Storkøbenhavn.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!