Vi er altid klar til at hjælpe på7020 2804
Mine Cookies

Erhvervsrengøring Hvidovre

Velkommen til Lillegaard Facility Services, dit førstevalg, når det kommer til professionel erhvervsrengøring i Hvidovre, Brøndby og omegn. Med et solidt ry for kvalitet, pålidelighed og en kundecentreret tilgang har vi positioneret os som en foretrukken partner for virksomheder, der værdsætter et rent og sundt arbejdsmiljø. Lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte førstehåndsindtryk for dine kunder og et indbydende miljø for dine medarbejdere.

 

 

Vores engagement i miljøvenlige rengøring

Hos Lillegaard Facility Services er vi dedikerede til at beskytte miljøet gennem vores arbejde. Vores brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og metoder sikrer ikke kun et sundere arbejdsmiljø for dine medarbejdere men også et mindre CO2 aftryk. Vi tror på, at det er muligt at udføre ekstraordinær rengøring uden at gå på kompromis med miljøet.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Hos Lillegaard tilbyder vi altid skræddersyede rengøringsløsninger, der nøje matcher dine specifikke behov og forventninger. Vores tjenester omfatter bl.a.:

Erhvervsrengøring med lokal erfaring og ekspertise

Vores mangeårige erfaring og dybdegående ekspertise har gjort os til en betroet partner for en bred vifte af virksomheder i Hvidovre, Rødovre og omegn. Vi er stolte over at have bidraget til succesen for mange virksomheder ved at sikre, at deres arbejdspladser altid fremstår rene og indbydende.

Vi gør os i tilfredse kunder

Gennem årene har vi samlet en lang række positive testimonials fra tilfredse kunder, som bevidner om vores engagement og professionalisme. Vores succesfulde projekter spænder vidt, fra små kontorer til store virksomheds komplekser, og vi er altid klar til at tage imod nye udfordringer. Fra København til Værløse og resten af Sjælland – Vi dækker jeres område.

Tag skridtet mod et renere arbejdsmiljø

Er du klar til at forbedre dit arbejdsmiljø med professionel erhvervsrengøring i Hvidovre? Lillegaard Facility Services står klar til at assistere dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os sammen finde den bedste løsning for din virksomhed.

 

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og gøre en forskel for din virksomhed. Vælg Lillegaard Facility Services for en renere fremtid.

Snart
50

års erfaring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vinduespolering

Vinduespolering

Tagrenderens

Tagrenderens

Vi gør os i
Tilfredse kunder

 • “Vi har siden 1. marts 2008 haft fornøjelsen at få gjort rent af Lillegaard Rengøring.
  Den service der ydes, har altid været tiptop.
  Vores faste rengøringsassistent, Lana, lever til fulde op til vores forventninger, og hun ‘ser’ ofte småting – eks. som køleskabet der lige trænger til en hånd – eller at brusenichen er kalket til.”

  Gitte Drøger, Office Manager, Teklatec

 • “Lillegaard Rengøring har siden 2008 gjort rent hos os på kontorer, kantine, kontrolrum mv. Vi har været meget tilfredse med servicen og den fleksibilitet som alle hos Lillegaard Rengøring har udvist, også når vi har haft specielle opgaver eller akutte situationer.”

  Susanne Lund, Kundechef, Frederiksberg Forsyning A/S

 • “Nøgleordene for os er tillid, aftaler og personlig kontakt
  6 års upåklagelig stabilitet. Karsten Bo Andersen har altid været til at få fat på og han reagerer omgående. Dette er ikke reklame, men den korteste måde jeg kan beskrive vores samarbejde.”

  Lise Grue, Adm. direktør, Zippo Isbrand Company

 • “Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte Lillegaard Rengøring som samarbejdspartner. De arbejder professionelt, med faste medarbejdere, og holder hvad de lover og endda ofte servicerer lidt ud over det aftalte. Lillegaard lever til fulde op til sit slogan “når en aftale er en aftale.”

  Torben Schultz, Chief Financial Officer, Delta

 • “I forbindelse med fraflytning af vore gamle lokaler, på Egebækgård, vil vi gerne sige tak til det bedste rengøringsselskab vi har oplevet.
  Vi har til fulde fået opfyldt vore krav og forventninger, også til at Lillegaard kan fungere uden at vi behøver at bruge tid på rengøringsfunktionen. ‘Det kører bare’, og har gjort det siden 1998. Lillegaard Rengøring er ikke kun et rengøringsselskab, det er ren service.”

  Ejnar de Fries, Ejendomsinspektør, Kinnarps

 • “Trongårdsskolen blev i slutningen af 2007, efter en meget dårlig behandling af et andet rengøringsfirma, anbefalet Lillegaard Rengøring, som ny samarbejdspartner. Det har vi ikke fortrudt, vi har aldrig haft så ren en skole før, og aldrig så søde og rare rengøringsassistenter.”

  Jesper Johansen, Afdelingsleder, Trongårdsskolen

 • “Engagerede medarbejdere og flot arbejde! Tak til Lillegaard Rengøring for et altid tilfredsstillende udført arbejde, om det er håndværkerrengøring, alm. rengøring eller vinduespolering m.m.
  Jeres medarbejdere er altid engagerede og I formår på mirakuløs vis at stille med medarbejdere til en opgave på trods af en til tider stram deadline fra vores side.
  Vi kan kun anbefale Lillegaard Rengøring.”

  Marianne Reuter, Driftsansvarlig, World Trade Center, Ballerup

Skriv til os!