Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Rengøring Værløse

Få let og smertefrit rengøring Værløse til dig hjem eller kontor.

Manglede overskud i hverdagen betyder ofte, at rengøringen bliver tilsidesat for mange. Det går udover indeklimaet, og du vil føle det ikke er så behageligt at være derhjemme. 

Scenariet kan også udspille sig, hvis du skal invitere gæster på besøg. En beskidt bolig er bestemt ikke indbydende for dine gæster og dig. Men det er der heldigvis en nem og enkelt løsning på. 

Søger du derfor rengøring i Værløse, så kontakt os i dag på tlf. 7020 2804 eller via kontaktformularen.

Sådan kan Lillegaard hjælpe dig med rengøring i Værløse

Hos Lillegaard kan vi hjælpe med alle former for rengøring Værløse. Om det skal være erhvervsrengøring, privatrengøring eller endda tagrenderensning – så står vi klar til at hjælpe. Hos Lillegaard er du derfor sikret følgende, når du bestiller rengøring hos os: 

Rengøring i høj kvalitet 
Vores erfarne rengøringshold stopper ikke før at dit hjem er pletfrit og vi kan gå derfra med god samvittighed. Vi skrubber i alle kroge for at gøre det hele skinnende rent. Er der eksempelvis et sted, som der skal gøres ekstra rent, så tager vi selvfølgelig kærlig hånd om det. 

Fokus på indeklimaet – og miljøet 
Indeklimaet og miljøet er vores første prioritet, når vi gør rent i dit hjem. Det er derfor at vi kun bruger miljøvenlige produkter, når vi gør rent. Det er til glæde og gavn for dig og dit hjem. 

Et rengøringshold som du kan stole på
Vores rengøringshold består af erfarne, loyale og motiverende rengøringsfolk. Som udgangpunkt vil du få sendt den samme rengøringshjælper, som kender til dine behov og dit hjem.

Fornuftige priser
Priserne på vores rengøringsydelser afhænger af størrelsen på dit hjem. Men du kan tage det helt roligt, for vi tilbyder kun rengøring i Værløse til fornuftige priser. Ring til os i dag på tlf: 7020 2804 eller kontakt os via kontaktformularen – for at høre mere om vores rengøring i Værløse. 

En nemmere hverdag
Hos Lillegaard tror vi på hvad forskningen siger. Professionel rengøringshjælp til dit hjem gør hverdagen lettere, og giver dig mere overskud til andre opgaver du end måtte have. 

Få et abonnement, og tænk ikke på rengøringen igen

Med et rengøringsabonnement hos os, kan du krydse rengøringen af på din to-do liste – faktisk ved ikke at gøre noget. Vi sørger for, at dit hjem altid er rent. 

Om du har brug for en engangsservice eller abonnement når det gælder rengøring i Værløse, så kan vi hjælpe dig. Lad os få en snak om dine behov og ønsker til rengøring, så finder vi en løsning, der passer til dit budget. Ring til os på tlf. 7020 2804 eller skriv til os i kontaktformularen her på siden. 

Kontakt os og få rengøring Værløse til dit hjem

Vil du have professionel rengøring, og dermed få en pligt mindre på din daglige to-do liste, så kan du altid fange os på tlf. 7020 2804 eller via kontaktformularen på siden. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Mangler du hjælp til andre former for rengøring i Værløse?

Hos Lillegaard er det ikke kun privatrengøring i Værløse vi tilbyder. Vi har også mange års erfaring indenfor erhvervsrengøring, kontorrengøring eller tagrenderens.

rengøring værløse
Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!