Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rengøring Gladsaxe

Vi tilbyder dig rengøring Gladsaxe til både dit hjem, din virksomhed eller dine arbejdskontorer.

Med Lillegaard Rengøring får du rengøring med fokus på kvalitet, et sundt indeklima og god service.
Skriv til os med det samme og få et godt tilbud på rengøring her.

Dét får du med Rengøring Gladsaxe

Udførlig rengøring i alle kroge
Vi kommer til bunds i alle kroge og hjørner med støvsuger, moppe og klud. Efter vi har givet dit hjem eller firmalokaler en ordentlig omgang, vil der være skinnende rent og lækkert.

Miljøvenlig rengøring og et bedre indeklima
Skån dit, din familie og dine medarbejderes indeklima for kemikalier. Vi gør rent med skånsomme rengøringsmidler og metoder. Det gør en forskel for sundheden og kvaliteten af dit indeklima. Læs mere om sundt indeklima her.

En rengøringshjælper du kan stole på
Med vores rengøring Gladsaxe får du en rengøringshjælper, du kan stole på. Vi ved, det kan være grænseoverskridende at lukke fremmede ind i dit hjem eller din virksomhed, og derfor lægger vi stor vægt på kun at ansætte pålidelige og loyale rengøringsmedarbejdere.

Økonomivenlige priser
Vores priser springer ikke dit budget. Vi giver en pris, der giver mening for både dig og os. Priser på rengøring Gladsaxe afhænger naturligvis af størrelsen af de lokaler, vi skal gøre rent. Find ud af, hvad rengøring af dit hjem eller virksomhed vil koste – Skriv til os lige her.

Overskud og tid i hverdagen
Med professionel rengøring får du mere tid og overskud i hverdagen. Der bliver mere plads og overskud til hverdagsglæderne.

Bestil et abonnement til rengøring – Gør din hverdag lettere

I Lillegaard Rengøring kan du vælge at booke en fast rengøringsaftale. En fast rengøringsaftale er oplagt til dig, der er travl i hverdagen. Vi fjerner byrden for dine skuldre og sørger for, at du kommer hjem til en skinnende ren bolig.

Du kan selv vælge, hvor ofte du ønsker rengøring.

Derfor er sund og grundig rengøring vigtig

Hver eneste dag hober der sig støvpartikler og bakterier op i dit hjem. Det skyldes både hjemmets inventar så som møbler, legetøj og teknologi og hverdagsaktiviteter som madlavning. Hvis ikke du gør rent jævnligt, får både husstøvmider og andre bakterier lov til at sprede sig. Det kan fremme både allergier, astma og andre luftvejsgener.

I Lillegaard Rengøring lægger vi skulderen til for at skabe et sundt indeklima hos dig. Derfor bruger vi også miljøvenlige rengøringsmidler.

Kontakt Lillegaard Rengøring – Din lokale rengøring Gladsaxe

Er du i tvivl om, hvilken rengøring der passer til dine behov?

Du kan altid skrive til os her, eller ringe til os på ☎ 7020 2804 og få en snak om, hvilken type rengøring Gladsaxe, der passer til dit hjem eller virksomhed. Vi er et familieejet rengøringsfirma Gladsaxe med over 40 års erfaring med professionel rengøring.

Læs mere om rengøring af din virksomhed her.

Rengøring Gladsaxe

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!