Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rengøring Herlev

Hos Lillegaard Rengøring kan vi klare alle typer af rengøring – for både det offentlige, virksomheder og private. Vi udfører rengøring København og i resten af hovedstadsområdet.

✔️ Forsikret personale
✔️ Miljøvenlige produkter
✔️ Rengøringsfirma siden 1974
✔️ Fast tilknyttet rengøringspersonale

Ring på ☎ 70 20 28 04 eller send en besked til os her med dine spørgsmål.

Læs med og bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med ↓

Dét får du med rengøring Herlev hos Lillegaard

Grundig rengøring af høj kvalitet
Vores hold af erfarne rengøringsfolk stopper ikke før dit hjem er pletfrit og skinnende rent. Vi gnubber og skrubber i alle kroge i hele dit hjem. Er der et sted, du ønsker skal have en ekstra kærlig hånd, tager vi naturligvis højde for det.

Fokus på miljøet og dit indeklima
Vi benytter kun rengøringsmidler, der er skånsomme over for miljøet. Det betyder både et sundere indeklima for dig og et sundere udeklima for dine naboer.

Et rengøringshold du kan stole på
Med rengøring Herlev får du loyale og motiverede rengøringsfolk. Du vil som udgangspunkt få sendt den samme rengøringshjælper hver gang, der kender dit hjem og dets behov. Lillegaards rengøringshold sidder også altid klar ved telefonerne, skulle du have nogen spørgsmål.

Fornuftige priser
Priserne på rengøring afhænger af størrelsen på dit hjem. Men bare rolig, vi tilbyder kun rengøring til fornuftige priser, der giver mening for både dig og os. Ring til os på ☎ 7020 2804 eller skriv til os og hør mere om priser på rengøring Herlev.

En lettere hverdag
Vi ser det på vores kunder – og så har forskningen også talt. Professionel rengøringshjælp gør bare hverdagen lettere og  giver et større plus på den mentale overskudskonto.

Få et abonnement og tænk aldrig på rengøring igen

Med et rengøringsabonnement kan du krydse rengøring af din to-do-liste. Vi sørger for, at dit hjem altid er rent – så du har én mindre pligt at tænke på.

Hvad end du har brug for en engangsservice eller et fast rengøringsabonnement i Herlev, kan vi hjælpe dig. Lad os få en snak om dit hjems behov for rengøring – vi finder en løsning, der passer til dit hjem og budget. Ring til os på ☎ 7020 2804 eller skriv til os i kontaktformularen på siden.

Rengøring Herlev FAQ

En professionel rengøringsvirksomhed med erfaring i rengøring i Herlev vil have kendskab til området og vil være i stand til at tilpasse rengøringsplanen til dine specifikke behov og krav. De vil have det nødvendige udstyr og viden til at udføre rengøringen effektivt og sikkert og kan hjælpe med at opretholde et rent og sundt miljø i dit hjem eller på arbejdspladsen.
Når du vælger en rengøringsvirksomhed i Herlev, er det vigtigt at undersøge deres erfaring, kundeanmeldelser og tjenester. Du kan også overveje deres priser og tidsplaner for at finde den bedste løsning til dine behov. Det er også en god idé at vælge en rengøringsvirksomhed, der tilbyder en garanti for deres arbejde.
Ja, en professionel rengøringsvirksomhed vil kunne tilpasse en rengøringsplan til dine specifikke behov og krav. De vil samarbejde med dig for at udvikle en rengøringsplan, der opfylder dine behov og tidsplaner.

Kontakt os og få Rengøring Herlev til dit hjem

Vil du give professionel rengøring et skud, eller vil du have svar på et par spørgsmål, kan du fange os på ☎ 7020 2804 eller  via kontaktformularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi gør også rent i din virksomhed

Er du på udkig efter rengøring til din virksomhed, kan vi også hjælpe dig.

Læs mere om erhvervsrengøring her eller kontorrengøring her.

Rengøring Herlev

Læs Bolius´ gode råd til bestilling af rengøringshjælp her.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!