Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rengøring Herlev

Bestil let og smertefrit rengøring Herlev til dit hjem.

Er der lidt for beskidt til at invitere gæster hjem og går du rundt med lukkede øjne derhjemme? Så er det måske på tide at investere i en god omgang rengøring.

Dét får du med rengøring Herlev hos Lillegaard

Grundig rengøring af høj kvalitet
Vores hold af erfarne rengøringsfolk stopper ikke før dit hjem er pletfrit og skinnende rent. Vi gnubber og skrubber i alle kroge i hele dit hjem. Er der et sted, du ønsker skal have en ekstra kærlig hånd, tager vi naturligvis højde for det.

Fokus på miljøet og dit indeklima
Vi benytter kun rengøringsmidler, der er skånsomme over for miljøet. Det betyder både et sundere indeklima for dig og et sundere udeklima for dine naboer.

Et rengøringshold du kan stole på
Med rengøring Herlev får du loyale og motiverede rengøringsfolk. Du vil som udgangspunkt få sendt den samme rengøringshjælper hver gang, der kender dit hjem og dets behov. Lillegaards rengøringshold sidder også altid klar ved telefonerne, skulle du have nogen spørgsmål.

Fornuftige priser
Priserne på rengøring afhænger af størrelsen på dit hjem. Men bare rolig, vi tilbyder kun rengøring til fornuftige priser, der giver mening for både dig og os. Ring til os på ☎ 7020 2804 eller skriv til os og hør mere om priser på rengøring Herlev.

En lettere hverdag
Vi ser det på vores kunder – og så har forskningen også talt. Professionel rengøringshjælp gør bare hverdagen lettere og  giver et større plus på den mentale overskudskonto.

Få et abonnement og tænk aldrig på rengøring igen

Med et rengøringsabonnement kan du krydse rengøring af din to-do-liste. Vi sørger for, at dit hjem altid er rent – så du har én mindre pligt at tænke på.

Hvad end du har brug for en engangsservice eller et fast rengøringsabonnement i Herlev, kan vi hjælpe dig. Lad os få en snak om dit hjems behov for rengøring – vi finder en løsning, der passer til dit hjem og budget. Ring til os på ☎ 7020 2804 eller skriv til os i kontaktformularen på siden.

Kontakt os og få Rengøring Herlev til dit hjem

Vil du give professionel rengøring et skud, eller vil du have svar på et par spørgsmål, kan du fange os på ☎ 7020 2804 eller  via kontaktformularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi gør også rent i din virksomhed

Er du på udkig efter rengøring til din virksomhed, kan vi også hjælpe dig.

Læs mere om erhvervsrengøring her eller kontorrengøring her.

Rengøring Herlev

Læs Bolius´ gode råd til bestilling af rengøringshjælp her.

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!