Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring Hillerød

Lillegaard Facility Services er din partner i erhvervsrengøring i Hillerød. Med en lang tradition for erhvervsrengøring og en dyb forståelse for vigtigheden af et rent og sundt arbejdsmiljø, tilbyder vi skræddersyede rengøringsløsninger, der er både effektive og miljøvenlige. Vores mål er at tilbyde rengøringsservices, der ikke blot opfylder, men overgår dine forventninger, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet.

 

 

Professionel rengøring med miljøet i fokus

Hos Lillegaard Facility Services er vi stolte af vores engagement i at anvende miljøvenlige rengøringsmidler. Vi synes det er vigtigt at beskytte vores planet, og derfor bruger vi kun de mest bæredygtige produkter og teknikker i vores arbejde. Dette sikrer, at din virksomhed ikke blot bliver ren, men også bidrager til et sundere miljø – både indenfor og udenfor dine lokaler.

Omfattende rengøringstjenester til erhverv

Uanset omfang eller type af rengøringsbehov, står Lillegaard klar til at assistere med et bredt udvalg af tjenester, herunder:

 

Mangeårige ekspertise og pålidelighed

Vores mangeårige erfaring i branchen og en lang liste af tilfredse kunder vidner om vores ekspertise og pålidelighed. Lillegaard Facility Services er kendt for at levere kvalitetsarbejde, og vores team af professionelle rengøringsassistenter er dedikeret til at opretholde de højeste standarder i alt, hvad de gør.

Gør dit arbejdsmiljø renere og sundere

Er du interesseret i at forbedre indeklima, sundhed og generel rengøring på din arbejdsplads? Lillegaard er her for at hjælpe dig med at nå disse mål. Med vores skræddersyede løsninger og fokus på miljøvenlighed, kan vi sikre, at din virksomhed i Hillerød og resten af København fremstår fra sin bedste side.

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Lad os arbejde sammen for at skabe et renere, sundere og mere indbydende arbejdsmiljø i din virksomhed i Hillerød. Vælg Lillegaard Facility Services for en forskel, du kan både se og føle. Ring på telefon 70 20 28 04, skriv til info@lillegaard.dk eller brug vores kontaktformular.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!