Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rengøring under Corona

COVID-19 har stor indflydelse på alle, og det gælder derfor naturligvis også os i rengøringsbranchen. Ligesom myndighederne løbende bliver klogere på den verdensomspændende virus, gør vi det også i vores rengøringsmetoder over for den i dagligdagen.

Vi har derfor efterhånden en udvidet praksis til effektivt at sørge for at fjerne eventuel smitte, der hvor vi arbejder. Siden marts 2020 har vi justeret vores rengøringsmetoder og forsynet dem med udvidelser i henhold til Sundhedsmyndighedernes retningslinjer. På den måde har vi forsøgt, at gøre din hverdag og sikkerhed så god som muligt.

Under COVID-19 har vi et øget fokus på afspritning af kontaktflader (hos de af vores kunder som har bestilt det) såsom:

✓ Dørhåndtag (til indgang, køleskab, toilet osv.)
✓ Bordplader og stolerygge
✓ Kaffemaskiner
✓ Håndvaske
✓ Vindueskarme
✓ Skærme, tastatur og andre kontorartikler
✓ Skuffer og låger

God rengøring er nøglen til en forsvarlig genåbning

For at opnå en god og forsvarlig genåbning er det vigtigt at sikre en kvalitetsrig og omhyggelig rengøring særligt i landets erhverv og institutioner. Hos Lillegaard er vi et uddannet personale, som sørger for en ordentlig rengøring under de skærpede krav. Vi tager det nødvendige ansvar for god hygiejne og smittebekæmpelse.

Du er også en hjælp

Foruden de ovenfor nævnte kontaktflader sørger vi også altid for opfyldning af spritbeholdere, sæbe og papir (hos de af vores kunder som har bestilt det), så rengøringen for dig som kunde også i dagligdagen er ligetil. Vi har løbende været i kontakt med vores kunder, så vi er opmærksomme på, hvad der er særlig smitterisiko ved jeres hjem eller arbejdsplads.

Det er en stor hjælp, og det takker vi jer for. Vi tror nemlig på, at vi sammen kommer bedst igennem udfordringerne med COVID-19. Har du derfor forslag eller ændringer til rengøringen, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi tager hellere end gerne imod tips og tricks til rengøringen hos dig.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!