Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Flytterengøring erhverv

Hos Lillegaard Rengøring kan vi klare alle typer af rengøring – for både det offentlige, virksomheder og private. Vi udfører rengøring København og i resten af hovedstadsområdet.

✔️ Forsikret personale
✔️ Miljøvenlige produkter
✔️ Rengøringsfirma siden 1974
✔️ Fast tilknyttet rengøringspersonale

Ring på ☎ 70 20 28 04 eller send en besked til os her med dine spørgsmål.

Står jeres virksomhed og skal flytte videre i nye lokaler? Så har I sikkert allerede meget at skulle se til med nedpakning af kontor, udstyr og inventar. Det er et stort arbejde både at skulle flytte fra gamle lokaler og samtidig klargøre dem til at blive overleveret i flot stand. Hvis I vil sikre jer, at lokalerne står skarpt til overleveringen, er det derfor en god ide at alliere sig med et professionelt rengøringsfirma, som kan varetage jeres kontorrengøring og klargøre de gamle lokaler. 

For at hjælpe jer godt videre til jeres nye adresse, tilbyder vi hos Lillegaard Facility Services professionel erhvervsrengøring af både lokaler og inventar. På den måde slipper I for at bekymre jer om at skulle bruge tid og kræfter på at forberede jeres gamle lokaler til de nye lejere.

Rengøring når I skal flytte kontor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kan være en træls og lang proces at skulle pakke en virksomhed sammen for at flytte lokaler. Hvis man ikke er vant til at udføre grundige rengøringer jævnligt, kan det hurtigt virke uoverskueligt blot at danne sig et overblik over, hvor man skal begynde henne og hvad man skal prioritere. Måske man misser nogle steps undervejs og bliver mindre grundig hen mod slutningen.

Hvis det er jeres tilfælde, er det heldigt at I har os! Hos Lillegaard Facility Services udfører vores dygtige og professionelle medarbejdere altid en grundig og gennemført kontorrengøring ved flytning. Vi er et professionelt rengøringsfirma med mere end 50 års erfaring indenfor både erhvervsrengøring, ejendomsservice og almen rengøring. Gennem vores mange år i branchen har vi samlet kompetencer og erfaringer, som gør os i stand til at vide hvilke dele af opgaven, der kræver ekstra knofedt. 

På den måde kan I være sikre på, at jeres lokaler, kontorer eller lagre er skinnende rene, og lever op til alle forventninger udlejers, når de skal overleveres. 

Hvordan vi gør rent, når I skal flytte kontor

Vi har efterhånden foretaget mange forskellige fraflytninger af lokaler og kontorer, og vi har herigennem erfaret, at udlejer typisk har specifikke krav til, hvad der skal stå skarpt og nypudset ved fraflytning. Ved kontorrengøring gennemgår vi derfor altid følgende områder grundigt:

 • Mødelokaler 
 • Kontorer 
 • Lager
 • Frokoststue/kantine  
 • Fællesrum
 • Toiletter 
 • Trappe 
 • Gangarealer 
 • Øvrige rum på adressen 

Hvis der er øvrige rum eller områder, som I ønsker skal have ekstra opmærksomhed, kan dette arrangeres ved bestilling af kontorrengøring.

Erhvervsrengøring i København

Hos Lillegaard Facility Services varetager vi alle former for flytterengøring, hvad end det er erhvervsrengøring eller privat flytterengøring, så I kan være sikre på at komme godt i mål med jeres flytning. Lillegaard Facility Services holder til i Herlev lidt udenfor København. Vi ved dog, at København ikke nødvendigvis er det mest oplagte sted til lager og store kontorer. Derfor opererer vi over hele landet – både på hele Sjælland, Fyn og Jylland. Befinder I jer ude på Dragør, oppe i Helsinge, nede i Næstved eller et helt andet sted i Danmark, skal I ikke tøve med at kontakte os.
Hvis I er interesseret i et uforpligtende tilbud på en enkelt rengøring eller rengøring på fast basis, er I velkomne til at ringe på tlf. 70 20 28 04 eller skrive en mail til info@lillegaard.dk.

Flytterengøring FAQ

Flytterengøring til erhverv er en grundig rengøring, der udføres, når en virksomhed flytter fra en bygning eller et kontor. Det kan omfatte rengøring af alle områder i bygningen, herunder gulve, vægge, vinduer, badeværelser og køkkener.
Flytterengøring til erhverv er nødvendigt, når en virksomhed flytter fra et sted til et andet. Det kan også være nødvendigt, hvis en virksomhed ønsker at forlade en bygning i en ren og ryddelig tilstand, eller hvis de ønsker at sikre, at bygningen er klar til at blive lejet ud til en anden virksomhed.
En flytterengøring til erhverv inkluderer normalt en grundig rengøring af alle områder i bygningen, herunder gulve, vægge, vinduer, badeværelser og køkkener. Det kan også inkludere fjernelse af affald og overskydende inventar.
En professionel rengøringsvirksomhed har erfaring med at udføre flytterengøring til erhverv og har det rette udstyr og værktøjer til at udføre opgaven sikkert og effektivt. Det kan spare dig for tid og besvær ved at udføre rengøringen selv, og det sikrer, at resultatet bliver tilfredsstillende.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!