Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Vinduespolering Herlev – kemikaliefrit

Få et godt tilbud på vinduespolering Herlev

Få vinduespolering Herlev med Lillegaard Rengøring

Vi er et hold af professionelle vinduespudsere. Få effektiv vinduespolering Herlev

Lillegaard Rengøring er et hold af professionelle vinduespudsere og rengøringsfolk. Vi har over 40 års erfaring med vinduespolering, og brænder for at skabe vinduesglæde for dig.

Skinnende rene, pletfri og blanke vinduer lukker mere lys og varme ind i dit hjem. Det giver et mere behageligt indeklima i både hjem og virksomhed.

Kan du ikke se haven, gården eller naboen længere? Så er det ved at være på tide at få pudset ruderne. Vi anbefaler at få poleret vinduer hver 3. eller 4. måned. På den måde vedligeholder du dine vinduer bedst.

Miljøvenlig og effektiv vinduespolering i Herlev

Vores vinduespudsere tilbyder dig miljøvenlig og effektiv vinduespolering Herlev. Resultatet er skinnende rene vinduer uden kalkrander, smuds og sæbehinder, der fanger nyt snavs.

Vi bruger hverken kemikalier eller sæbe til vinduespolering, fordi vi har vores helt eget anlæg til at producere ultra-rent vand. Det betyder for dig, at du skåner både dit indeklima og dine naboers udeklima for ubehagelige kemikalier.

Vandet, vi bruger til vinduespolering, er filtreret i vores egne vandtanke og opvarmes til mellem 60 og 80 grader lige før, vi rykker ud til dig.

Når det ultra-rene vand bliver opvarmet, så klarer det selv de værste fugleklatter på dit vindue.

Se hvordan vores Ultra-rentvandsanlæg fungerer

Spar tid og penge – Vi bruger teleskopstænger til vinduespolering

Det sparer dig meget tid at finde den bedste vinduespudser første gang. Derfor finder du os her i Herlev.

Som noget helt særligt bruger vi teleskopstænger til vores arbejde i stedet for stiger. Det betyder for dig, at du sparer tid og penge ved vores ydelse. Vi undgår netop at skulle flytte møbler i forbindelse med vinduespoleringen, og vi er derfor hurtigere færdig med vores arbejde.

Få et tilbud på vinduespolering – Ring til os på 7020 2804

Vi sidder ved telefonerne hver dag og er klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud til vinduespolering i Herlev.

Vi udregner altid prisen på vores service ud fra det enkelte tilfælde. Det gør vi for at garantere en fair pris for dig.

Vores priser udregnes efter:

 • Størrelsen på vinduerne
 • Hvor lettilgængelige vinduerne er
 • Om vi skal bruge lift
 • Hvor mange kvadratmeter vinduerne fylder
 • Hvis der er tale om løbende service, udregnes prisen også efter, hvor ofte vinduerne skal polere

Læs mere om Lillegaard Rengøring »

Har du brug for mere end vinduespolering?

Udover at pudse og polere dine vinduer i Herlev, tilbyder vi også både kontorrengøring, privatrengøring og ejendomsservice.

Få tips og råd til at pudse vinduer selv

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!