Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804

Rengøring København

Hos Lillegaard Rengøring kan vi klare alle typer af rengøring – for både det offentlige, virksomheder og private. Vi udfører rengøring København og i resten af hovedstadsområdet.

Vores hovedfokus er, at rengøringen skal være så miljørigtig som muligt, så du får en løsning, der både virker på kort og lang sigt. Vi benytter os af de bedste og mest miljørigtige rengøringsartikler.

Vores medarbejdere kan bryste sig af en erfaring, der gør dem i stand til at varetage alle rengøringsopgaver.

Ring på ☎ 7020 2804 eller send en besked til os her med dine spørgsmål.

Rengøring København til institutioner og virksomheder

Rengøring af større lokaler og kontorområder i København er vigtigt for at skabe et miljø, hvor alle kan være. Rene miljøer betyder færre bakterier og kemikalier, der kan fremprovokere sygdom og allergier.

Det betyder altså, at dine medarbejdere ved hjælp af god rengøring kan koncentrere sig i længere tid og undgå sygdom, der udmunder sig i et økonomisk tab for din virksomhed.

Vi tilbyder blandt andet:

Og meget mere. Forhør dig hos os med dit rengøringsproblem, og så kan vi sammen finde en løsning, der passer begge parter.

Giv dit hjem en ordentlig omgang med privatrengøring

Står du foran en stor begivenhed derhjemme, eller trænger bopælen bare til en gennemgående omgang hovedrengøring, kan vi endevende stedet og gøre det skinnende rent igen.

Vi tilbyder gode priser, og vores dedikerede ansatte behandler dig og dit hjem som enhver anden kunde. Du finder ikke en bedre rengøring København.

Vi forstår dog også, at privatrengøring er et stort tillidsspring for nogle.  Derfor har vi kun erfarne og pålidelige rengøringsfolk ansatte.

Alle vores ansatte har samtidig en ren straffeattest. De vil også møde op hos dig med navneskilt og billede, så du ved, hvem du lukker ind i dit hjem. Alle taler, læser og snakker desuden dansk, så kommunikationen ikke er et problem.

Miljørigtige midler og effektive metoder

Én ting er vores attitude og den tillid, vi udviser over for jer. En anden er de rengøringsartikler og andet udstyr, som vi bruger til at udføre vores arbejde med. Vi sørger altid for at anvende udstyr og rengøringsartikler, der er miljørigtigt og samtidig effektivt.

Vi har mere end 40 år på bagen, og alle vores ansatte er uddannede inden for feltet.  Vi bliver løbende opdateret med ny viden, så vores arbejdsmetoder og valg af udstyr altid er blandt det førende i branchen. Det letter vores arbejde, og giver dig en mere effektiv rengøring.

Rengøring København på dine præmisser

Rengøring er mange ting, og udfordringerne varierer ofte.

Vi er dog alligevel overbeviste om, at uanset hvor omfattende og anderledes din opgavetype er, kan vi finde en løsning, der passer dine behov. Vi skræddersyr forløbet, så du får en pris baseret på netop din specifikke opgave.

Vi er en del af Danske Service, der er din garanti for ordentlige arbejdsvilkår og et professionelt resultat.

Du kan fange os på 70 20 28 04 eller sende os en mail på lillegaard@lillegaard.dk for at høre, hvad vi kan tilbyde dig.

 

Mere end
40

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Ultra-Rent vand

Ultra-Rent vand

Vi gør os i
Tilfredse kunder

  • Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
    Den service der ydes, har altid været tiptop.
    Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

    Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

  • Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer

    Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

Skriv til os!