Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring Lyngby

Lillegaard Facility Services er din foretrukne specialist i erhvervsrengøring i Lyngby. Med årtiers erfaring og en dybfølt forpligtelse til både kvalitet og miljøet, tilbyder vi skræddersyede rengøringsløsninger designet til at imødekomme dine specifikke behov og krav. Vores mål er at sikre, at din virksomhed ikke blot fremstår professionel og indbydende, men også understøtter et sundt arbejdsmiljø for dine medarbejdere og besøgende.

 

 

Din professionelle og miljøbevidste rengøringsløsning

I hjertet af vores service ligger en dyb forståelse for nødvendigheden af at beskytte miljøet. Derfor anvender Lillegaard Facility Services kun de mest effektive og miljøvenlige rengøringsmetoder og -produkter. Dette sikrer et rent og sundt miljø uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Skræddersyede rengøringsløsninger til din virksomhed

Hos Lillegaard Facility Services forstår vi, at hver virksomhed har unikke behov. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af rengøringstjenester, herunder:

 

Vores erfaring og ekspertise

Med næsten et halvt århundredes erfaring i branchen har Lillegaard Facility Services opbygget et solidt ry som en pålidelig og kompetent rengøringspartner. Vores team af dedikerede professionelle er kendt for deres ekspertise, pålidelighed og opmærksomhed på detaljer. Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af virksomheder i Lyngby, og vores succesfulde projekter og kundetilfredshed taler for sig selv.

Ønsker du et renere arbejdsmiljø?

Hvis du søger en erfaren og miljøbevidst partner til erhvervsrengøring i Lyngby, er Lillegaard klar til at hjælpe. Vores team er parat til at tilbyde dig en en uforpligtende skræddersyet rengøringsplan, der opfylder din virksomheds unikke behov.

 

Brug vores kontaktformular, ring på telefon 70 20 28 04 eller skriv til info@lillegaard.dk.

Lad os sammen skabe et bedre arbejdsmiljø i din virksomhed. Vælg Lillegaard Facility Services for en forskel, du kan se, føle og være stolt af.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!