Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring Herlev
Færre kemikalier – bedre miljø

Har du virksomhed i Herlev eller omegn, og er du på udkig efter et seriøst rengøringsfirma i lokalområdet?

Så er du landet det helt rette sted. For hos Lillegaard Rengøring tilbyder vi rengøring med kundekontakten og kvaliteten i centrum – og ikke mindst med omtanke for miljøet. Dermed er din virksomhed altid sikret en skånsom rengøring samt en service, der lever op til jeres krav og forventninger.

Lillegaard Rengøring har adresse på Gl. Klausdalsbrovej 469, er vi er derfor kun et strøg med gulvmoppen væk fra dig, hvis du søger en lokal udbyder af erhvervsrengøring Herlev. Vi udfører selvfølgelig også rengøring i Skovlunde, Ballerup, Gladsaxe og andre områder i Storkøbenhavn.

Kontakt os på 70 20 28 04, lillegaard@lillegaard.dk eller i kontaktformularen → – så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

Erhvervsrengøring Herlev? Derfor skal du overlade rengøringen til et rengøringsfirma

Måske tænker du, at professionel rengøring er en overflødig ressourcesluger. Men der er flere gode grunde til at vælge overlade rengøringen i virksomheden, institutionen eller boligforeningen til et professionelt rengøringsfirma. Vi har udvalgt en lille håndfuld af dem.

Tid til at fokusere på dine kernekompetencer
Arbejder du i butik eller med salg, er kundepleje og salg selvsagt dine primære fokusområder. Arbejder du i en institution, er det mennesker, der er i fokus i din dagligdag.
For uanset hvad du arbejder med, har du en kernekompetence. Og det er selvfølgelig den, du skal fokusere på – ikke rengøring.

Hos Lillegaard Rengøring er rengøring vores kernekompetence. Overlad derfor rengøringen til os, og få mere tid til at fokusere på din egen kernekompetence.

Giv din virksomhed et ansigtsløft
Arbejder du på kontor, vil du selvfølgelig gerne have både facader, indgangsparti og kontorlokaler til at fremstå pæne og professionelle overfor kunder og samarbejdspartnere. Og arbejder du i butik, vil du selvfølgelig gerne have støvfri hylder og rene butiksruder. For selvfølgelig skal din virksomhed fremstå professionel udadtil.

Hos Lillegaard Rengøring leverer vi professionel erhvervsrengøring i Herlev til professionelle kunder. Og vi giver gerne din virksomhed et ansigtsløft.

Bedre arbejdsklima → færre sygedage og højere produktivitet
Sygefravær koster kassen i både det private og offentlige. Derfor er de fleste virksomheder da også interesseret i at sænke medarbejdernes sygefravær så meget som muligt. Men hvordan kan man så gøre det?

Grundig og regelmæssig rengøring er i hvert fald et skridt i den rigtige retning. Almindelige infektionssygdomme er skyld i over halvdelen af sygemeldinger i virksomheder – sygemeldinger, der ofte ville kunne være undgået. Et almindeligt kontor er for eksempel en kæmpe bakteriebombe.

For nogle af de arbejdsredskaber, vi bruger hver eneste dag på arbejdet, er fyldt med sygdomsfremkaldende bakterier. Vidste du for eksempel, at tastaturet på dine computer kan være mere beskidt end toiletbrættet?

Derfor er der god grund til at holde virksomheden ren og fokusere på arbejdsklimaet. For jo færre smittekilder, desto færre sygedage blandt de ansatte – og desto højere produktivitet og mindre ressourcespild.

erhvervsrengøring herlev

Dét får du med Lillegaard Rengøring – erhvervsrengøring Herlev med fordele

Rengøring med omtanke for miljøet
Erhvervsrengøring skal foregå på en måde, der tager hensyn til indeklimaet og medvirker til et godt arbejdsmiljø. Hos Lillegaard Rengøring Rengøring har vi fokus på at spare kemikalier og sæbe, hvor vi kan. Det skåner både miljøet samt dig og dine kunder.

Medarbejdere med øje for detaljen
Rengøringsmedarbejderne, som udfører erhvervsrengøring i Herlev, arbejder for din virksomhed, som var det deres egen. Derfor vil du opleve, at du får noget ekstra udover erhvervsrengøring.

Du får også en en fornemmelse for helheden, så det ikke bare handler om et rent gulv – men også om at lokalerne fremtræder indbydende, og at du og dine kollegaer kan føle jer godt tilpasse i virksomhedens, butikkens eller institutionens lokaler.

Bredt udvalg af ydelser inden for erhvervsrengøring
Hos Lillegaard Rengøring tilbyder vi en bred vifte af rengøringsydelser. Vi tilbyder blandt andet følgende services inden for erhvervsrengøring:

Du kan altså vælge Lillegaard Rengøring som din udbyder af erhvervsrengøring i Herlev, uanset hvilken virksomhed, du driver – og uanset hvilke ydelser, du har behov. Dermed får du samlet alle dine behov for professionel rengøring hos samme virksomhed som kunde hos os.

Vil du vide mere om dine fordele ved at vælge os som din leverandør af erhvervsrengøring i Herlev, kan du læse, hvad nogle af vores nuværende kunder siger om samarbejdet med Lillegaard Rengøring under referencer her på siden.

Kontakt os for et tilbud på erhvervsrengøring i Herlev

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Herlev på 70 20 28 04, og oplev forskellen for din virksomhed. Husk også at vi tilbyder kontorrengøring, og hvis du ikke er i nærheden af Herlev, så kan du få udført erhvervsrengøring i København og andre steder i landet.

 

 

 

 

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!