Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring Gentofte

Lillegaard Facility Services er det oplagte valg til erhvervsrengøring i Gentofte. Med mange års erfaring er vi her for at sikre, at dit arbejdsmiljø ikke bare er rent og indbydende, men også bidrager positivt til medarbejdernes velvære og virksomhedens image. Vores kundecentrerede tilgang og engagement i miljøvenlige løsninger gør os til det foretrukne valg for virksomheder, der værdsætter professionalisme og bæredygtighed.

 

 

Fokus på miljøet med professionel rengøring

Hos Lillegaard Facility Services går vi forrest i kampen for et bedre miljø ved at anvende grønne rengøringsprodukter og metoder, der minimerer miljøpåvirkningen. Vi tror på, at en ren arbejdsplads ikke skal komme på bekostning af vores planet, hvilket afspejles i hvert aspekt af vores arbejde.

Tilpassede rengøringsløsninger

Vi forstår, at hver virksomhed har unikke behov. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af rengøringstjenester, der kan skræddersys til netop din virksomheds krav:

En betroet partner for virksomheder i Gentofte

Vores engagement og professionalisme har gjort os til en betroet partner for en lang række virksomheder i Gentofte. Vi er stolte af de positive tilbagemeldinger og succesfulde projekter, der vidner om vores evne til at levere rengøringsløsninger af høj kvalitet, der opfylder og overgår vores kundernes forventninger.

Derfor skal du vælge Lillegaard

Lillegaard Rengøring står som din altomfattende løsning til rengøring for offentlige institutioner, virksomheder, og private kunder, dækkende hele København og det omkringliggende hovedstadsområde. Vi har fast tilknyttede personale, anvender af miljøvenlige rengøringsprodukter, og har stor ekspertise indenfor alle typer rengøringsopgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Er du klar til at opleve forskellen? Lad os tage hånd om din virksomheds rengøringsbehov i Gentofte, så du kan fokusere på det, du gør bedst. Kontakt os i dag for at diskutere dine behov og modtage et skræddersyet, uforpligtende tilbud.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!