Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Trappevask København

Med trappevask København får du rene og lækre trapper.

Trappevask og rengøring af opgange er af og til nødvendigt for alle boligselskaber, boligforeninger og privatejede bygninger. Trappen og gangområdet er det første, man bliver mødt af som kunde, personale eller beboer. Her kan du være på forkant og give det rigtige førstehåndsindtryk.

Hos Lillegaard Rengøring tilbyder vi dig en samlet pakke, så du kan få udført trappevask til alle dine ønskede opgange. Vi opererer typisk i København og omegn, men vi klarer også opgaver på Nordsjælland.

Ring og få et tilbud på ☎ 7020 2804

Skab et sundt miljø med trappevask København

Det er først og fremmest sundt for det almene helbred, at der bliver gjort rent på fast basis. Det minimerer risikoen for sygdom, og samtidig kan vi med miljørigtige rengøringsartikler sikre, at det ligefrem er behageligt at opholde sig i opgangen og på trappen. Har du en kunde eller en potentiel ny lejer, der skal se stedet, efterlader du et stærkt og ordentligt indtryk.

Det er samtidig rart for eventuelle ansatte eller beboere at træde ind i en opgang, der er pænt vedligeholdt.

Vi skaber klarhed og giver din trappeopgang den nødvendige behandling med en professionelt udført trappevask København. Det giver værdi til dig, der benytter stedet, og det giver værdi til din bygning.

Trappevask København

Få en fast aftale og undgå dyre engangsydelser

Engangsydelser i form af trappevask kan sjældent betale sig, fordi det uden fast aftale er dyrere pr. gang. En opgang kræver desværre ofte en omgang trappevask for at forblive pæn og nydelig.

Når vi sender vores personale ud til at stå for din trappevask, sender vi altid de samme ud. På den måde får du altid rengøringshjælp, der kender jeres behov.

De ved, hvad de skal gøre for dig, og du skal hverken guide eller bruge ekstra tid, som du kunne have brugt mere effektivt. Alle vores ansatte har den fornødne erfaring til at kunne give dig og din bygning den trappevask, I har behov for.

En del af omfattende ejendomsservice

Er trappevask København ikke nok for dig, og vil du gerne sørge for, at hele bygningen bliver ordentligt præsenteret, kan vi tilbyde vores totalløsning i form af fuld ejendomsservice.

Her sørger vi for, at hele dit ønskede område bliver gjort rent og præsentabelt med alt, hvad det indebærer.

Folk, der har lejet sig ind i din boligforening, står hovedsageligt for egen rengøring, hvorfor trappevask er nok her.

Omvendt kan en helorienteret ejendomsservice give mening for privatejede bygning eller kontorlokaler.

Få et uforpligtende tilbud på din trappevask

Er du i tvivl om pris, kvalitet eller andet ved vores ordninger, skal du endelig bare ringe og høre nærmere. Vi vurderer hver opgave individuelt, så du får en pris, der passer til lige præcis den trappevask, du skal have udført.

Uanset om du skal have trappevask København eller trappevask i Nordsjælland, står vi klar med rengøringsmoppe og et smil.

Lillegaard Rengøring er en del af Danske Service, der er din garanti for ordentlig arbejdsforhold og resultater, når du bestiller kontorrengøring København

Kontakt os på ☎ 7020 2804 eller send os en mail på lillegaard@lillegaard.dk og hør, hvad vi kan tilbyde dig, og hvor vi ligger prismæssigt.

Læs mere om Erhvervsrengøring i København

 

 

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!