Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rengøring Værløse

Få let og smertefrit rengøring Værløse til dig hjem eller kontor.

Manglede overskud i hverdagen betyder ofte, at rengøringen bliver tilsidesat for mange. Det går udover indeklimaet, og du vil føle det ikke er så behageligt at være derhjemme. 

Scenariet kan også udspille sig, hvis du skal invitere gæster på besøg. En beskidt bolig er bestemt ikke indbydende for dine gæster og dig. Men det er der heldigvis en nem og enkelt løsning på. 

Hos Lillegaard Rengøring kan vi klare alle typer af rengøring – for både det offentlige, virksomheder og private. Vi udfører rengøring København og i resten af hovedstadsområdet.

✔️ Forsikret personale
✔️ Miljøvenlige produkter
✔️ Rengøringsfirma siden 1974
✔️ Fast tilknyttet rengøringspersonale

Ring på ☎ 70 20 28 04 eller send en besked til os her med dine spørgsmål.

Læs med og bliv klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med ↓

Sådan kan Lillegaard hjælpe dig med rengøring i Værløse

Hos Lillegaard kan vi hjælpe med alle former for rengøring Værløse. Om det skal være erhvervsrengøring, privatrengøring eller endda tagrenderensning – så står vi klar til at hjælpe. Hos Lillegaard er du derfor sikret følgende, når du bestiller rengøring hos os: 

Rengøring i høj kvalitet 
Vores erfarne rengøringshold stopper ikke før at dit hjem er pletfrit og vi kan gå derfra med god samvittighed. Vi skrubber i alle kroge for at gøre det hele skinnende rent. Er der eksempelvis et sted, som der skal gøres ekstra rent, så tager vi selvfølgelig kærlig hånd om det. 

Fokus på indeklimaet – og miljøet 
Indeklimaet og miljøet er vores første prioritet, når vi gør rent i dit hjem. Det er derfor at vi kun bruger miljøvenlige produkter, når vi gør rent. Det er til glæde og gavn for dig og dit hjem. 

Et rengøringshold som du kan stole på
Vores rengøringshold består af erfarne, loyale og motiverende rengøringsfolk. Som udgangpunkt vil du få sendt den samme rengøringshjælper, som kender til dine behov og dit hjem.

Fornuftige priser
Priserne på vores rengøringsydelser afhænger af størrelsen på dit hjem. Men du kan tage det helt roligt, for vi tilbyder kun rengøring i Værløse til fornuftige priser. Ring til os i dag på tlf: 7020 2804 eller kontakt os via kontaktformularen – for at høre mere om vores rengøring i Værløse. 

En nemmere hverdag
Hos Lillegaard tror vi på hvad forskningen siger. Professionel rengøringshjælp til dit hjem gør hverdagen lettere, og giver dig mere overskud til andre opgaver du end måtte have. 

Få et abonnement, og tænk ikke på rengøringen igen

Med et rengøringsabonnement hos os, kan du krydse rengøringen af på din to-do liste – faktisk ved ikke at gøre noget. Vi sørger for, at dit hjem altid er rent. 

Om du har brug for en engangsservice eller abonnement når det gælder rengøring i Værløse, så kan vi hjælpe dig. Lad os få en snak om dine behov og ønsker til rengøring, så finder vi en løsning, der passer til dit budget. Ring til os på tlf. 7020 2804 eller skriv til os i kontaktformularen her på siden. 

Kontakt os og få rengøring Værløse til dit hjem

Vil du have professionel rengøring, og dermed få en pligt mindre på din daglige to-do liste, så kan du altid fange os på tlf. 7020 2804 eller via kontaktformularen på siden. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Rengøring Værløse FAQ

Når du vælger en rengøringsvirksomhed i Værløse, er det vigtigt at undersøge deres erfaring, kundeanmeldelser og tjenester. Du kan også overveje deres priser og tidsplaner for at finde den bedste løsning til dine behov. Det er også en god idé at vælge en rengøringsvirksomhed, der tilbyder en garanti for deres arbejde.
Rengøringstjenester i Værløse kan inkludere rengøring af gulve, overflader, sanitære faciliteter, møbler og andre områder. Derudover kan tjenesterne omfatte tømning af skraldespande, støvsugning, rengøring af vinduer og andre opgaver efter behov.
Ja, en professionel rengøringsvirksomhed vil kunne tilpasse en rengøringsplan til dine specifikke behov og krav. De vil samarbejde med dig for at udvikle en rengøringsplan, der opfylder dine behov og tidsplaner.

Mangler du hjælp til andre former for rengøring i Værløse?

Hos Lillegaard er det ikke kun privatrengøring i Værløse vi tilbyder. Vi har også mange års erfaring indenfor erhvervsrengøring, kontorrengøring eller tagrenderens.

rengøring værløse
Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!